Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 29 липня 2021, 17:52
41182
160

Проект Альянс закритий. Клуб залишає Першу лігу

Відбулася зустріч керівництва клубу із головним тренером Юрієм Ярошенком

| Оновлено 29 липня 2021, 17:52
41182
160
Проект Альянс закритий. Клуб залишає Першу лігу
ФК Альянс

У середу, 28 липня, в Липовій Долині відбулася зустріч керівництва «Альянса» з Першої ліги і головного тренера клубу Юрія Ярошенка. Підсумок зустрічі — проект під назвою «Альянс» закритий, клуб знімається зі змагань.

Офіційних листів від «Альянса» на адресу ПФЛ поки не надходило.

Після поразки від «Металіста» (0:2) у першому турі нового сезону президент «Альянса» Сергій Демченко назвав суддівство Олександра Омельченка «справжнім свавіллям» і пригрозив зняти команду з чемпіонату.

Джерело Footboom
Оцініть матеріал
(400)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 160
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tagyler
Ребят, обидно что футболисты и академия - вся молодежь уйдет на улицу
Ярослав Скориков
Ідіотизм, якщо ге хочете грати, то не заявляйтеся взагалі, щоб потім не шукати причини. Я не фанат Металіста, живу в другому кінці країни, дивився всю гру, і окрім помилок гравців Альянса, які і призвели до карток, нічого і в помині не було.... Президент Альянсу це взагалі треш і випадковість у футболі, якому татко дав порулити командою.... Коли такі помилки рулять то команди, як правило зникають.... Ідіоти рулять, страждають ті що поруч.....
Dmytro Solovyov
Печально, что у нас большинство "команд-профи" (от УПЛ до второй лиги) являются именно чьими-то ПРОЕКТАМИ, а не полноценными футбольными клубами... Как-то так - наигрался - да и выбросил. Может подберёт кто-то. А может и нет...
Fangold
Одне сумнівне пенальті в ворота Альянсу і команда знімається, хіба це гідна команда? Хіба вона треба українському футболу?
zzg77
Второй пошёл...Первый был Олимпик. УАФ занимается развитием футбола в Украине. Браво, Пиявко!
Andrii Stadnyk
Бачив огляд матчу. Як на мене, то перша червона - вигадана. Як і пенальті у ворота Альянсу. Але! Сам Альянс теж пробивав пенальті. Хто ж їм винен, що не забили? Забивай, відбивайся до кінця матчу і десь як не перемогу, то нічию втримали б. І з огляду склалося таке враження, що в МХ було моментів набагато більше. Реалізація підвела.
Звідси висновки, що не просто так знімається Альянс. Напевно, проблеми інші є крім однієї поразки в першому турі чемпіонату.
OKs100
Какой клуб Ярославский уничтожит следующим? Металлист 1925? Сколько ещё клубов снимется с Первой лиги ради желания владельца пройти Первую лигу без поражений?
Владимир Копяк
Если после каждой игры Металлиста команды будут сниматься с соревнований, то даже не знаю что думать...
__Funny_Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
StrikeX
Наївні коментатори, невже ви думаєте, що суддівство в грі з Металістом - це реальна причина демаршу Альянсу та його власників-фермерів? Вже й сам власник проговорився, що причин багато...
Тут просто підвернувся зручний момент...
andreypoltava234
ну. вболівальники ярославського - то такий самий діагноз як вболівальники "гудка")) насправді, адекватним харків'янам треба якось об'єднуватись. щоб не повторити історію двох інших міст Сходу)
FoZZy
Істеричка Демченко вирішив таки знятися з чемпіонату, ну молодець хоч слово дотримав, а може у нього проблеми з фінансами, а суддівство це лише прикриття, щоб відвести удар від себе, нібито "Я не винен, це все через суддівське свавілля", а так і проєкт закрив і чистий з води вийшов, браво пан Демченко, комбінація вдалася!
Lazio
Безпринципна безвідповідальність! Так не можна діяти на такому рівні. І це точно не стосується одного матчу... Але коли ти президент клубу - ти або президент, що несе повну відповідальність і розуміє всі нюанси, або просто галімий піарщик, який обложався і знайшов причину красиво з'їхати....
Олег Мандрівник
Выглядит это так:
- нам показывают красную карточку за грубое нарушение правил, а вратарь соперника отбивает наши пенальти - мы не можем играть в таких условиях и снимаемся с первой лиги
OnlyKharkov
А все банально просто. У чела закончились деньги. Не за что финансировать клуб. Вот и нашли повод (высосали из пальца). Потому что ни один адекватный президент не будет снимать команду просто так из за 1 матча. Тем более в матче все чисто было.
Alexey Antonenko
Первая победа МКГ
Andy_P
Президент Альянса решил высунуться и высказаться, что его клуб (игрушку, проект) обидели и засудили? Думаю, что ему быстро Объяснили, что и как в украинском футболе, кто такой Ярик, вот он и психонул Тут ФК Полтава вспоминали, эти тоже выиграли право играть в УПЛ, но проиграли в неравных кабинетных битвах. Мафия бессмертна! (с)
Dfs2262ar
Пеналь чистый! Сами не реальзовали свой...и все вокруг виноваты! Так и скажи что нет денег! Лучше МЗп занял ваше место! А теперь лига без команды...
__Funny_Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
alex55
Вот это пригорело у него. Будет позднее жалеть.