Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 28 липня 2021, 06:06
7376
46

Тренер Альянса: У Металіста великі плани. Але кому потрібні такі чемпіони?

Юрій Ярошенко вкрай незадоволений роботою суддівської бригади в поєдинку з харків'янами

| Оновлено 28 липня 2021, 06:06
7376
46
Тренер Альянса: У Металіста великі плани. Але кому потрібні такі чемпіони?
ФК Металіст

Головний тренер «Альянса» Юрій Ярошенко поділився враженнями про поєдинок 1-го туру Першої ліги проти харківського «Металіста» (0:2), в якому його команда з 38-ї хвилини грала у меншості.

«Так вже вийшло, що один з останніх спарингів у підготовчий період «Альянс» проводив із «Металістом», і вже тоді була можливість переконатися, наскільки упереджені рефері до суперників харків'ян. Однак це були лише «квіточки».

У стартовому календарному поєдинку в Сумах одні і ті самі епізоди трактувалися суддівською бригадою тільки на користь «Металіста». Вона немов відчувала, що в рівних складах «Альянс» гостям не здолати. Тому у нас є серйозні претензії щодо видалення Євгена Непляха на 38-й хвилині і першого попередження Руслану Пісному наприкінці першого тайму. Якби не було цієї вигаданої жовтої картки, то на 79-й хвилині ми б не залишилися вдев'ятьох.

Знаю, що у «Металіста» амбітні плани, у харків'ян непогана команда, але неприпустимо вже зі старту тягнути їх силою в еліту. Кому потрібні такі чемпіони?», — зазначив Ярошенко.

Після матчу в Сумах президент «Альянса» заявив про те, що його команду «вбили», висловивши тверде невдоволення роботою суддівської бригади.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 46
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Hulivud
А может сам Альянс не хотел выигрывать - так пенальти бить наверное тренер посоветовал?...
Ukraine_Kiev_Fan
говорить можно все что угодно, но нафига Неплях вообще фолил перед штрафной?
dudigo78
Нічого за всі ці роки не змінилось. Ті самі люди, правда без Маркевича, ті самі методи. Іщенко тоді розказував, що до нього прийшов Красніков і запропонував 100 тисяч на команду, щоб злити матч. Прямим текстом тоді сказав, якщо не візьмете гроші, то вас знищать судді. Мабуть зараз все так само. Ну добре, що хоч вибір є. Або гроші, або свою справу роблять судді
lennox
Болел за обе команды,но после такого,Металлист меня более не интересует.Тошнит от продажных судей и решал.
Andrey Ilyashenko
- Как я и говорил с этим пробегом будет связанно за 10к скандалов. Царек Слобожанский решать дела намерен. Буду переживать только за 1925.
potemkin78
я знаю как минимум одного человека которому надо чтоб Метал в следующем году был в УПЛ и он для этого сделает всё
Олег Мандрівник
Он бы для начала объяснил своим игрокам правила
Правила игры в футбол устанавливают исчерпывающий список действий, за которые участники футбольной встречи могут увидеть перед своими глазами карточку красного цвета:
• удаление футболиста следует за умышленный толчок соперника с момента появления команд на поле;
Сергей Романчиков
В чём недовольство?? Нарушение тянуло на красную.
KIPR ALECS
Ничего Стороженко, в сначала М1925 в первую лигу потом во вторую, потом аматоры...а потом тюрьма.
Vladislav Pohily
Все-таки добре, що Металіст повернувся. Ще не встигли в УПЛ вийти, а вже наскільки стало цікавіше, принаймні в коментарях).
sashaddd25 Саша (металлолом сдали на приёмку)
Металлист в каждой игре будет рвать таких как Альянс. А олухи будут выть судью подкупили. Олени тупые посмотрите просто на обзор матча и увидете кто играл в футбол а кто просто выживал. Металлист на голову сильнее .
Oliev001
Пусть повеселятся. Потом очнутся, что это не вторая лига. Поле чудес ещё впереди. Когда Зеленский приедет на игру в Кривой Рог, например. А Юзик там будет точно.)
OnlyKharkov
Я не понимаю, это троли сидят пишут или люди рили далекие от футбола? Как вот презик Альянса которые в колхозах глину месит? 1й эпизод, толчок в спину судья расценил как фол последней надежды. Был бы вар мб не удалил бы. ТАК ЭТО 1 ЛИГА!!! Тут вара нет, и могут ошибится. Далее кто колхозу мешал забить пеналь и отсидется 90 минут в защите?. По поводу 2го момента. Чистый пеналь и это не прямая а 2я ЖК, Почему вы скулите? Вы пересмотрите эпизоды, ну или идите коров пасите вместе с быдло президентом Альянса
Sergii Sila
На металіст треба ставити або другий склад (якщо він є) або обкатувати новачків,наігрувати комбінації, всерівно суді зроблять результат на користь Ярославського иначе-секир башка.Навіть Динамо з Шахтарем так нагло не ставали чемпіонами.
sahka1981
Бывает, скандально все получилось... в следующих матчах должны уж своими силами справляться с таким то составом и с такими соперниками...
Dom_y_Doporu
Оставьте их, парни, когда у них ещё повод попиариться такой будет. Изнасиловали их вчера. Пока изнасиловали только мои уши во время просмотра интервью президента Альянса.
Alexander Киев
Ой горять пердаки глорів ДНА Суркіса, ой бомблять! А це ще Металіст не вийшов в УПЛ.. ще буде пекло для глорів ДНА. Звичайно, коли Суркіс тягнули клюб то все було Ок, як шуби давали - все ок, як бан отримали і викинули їх із єврокубків, то вже наче і забули.. а тут скуління вже чути на Металіст!
P.s чекаю на Металіст в УПЛ і мега крутого матчу із Шахтарем
rus
Ох и подгорает!
rus
Металлист подпишет лучшего бомбардира чемпионата Бразилии!
cucumber
Как же приятно видеть дымящиеся пердаки из столицы. Встречайте нового нападающего из Бразилии Матеуса Пейшото. Пока кто то проплачивает ботоферму кто то оплачивает трансфер крутого нападающего из Бразилии. Металлист - Чемпион!