Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 29 липня 2021, 02:42
35214
83

Президент Альянсу: «Металіст? Вбивство футболу! Це було згвалтування»

Сергій Демченко різко відреагував на роботу суддів після поразки

| Оновлено 29 липня 2021, 02:42
35214
83
Президент Альянсу: «Металіст? Вбивство футболу! Це було згвалтування»
Футбол 1/2/3. Сергій Демченко

Президент «Альянсу» Сергій Демченко різко прокоментував роботу суддів в Сумах після поразки від «Металіста» (0:2) в 1-му турі Першої ліги:

«Дякую вболівальникам, які підтримували команду. Дякую гравцям, які билися до останнього. Але, як ми бачимо, сьогодні було згвалтування українського футболу, бл**. По-іншому я не можу це все назвати. Творився справжній «бєспрєдєл»: дві червоні картки, пенальті. Знову позначилася суддівський фактор, бл**, «на висоті». Переглядав повтори, але нехай вони дивляться. Вболівальників не обдуриш.

Зараз розмовляв з фінансовим директором, складно вкладати гроші в такій ситуації в футбол, коли в першому турі приходять близько 5 тисяч уболівальників, а нас тупо вбивають. У нас не такий супербізнес, немає заводів, пароплавів. Ми не готові до такого. Завтра будемо звертатися в ПФЛ, до Комітету арбітрів, нехай розбираються з цими епізодами.

Зрозуміло, бренд «Металіст», вони дуже хочуть в Прем'єр-лігу. Але, може, не треба було проводити ці змагання Першої ліги ПФЛ. Потрібно було їх замість «Миная» в УПЛ запустити, а не вбивати інші команди. Я, як президент, витрачаю гроші сім'ї на команду. У нас 40 чоловік працює, плюс колектив 600 осіб, які витрачають на клуб гроші, 5 або 6 тисяч пайовиків. А нас тут ховають при 5 тисячах.

Будемо щось думати, може, знімати команду після першого туру, але це не футбол. Це згвалтування українського футболу. Якщо не будемо з цим щось робити та будем говорити, що все добре, то нічого не зміниться. Або міняємо щось і рухаємося вперед, або загрузнемо у цьому болоті. Ми третій сезон у футболі. Але такого, причому при домашніх трибунах, ще не було».

Дубль Балулі. Металіст вирвав перемогу у Альянсу на старті Першої ліги

 

Альянс – Металіст – 0:2. Дубль Балулі. Відео голів та огляд матчу

 

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Фарес Балулі (Металіст).
79’
ГОЛ ! З пенальті забив Фарес Балулі (Металіст).
Оцініть матеріал
(113)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 5
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Коментарі 83
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lion
В этом году в первой лиге ещё не одна команда пострадает от Ярыка.....
Слабый чемпионат, надо уезжать за границ
Ох весело будет, а ведь есть ещё президентский Кривбасс
Віталій Ткачук
Це не металіст. Це шахрай-2. Президент Альянсу все вірно сказав.
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Lion
Ярославский вернулся....
Ещё Карпаты нужно вернуть.....😏😒🙃
alex55
Судя по нарезке, всё по делу, может первая красная под вопросом. А изнасиловали кого? Президента Альянса? Чёто непонятно.
solart1964
У Альянса были какие-то возможности, кроме пенки? Я весь матч не смотрел, но судя по нарезке, их вообще на поле видно не было. Ну а что пенку не забили, так кто им доктор? По судейству - первая красная очень натянутая, хотя кто знает, какие сейчас рекомендации для судей? По второй - вообще быть не может никаких вопросов. Когда хватаешь руками в штрафной, то будь готов к желтой и пенке. Что в итоге и получил.
Bolshoi
Ничего нового. Ранее, будучи в вышке, команды административно слабее, Металлист уничтожал с помощью судей, при встрече с более сильными соперниками, включался плач Ярославны. Нах нужен такой футбол.
Alehandro
Специально посмотрел обзор - хотел посмотреть анонсированное "изнасилование"... Имел ли право судья давать красную за фол последней надежды при выходе один на один с кипером - легко! По пенальти и второй желтой, переходящей в красную, вообще хз какие могут быть претензии: защитник прихватывает соперника за плечо с какой целью? Это борьба за мяч, игровой момент? Нет конечно...
Проигрывать всегда обидно, особенно если действительно всё вкладываешь в команду, но эмоции надо контролировать - не пацан уже
Vitalik_Medvid
Не зовсім розумію кіпішу на рахунок двох червоних. Друга червона - залізобетонна. Фол був, друга жовта + пенальті. Щодо першої... На мою думку, в таких моментах червоні давати взагалі не варто, але.. Враховуючи тенденції теперішнього суддівства, і ті рекомендації які вони отримують, арбітр мав абсолютно усі підстави давати червону. Момент дуже нагадує червону картку Ремо Фройлеру за фол проти Менді у матчі Аталанта - Реал. Там підстави були, і тут теж. Хоча, повторюсь, на мою думку, саме трактування фолу останньої надіі не зовсім правильне в теперішньому футболі.
nicksaf
Да, блатная команда.
FoZZy
"Ми будемо зніматися з чемпіонату"... З точки зору психології, якщо людина замислила "самогубство", то вона нікого попереджати про це не буде, а просто зробить це. Якщо людина про це попереджає, то вона розраховує на те, що її хтось зупинить. Так само і тут президент "Альянсу" тупо бере на понт, якщо таке буде, то ми будемо зніматися з чемпіонату, не будемо фінансувати клуб, тупо понти розраховані на локального споживача.
Alex.P67
В Український футбол повернувся Ярославський і Красильников не хватає Мирона Маркевича. Робота судійством розпосалась ...
Robert Monroe
Впевненість Ярославського у виході в УПЛ тепер зрозуміла - якщо Металіст не зможе, судді допоможуть. Вже забулося, як їх з Ліги чемпіонів за договорняк викинули.
fifadinamo
Не весело, огроменных амбиций у Альянса нету просто люди играют для своих людей... И это выступление как крик души.
Реально можно же было впихнуть Металист в премьеру вместо 1925... так нет же, второй год подряд первая лига в говнище будет. В прошлом сезоне агробизнес топили как могли, а теперь с первого тура пошла жесть
Sunrise
Посмотрел обзор. Ладно эмоции от Альянса, за которые надо бы извиниться как остынут и пересмотрят (хотя бы за маты, они реально заколебали). Но что тут пишут люди? Я в шоке. Мне кажется половина даже на обзор 5 минут не потратили.
zzg77
Пока Павелко у руля, не видеть нам судейства, бл я!
V1peR
Может первая красная и спорная, но не более того, как писали тут ораторы ранее, понятие «усмотрение судьи» разными (относительно результата матча) командами будут восприниматься по-разному и ничего криминального тут нет. Со второй карточкой и пеналем все по делу. И второй гол стопроцентный. Просто парни из липовой долины немного перегорели, что вылилось в фолы. А вот забей они свой пенальти, игра пошла бы иначе и пел бы этот президент совсем по-иному.
Victor Podzigun
А говорят Суркисы МХ пресонули. Смотря на этот матч ,в наверное и заслуженно пресанули. А цифровые молодци. Первый матч хорошо сыграли. Игроки слабенькие. Тренер защиту хорошую смастырил.
RCD Mallorca
Металлисту не впервой покупать матчи и судей