Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 липня 2021, 22:51
21168
35

ОФІЦІЙНО. Без Олімпіка. Клуб УПЛ знявся з чемпіонату

Про це повідомив президент Владислав Гельзін

| Оновлено 09 липня 2021, 22:51
21168
35
ОФІЦІЙНО. Без Олімпіка. Клуб УПЛ знявся з чемпіонату
olimpik.com.ua

Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін на офіційному сайті повідомив про те, що клуб знімається з чемпіонату УПЛ сезону 2021/22.

Поки що клуб призупиняє свою діяльність. Судячи з усього, в УПЛ повернеться «Минай», який вилетів за підсумками минулого сезону.

Раніше УАФ відсторонила Гельзіна від футбольної діяльності на 5 років. Після цього з'явилася інформація про те, що клуб зніметься з чемпіонату.  

Заява Гельзіна:

«Нами прийнято рішення про зняття команди з розіграшу УПЛ наступного сезону. Це непростий, але разом з тим - обдуманий і зважений крок, який ми робимо з важкістю на серці. Хочу подякувати всім, хто за ці 20 років так чи інакше був причетний до олімпійської сім'ї. За всі ті незабутні моменти, які ми з вами пережили, відчуваючи різні емоції, як в добрі, так і в складні для клубу часи».

«За ці роки нам вдалося дати шлях в життя багатьом хлопчикам, закоханим в футбол. Деякі наші вихованці пройшли з клубом яскравий і захоплюючий шлях від вихованця академії до дебютанта Ліги Європи, коли в 2017 році знаменитий хіт Ярослава Євдокимова став асоціюватися для всієї футбольної громадськості з «донецькими фантазерами».

«Розлучатися з вами дуже складно, проте ми не прощаємося. Клуб призупиняє свою діяльність, але на цьому ми не ставимо крапку».

«Я вірю, що настане час, коли футбольний клуб «Олімпік» знову буде радувати своїх уболівальників яскравими виступами. А сама гра буде проходити за одними для всіх правилами не тільки на полі, але і за його межами. Адже футбол в Україні люблять, і ми пишаємося, що ФК «Олімпік» Донецьк назавжди залишиться в його історії».

Оцініть матеріал
(194)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 35
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
На самом деле Гельзину надоело выкидывать деньги,а повод для снятия всегда найдётся
Scofield Lincoln
Хоть они почти всегда болтались в зоне вылета, все равно жаль терять клуб из УПЛ... А почему кстати не заходит Николаев, а Минай? Есть в регламенте, какое-то объяснения?
Mykola_nik
Таким командам в яких забрали стадіони вболівальників і домівку повинні давати безлімітні пільги бо вони неймовірними зусиллями ще стільки часу залишаються в Україні... А ми самі їх знищуємо
moris24
Ожидаемо, после "бана" Гельзина, от педирации стало ясно что Гельзин пошлёт их...
Wetalj
Все таки жалко, що все відбувалося саме так)
Ostap1948
Пускай в УПЛ останется 15 команд, а на следующий сезон 16 команд...
Віталій Ткачук
Згадай завдяки якому клубу це все відбулось. Я нагадаю, якщо коротка пам'ять: Шахтар ( Донецьк-Львів- Харків -Київ ) реєстрація Маріуполь. Ну і завдяки ахметівській федерації.
Igorok Киев
ФК Контрабанда нельзя пускать в УПЛ на место Олимпика, их можно сразу во Вторую, давайте лучше Агробизнес, тот который запомнился всем, как команда которая вздрючила кротов
Viktor Krichevskii
хорошо....быстро забудеться....письмо можно не читать...
аоот оооит
Букмекеры сняли свой клуб с соревнований - так пишите. Какие болелы о чем он говорит
dd dent
Как же болельщики их будут то? А вообще отзовитесь если есть такие
var всегда прав
И это перед самой Олимпиадой
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vitalik_Medvid
Щиро радий цій новині) Нарешті клуб без уболівальників, історії, інфрастуктури і дитячих шкіл не буде займати чиєсь місце в УПЛ.