Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 серпня 2021, 16:59
1393
2

Маріуполь – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Підтвердити амбіції та поквитатися за фініш минулого сезону

| Оновлено 01 серпня 2021, 16:59
1393
2
Маріуполь – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь

Більшу частину міжсезоння з розташування «Десни» долинали тривожні новини. То вони стосувалися від’їзду чергового основного виконавця, то і зовсім - про можливе розформування клубу. Але, в підсумку, чернігівська команда добилася найбільшої в стартовому турі перемоги, нехай обігравши і не найсильнішого суперника. «Маріуполь» провів міжсезоння без метаморфоз, у трансферній політиці переважно обмежившись традиційним вектором у бік оренди футболістів, які належать «Шахтарю».

«Десна»

Втім, 3:0 тижневої давнини проти «Чорноморця» далися колективу Олександра Рябоконя не так просто. Перший тайм зустрічі не приніс голів, зате одесити залишилися в меншості, і тільки при чисельній перевазі «Десна» тричі засмутила гостей. Дублем відзначився Владислав Калитвинцев, ще один гол забив новачок Тарас Завійський, який перейшов з «Олімпіка». Здорово попрацювала атака, але не можна не відзначити і оборону - особливо виділимо Євгена Селіна, який давненько не грав в Україні. Причому, ще один новачок «Десни» відіграв не на звичному для себе лівому фланзі, а в центрі захисту. Суперник по недільній зустрічі - куди більш зіграний, і вже в цьому матчі точно можна буде зрозуміти рівень амбіцій «Десни».

«Маріуполь»

Приазовці у виїзному протистоянні зі «Львовом» забили швидкий гол, але ще до перерви пропустили - в цьому поєдинку (1:1), навпаки, голів не було в другому таймі. М'яч Андрія Кулакова, який завершив симпатичну комбінацію з передачі Дмитра Топалова, став до того ж і першим в поточному сезоні УПЛ. Втім, сам автор прем'єрного голу чемпіонату надлишку емоцій не відчув: «Добре, що допоміг команді завоювати хоча б одне очко. Але, вважаю, що у нас були всі можливості для того, щоб виграти цю зустріч. Нічия нас засмутила. Хотілося б поїхати з перемогою».

Статистика зустрічей

Остання зустріч команд відбулася навесні в Маріуполі, і тоді господарі відсвяткували перемогу - 4:1. Та невдача в рамках заключного туру сезону стала для чернігівського колективу не просто рядовим програшем - саме та втрата очок коштувала «Десні» місця в Лізі Конференцій. А до цього п'ять поспіль зустрічей проти приазовців із загальним рахунком 16:1 були за «Десною», так що говорити про якісь закономірності у взаємовідносинах суперників ми не станемо.

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Кудрик, Стасюк, Чоботенко, Микицей, Кащук, Чех, Мишньов, Петерман, Топалов, Горбунов, Кулаков.

«Десна»: Литовка, Селін, Картушов, Завійський, Сафронов, Цимбалюк, Арвеладзе, Тотовицький, Калитвинцев, Безбородько, Будківський.

Прогноз на протистояння

Обидві команди знаходяться на стадіях перебудови, тому віддати перевагу одній зі сторін не так просто. Домашній стадіон дозволяє говорити про перевагу «Маріуполя», але у «Десни» все ж більш досвідчені і майстерні виконавці, що може виявитися ключовим у поєдинку. До того ж, чернігівському колективу напевно хочеться поквитатися за травневу поразку. Нашою ставкою буде перемога «Десни» з коефіцієнтом 1.92 по лінії Vbet.

1 серпня, неділя

«Маріуполь» — «Десна»
Маріуполь. Стадіон імені В.Бойка. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ – ДЕСНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SportsMan
0:3. Арендуполю место в Пердиве.