Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 липня 2021, 19:29
4031
7

Чорноморець – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Перший «домашній» поєдинок «моряки» вимушено проведуть на виїзді

| Оновлено 31 липня 2021, 19:29
4031
7
Чорноморець – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У суботу, 31 липня, відбудеться матч 2-го туру української Прем'єр-ліги, в якому зіграють «Чорноморець» і «Дніпро-1». Стартовий свисток пролунає о 19:30.

«Чорноморець»

 

«Моряки» змушені проводити перший домашній матч після повернення в елітний дивізіон на виїзді, оскільки футбольне поле одеського стадіону поки не відповідає вимогам для ігор на професійному рівні. У другому колі «Дніпро-1» приїде в Одесу, щоб зіграти «домашній» матч.

А тим часом на арені проводяться концерти, після яких про придатність газону до проведення матчів говорити не доводиться. Відвідувачі музичних заходів, що проходять на арені, просто витоптали ігрове поле. Зокрема, 17 липня відбувся концерт виконавця Monatik, на якому були присутні близько 20 тисяч глядачів. 24 липня на стадіоні «Чорноморець» виступив Макс Корж при 45 тисячах присутніх.

Тому поки команді Юрія Мороза, більшу частину якої становлять орендовані у київського «Динамо» молоді гравці, доводиться несолодко. Одеситам не вистачає досвіду виступів на подібному рівні, що довів матч першого туру Прем'єр-ліги з чернігівською «Десною». «Сіверяни» хоч і мають фінансові труднощі, але все ж без проблем обіграли новачка елітного дивізіону з рахунком 3:0.

«Дніпро-1»

 

Для дніпрян це вже третій сезон в УПЛ. У двох попередніх їх називали претендентами на вихід в єврокубки, в першу чергу тому, що склад «Дніпра-1» по іменах був порівнянний з гравцями луганської «Зорі», яка з року в рік виступає в Лізі Європи. Але під керівництвом Дмитра Михайленка клуб як піднявся в еліту, так був і на межі вильоту в Першу лігу, а тому на тренерському містку відбулися зміни.

У другій частині минулого сезону «Дніпро-1» очолив хорватський фахівець Ігор Йовічевіч, який вже був відомий в Україні завдяки роботі у львівських «Карпатах». Під керівництвом нового наставника результати дніпрян значно покращилися, а тому на перший погляд здається, що єврокубки без них тепер вже точно не пройдуть. А саме матчі на євроарені можуть змусити вболівальників легендарного «Дніпра» повернутися на трибуни й повірити в нову команду.

На старті нинішнього сезону підопічні Йовічевіча зіграли на виїзді з полтавською «Ворсклою» з рахунком 2:2. У «Дніпра-1» в тому матчі вилучення отримав захисник Сергій Логінов, який не зможе допомогти своїй команді в майбутньому поєдинку. Однак і «Чорноморець» не зможе розраховувати на хавбека Богдана Білошевського. Можливо, замість нього проти дніпрян зіграє ганський півзахисник Мохаммед Кадірі, який був внесений у заявку одеситів напередодні.

Орієнтовні склади

«Чорноморець»: Кучерук – Скорко, Михайленко, Мартиненко, Кузик, Вачиберідзе, Кадірі, Брагару, Авагімян, Шторгін, Ванат.

«Дніпро-1»: Паст – Лучкевич, Адамюк, Сваток, Дубінчак, Когут, Джурасек, Н.Кравченко, Русин, Чуже, Довбик.

31 липня, суббота

«Чорноморець» – «Дніпро-1»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЧОРНОМОРЕЦЬ — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький) 
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KSF
Дніпро переможе
Dmitro
Вперед Одесса!!!
Burevestnik
очень жаль, но Днепр победит
Boss
Одесситы должны размазать ДКП (кто не знает ДКП это Днепр команда прокладок)
Одесситы порвут их.
Alexander Киев
ДНО-2 : Днепр-1 - топ матч конечно