Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 червня 2021, 12:40
4958
6

ФОТО. Тренування збірної: відновлення та привітання імениннику

Форвард збірної Артем Довбик отримав святковий торт у подарунок

| Оновлено 23 червня 2021, 12:40
4958
6
ФОТО. Тренування збірної: відновлення та привітання імениннику
УАФ

22 червня, наступного дня після програшу Австрії (0:1) на Євро-2020, збірна України не змінила докорінним чином свій робочий графік, провівши традиційний день відновлення. Збірна України залишається у своєму розташуванні в Бухаресті, стежачи за розвитком подій в інших групах.

У першій половині дня у хлопців була можливість трохи відпочити та відійти від негативних емоцій учорашнього матчу. Після обіду двоє гравців, Олександр Зінченко та Руслан Маліновський, зустрілися з представниками ЗМІ в Українському медіацентрі.

Обоє зазначили, що сприймають критику вболівальників і вважають, що заслужили на неї. З іншого боку, збірники сподіваються на шанс виправити ситуацію та вийти до плей-офф, аби реабілітуватися перед усією країною та вболівальниками.

Ввечері українці провели тренування на полі стадіону «Аркул де Тріумф». Традиційно для післяігрового дня футболісти, які вийшли у стартовому складі, здійснили невелику пробіжку навколо периметра газону та виконали відновлювальні вправи, зокрема, на розтягнення м’язів. Решта команди отримала повноцінне фізичне навантаження впродовж годинного тренування.

На вечері команда привітала іменинника попереднього дня Артема Довбика, який отримав святковий торт у подарунок. Ввечері на хлопців чекали відновлювальні процедури в сауні та басейні, а також масаж. І, звичайно, збірники з інтересом переглядали вечірні матчі на Євро.

Тренування збірної України 22.06.2021

 

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Иванамофф
Интересно о чем они думают сами о себе, когда смотрят игру других команд? Им не стыдно? Смотрите, как борются за каждый прострел вдоль ворот, а не провожают ленивым взглядом упущенный момент!
Смотрел вчера Чехию против Англии. Чехи спокойно, без дурацких выносов разобрались с натиском англичан и шла почти ровная игра в футбол. Все линии ровные, помогают друг другу, выглядят командой. Такой боевитый и сердитый середнячок получился и чехов.
Александр Казюк
Так вроде ж как они уставшие и выжаты как лимоны. Может лучше просто отдохнуть дня три, покушать витамины, погулять, а то ещё чего доброго таки пройдём в 1/8 и не хочется ещё раз наблюдать со стыдом муки умирающих лебедей на поле
Sori
Дамой едьте не просырайте наши деньги...вас ещё и кормят? После такой игры три дня на сухом пайке сидеть нужно..хотите за счёт других в рай заехать???
serg1508
Вот это самое то-жрать торты и смотреть как играют в футбол люди!
Богдан Саженко
свій шанс ви вже втратили ....