Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 липня 2021, 15:51
10007
33

Вдала репетиція перед єврокубками. Колос переграв Металіст 1925

Денис Костишин забив дебютний гол в історії протистоянь команд

| Оновлено 31 липня 2021, 15:51
10007
33
Вдала репетиція перед єврокубками. Колос переграв Металіст 1925
ФК Колос

Третій поєдинок в історії між «Колосом» і «Металістом 1925» нарешті порадував забитим голом.

До матчу на новому стадіоні ковалівців, команди двічі зустрічалися в рамках Першої ліги сезону 2018/19 років, і в обох випадках були зафіксовані нульові нічиї.

Напередодні команда Руслана Костишина дізналася свого суперника у третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій. Ним став казахстанський «Шахтар» з Караганди, який за сумою двох матчів здолав більш іменитий бухарестський «Стяуа». Так що зовсім скоро ковалівці гратимуть на два фронти. І в світлі вильоту з турніру полтавської «Ворскли» реноме України в Лізі конференцій доведеться тримати одному «Колоса».

Але і про внутрішній чемпіонат забувати ніяк не можна. Боротьба в ньому буде дуже серйозна. Підтвердженням цьому стартовий тур. У ньому «Колос» з'їздив у гості до новачка УПЛ, рівненського «Вересу», і привіз з Луцьку (в цьому місті поки що грають рівненці) лише нульову нічию.

Для «Колоса» втрачати очки, особливо в рідних стінах, майже недозволено. Але навряд чи підопічні Костишина налаштовувались на матч із харків'янами як на генеральну репетицію перед своїм другим в історії стартом у кваліфікації євротурніру.

«Металіст 1925» - досить міцний «горішок». І його перемога - 2:1 в дебютному матчі над львівським «Рухом», тому підтвердження. Перший тайм матчу в Харкові команда Валерія Кривенцова взагалі провела показово і лише після перерви віддала ініціативу гостям.

Старт зустрічі на стадіоні «Колос» вийшов неспішним. Команди придивлялися одна до одної і не поспішали форсувати події. Здавалося, мине деякий час, і більш досвідчені і майстровитіші господарі влаштують навалу на ворота Сидоренка, але не тут-то було.

Харків'яни захопили м'яч і вже на одинадцятій хвилині ледь не відкрили рахунок. Батюшин вибіг один на один з Волинцем, перекинув кіпера, але м'яч полетів слабо і Петров виніс його зі стрічки! А через дві хвилини після кутового трохи не пощастило Фабіньо. Бразилець головою зовсім трохи не влучив у ворота!

Момент після корнеру був і у «Колоса». Сидоренко не влучив кулаком по м'ячу, але удар головою Гавриша пройшовся повз порожні ворота!
 

Після перерви «Металіст 1925» продовжував приємно дивувати. Команда грала дуже організовано і була ближче до взяття воріт Волинця. Ковалівці, навпаки, грали занадто прогнозовано і нічим не могли здивувати оборону гостей. Допоки не вийшли Сітчінава і Ільїн.

На 71-й хвилині своїми першими дотиками вони і спорудили гол. Сітчінава віддав на Ільїна, той не дивлячись прострілив на 11-ть метрів і Костишин пробив Сидоренка - 1:0.

«Металіст 1925» кинувся відіграватися, але у команди зникла та якість, яка супроводжувала її на початку гри. У підопічних Кривенцова з'явилися проблеми з доставкою м'яча на своїх нападників і ті працювали практично вхолосту. «Колос» сконцентрувався на обороні своїх воріт і на досвіді здобув потрібний для себе результат.

Проте, питань до гри ковалівців вистачає. На старті УПЛ вони виглядають не дуже впевнено. Харків'яни ж, як для новачка елітного дивізіону, грають сміливо і тішать око.

 

Українськая Прем'єр-ліга. 2 тур.

«Колос» – «Металіст 1925» – 1:0.

Костишин, 72.

Костишин, 67, Дієго Сілва, 79, Данфа, 84, Сітчінава, 90+1 - Ткачук, 68.

«Колос»: Волинець, Ром, Гавриш, Петров, Саків, Мілько, Богданов (Задоя, 81), Чурко (Ільін, 71), Нурієв (Дієго Сілва, 64), Костишин (Данфа, 81), Лисенко (Сітчінава, 71).

«Металист 1925»: Сидоренко, Жичиков, Ткачук, Шершень, Западня, Габелок, Савін (Протасов, 59), Фабіньо (Ременюк, 78), Голодюк (Єрмаков, 90), Батюшин (Дмитренко, 78), Криськів.

Арбітр: Олександр Шандор (Львів).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка).

КОЛОС - МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

73’
ГОЛ ! М'яч забив Денис Костишин (Колос К).
Максим Щербаков
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex Kozak
Рiвно грали, часом одна з команд переважала у володiннi потiм друга. Колосу дуже пощастило iз забитим голом. Так сталося.... М1925 мiг 2 забивати. Мiнiмум один. Команда з ЛЭ зiграла трошки краще нiж новачок УПЛ. У 1925 э всiшанси закрiпитися в УПЛ в цьому роцi
Віталій Ткачук
Караганду повинні проходити. А Металіст 1925 не загубиться в УПЛ.
Aleks04
А этот Металлист весьма неплох. Да и более приятный в отличие от другого клубишка.
Andrey Glory
- Буду болеть за 1925... А не за ту команду га..онов Ярославского.
ua-igor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олексій Коваль
Как говорится история расставила все по своим местам...
Andrey Glory
- После того как судьи и пенальти вытянули колос на 4е место... за эту ху..ню болеть нет желания...
cucumber
Удачная репетиция? кто то сегодня отскочил просто. Колос никакущий.
OnlyKharkov
Удачная говорит репетиция. Металлисту бы форварда нормального и летел бы седня колос как фанера над Карагандой
cucumber
2 Ua-Igor
Давай до свиданья!
Metall86Kh
Глянул на унылую игру этих колхозников Колоса, пахнет тем что они следующие на вход с лиги конференц теперь ещё от Казахов !
Rodik934
Да, неожиданно, может быть победа Колоса, конечно, стечение обстоятельств, но даже такой "сюрприз" можно предугадать, если знать стратегию и тактику игры команды. А также иметь высокие кэфы. Я слежу за спортом только через"денежные" очки. То есть мне интересно ставить и смотреть. Для этого пользуюсь бк s.a.p.p.h.i.r.e.b.e.t. Именно такие неожиданные исходы легко предсказываются и именно поэтому интереснее смотреть.
johndow
Уровень области, простите…
vivl04
Теперь пошли и харьковские скальпы.