Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 липня 2021, 00:52
3727
10

Нічийний старт УПЛ. Маріуполь та Львів поділили очки

Результативним вийшов тільки перший тайм

| Оновлено 24 липня 2021, 00:52
3727
10
Нічийний старт УПЛ. Маріуполь та Львів поділили очки
УПЛ

До стартового поєдинку української Прем'єр-Ліги сезону 2021-2022 років «Львів» і «Маріуполь» підійшли з певними труднощами. У господарів поля за кілька днів до гри відразу кілька футболістів здали позитивний тест на коронавірус і тому наставник львів'ян Анатолій Безсмертний був змушений випустити в стартовому складі не тих гравців, хто краще готовий, а тих, хто взагалі залишився в наявності. Щодо гостей, то вони добиралися до Львова (автобусом і поїздом) майже добу і це цілком могло позначитися на їх діях під час самого матчу.

Початок зустрічі залишився за маріупольцями. Вони більше контролювали м'яч, першими заробили кутовий біля воріт суперників і, нарешті, на 9-й хвилині відкрили рахунок голам у 31-му чемпіонаті України. Капітан приазовського клубу Мишньов шикарним пасом вивів до воріт «Львова» Топалова, а той, вже перебуваючи у штрафному майданчику, виманив на себе Костика і відпасував м'яч на відкритого Кулакова. Форварду «Маріуполя» не склало ніяких проблем вразити практично порожні ворота.

Далі гра вирівнялася і вже львів'яни стали значно гостріше діяти в атаці. Так, свій перший по-справжньому небезпечний момент вони створили на 17-й хвилині, коли Ернест зліва вивів на ударну позицію Шину. Той пробив вже з меж штрафного майданчика, але Кудрик опинився на місці і м'яч парирував. За три хвилини Бусько тепер вже справа підхопив м'яч і завдав удар з середньої дистанції, але трохи вище воріт. А на 24-й хвилині знову в центрі уваги опинився Шина. Цього разу він метрів з десяти бив несильно в правий від себе кут, проте м'яч розминувся зі штангою в декількох сантиметрах.

«Маріуполь» в захисті не відсиджувався і при можливості теж намагався перекладати м'яч в передню лінію. Одна з таких контратак, розпочата Микицеєм на 22-й хвилині могла завершитися взяттям воріт, але Топалов в «ближньому бою» не зумів переграти Костика.

І все ж «Львову» на 32-й хвилині вдалося зрівняти рахунок. Багато що для взяття воріт суперника в цьому епізоді зробив Ернест. Він підхопив м'яч на лівому фланзі і в боротьбі з двома футболістами гостей видав-таки відмінну передачу на лінію воротарського, де вище за всіх вистрибнув Ременяк. Він головою точно пробив в правий нижній кут воріт.

До перерви команди обмінялися ще двома непоганими моментами, які також могли призвести до голу. На 35-й хвилині Топалов на виконання пробивав з-за меж штрафного майданчика, але м'яч полетів трохи вище воріт. А на 43-й хвилині після подачі кутового з правого флангу Ернест виграв верхову боротьбу і пробив головою прямо по центру воріт, де знаходився Кудрик. Воротар гостей зіграв надійно та забрав м'яч в руки.

Другий тайм розпочався вже з атак господарів поля. Найактивніший в їх складі Ернест на 49-й хвилині знову прорвався по лівому краю і виклав м'яч під удар Шині, але той не зумів як слід прийняти цю передачу і втратив свій момент. Тут же йому на виручку поспішив Нич, але і йому не дали пробити захисники гостей. Через чотири хвилини Ернест знову обіграв на лівому фланзі Меліченко і зробив простріл, однак і тут його партнери зіграли невдало.

У «Маріуполя» хороший момент виник на 54-й хвилині, причому як і в першому таймі ледь не спрацювала триходівка у виконанні Мишньова, Топалова і Кулакова. Але цього разу Костик «прочитав» ситуацію і забрав м'яч в руки. Саме після цієї атаки ігрова перевага перейшла до підопічних Остапа Маркевича. До того ж наставник маріупольців випустив на поле свіжих гравців, націлених на атаку Кащука, Очеретько, а трохи пізніше В'юнника. Втім, якщо говорити про небезпечні моменти, то крім неточного удару Чеха на 68-й хвилині і згадати особливо нічого.

В кінцівці матчу було багато боротьби і зіткнень, які призводили до травм гравців і зупинок. Через це гра втратила стрункість, а моментів біля воріт суперників практично не виникало. Як результат, глядачі голів більше не побачили і зустріч завершилася внічию 1:1.

Українська Прем'єр-ліга. 1-й тур.

ПФК «Львів» – «Маріуполь» - 1:1

Ременяк, 32 – Кулаков, 9

  Чир’як, 58, Ернест, 90+4 – Мишньов, 14, Микицей, 73

ПФК «Львів»: Костик – Якімець (Зозуля, 81), Крушинський (Семенів, 85), Романчук, Бусько – Брікнер (Політило, 87) – Ернест, Шина, Чир’як, Ременяк (Махмутовіч, 81) – Ныч (Міхобі, 85).

«Маріуполь»: Кудрик – Стасюк, Микицей, Чоботенко, Меліченко (Кащук, 55) – Чех – Топалов, Петерман (Очеретько, 60), Мишньов (Хромей, 79), Горбунов – Кулаков (В'юнник, 79).

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

Удари (у площину): 10 (4) – 3 (1)
Кутові: 6 – 1
Оффсайди: 0 – 1.

ПФК ЛЬВІВ-МАРІУПОЛЬ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 21°C

Ігор Заржицький
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Воротарем Шахтаря цікавляться клуби АПЛ, Фесюн – заміна для нього
Футбол | 18 березня 2024, 16:13 9
Воротарем Шахтаря цікавляться клуби АПЛ, Фесюн – заміна для нього

Клуб заздалегідь готує заміну Дмитру Різнику, основному кіперу

За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну
Футбол | 18 березня 2024, 15:43 7
За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну

Еміль Мустафаєв може вперше зіграти за національну команду Азербайджану

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PFCLviv
ПФК ЛЬВІВ ЧЕМПІОНИ!!!
ТІЛЬКИ ЛЬВІВ !!!
PFCLviv
Толян, ти молодець та не сьогодні! З 60 хвилини треба було ті всі заміни робити... Це ж початок сезону, пацанам ще важко...
Шахтар 3 треба було дотискати, ми втратили такі важливі очки!
З такими гравцями ми маємо грати у Лізі Чемпіонів! Толянчик, не тупи, проаналізуй гру і зроби висновки правильні!
triskaa
вивцям повезло, Мариуполь должен был наказывать вивець, столько моментов профукали!
PFCLviv
Вітаю всіх з початком УПЛ!
Ми мали обігрувати сьогодні Шахтар 2...
Тренерська помилка, заміни вчасно не були зроблені!
Ми сьогодні втратили 2 очки...
Хлопцям було вже важко з 60 хвилини. Втрата 2 очок на совісті тренерського штабу. А так молодці, виглядали набагато краще за Шахтар 2 !
Тільки Львів!
DK1961
Не по теме:официльно: Эрик Рамирес - игрок киевского "Динамо"! Контракт заключен на 5 лет
PFCLviv
Леви грали другим складом... 90% основи команди не грало. Радий, що Толян підпускає багато нашої молоді, молодь у нас вогонь!
Такі фарм команди ми маємо рвати 5 резервним складом... Це тільки початок, команда скоро розіграється і будемо всіх рвати!
Тільки Львів !!!
triskaa
Мариуполь мог спокойно додавить вивець во втором тайме, столько моментов было. И судейка откровенно пложалел вивець, когда в центре поля, с локтя в лицо, сбили игрока Мариуполя.
Ростик Карпа
Перший матч вирішили зробити букмейкерським, щоб всі повірили в силу пророчень футбольних фахівців і сайтів ))) класна стратегія 12 балів )