Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 23 червня 2021, 20:43
7013
1

Португалія – Франція. Прогноз і анонс на матч Євро-2020

Ключовий матч у «групі смерті»

| Оновлено 23 червня 2021, 20:43
7013
1
Португалія – Франція. Прогноз і анонс на матч Євро-2020
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 23 червня, відбудеться матч третього туру групового етапу Євро-2020. Португалія зустрінеться з Францією. Поєдинок в Будапешті розпочнеться о 22:00 за Києвом.

Розв'язка в групі F, де в останньому турі зустрічаються діючі чемпіон Європи проти чемпіона світу. Цікаве протистояння, де суперники борються за перше місце в групі, але кожну з команд влаштує і нічия.

Португалія

Незважаючи на статус чемпіонів Європи, португальці поки не дуже впевнено грають на цьому турнірі. У першому турі підопічні Фернанду Сантуша обіграли Угорщину. З рахунку 3:0 здається, що це була впевнена перемога, але за якістю гри було багато питань. Лише в кінцівці португальці змогли дотиснути суперника і забити багато м'ячів. У другій грі з Німеччиною Португалія почала непогано і повела в рахунку, але потім була фактично знищена і поступилася з рахунком 2:4. Зараз в матчі з Францією команда Португалії не є фаворитом.

Франція

Чемпіони світу стартували на турнірі з упевненої перемоги над збірною Німеччини. Хоча по рахунку було лише 1:0, але Кіліан Мбаппе і компанія повністю домінували над суперником і могли перемагати з більшим рахунком. Здавалося, з кожним туром французи будуть набирати хід, але вже в грі з Угорщиною трапився несподіваний результат. Підопічні Дідьє Дешама поступалися в рахунку і лише у другому таймі змогли відігратися - 1:1. Такий результат трохи спантеличив уболівальників цієї збірної та експертів.

Прогноз

Відповідно до котирувань букмекерів, саме Франція є фаворитом цього протистояння. Не зовсім вдалу гру з Угорщиною можна списати на недооцінку суперника. Зараз же статус опонентів зобов'язує викластися на всі 100. Французи підходять до гри в хорошій формі. Відмінно чемпіонат проводить Поль Погба, який став ключовим гравцем збірної. Ну і не варто забувати Кіліана Мбаппе, він хоч і не забивав голів, але виконує багато роботи. У Португалії не такий серйозний склад та й тренеру команди Сантушу явно не вистачає тактичної гнучкості. З Францією буде дуже складно.

Орієнтовні склади:

Португалія: Патрісіу - Семеду, Діаш, Пепе, Герреро, Перейра, Санчеш, Фернандеш, Б.Сілва, Роналду, Жота.

Франція: Льоріс - Павар, Варан, Кімпембе, Ернандес, Канте, Погба, Толіссо, Грізманн, Мбаппе, Бензема.

 

1xBet  
  • 3.94
  • 2.945
  • 2.364
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 3.80
  • 2.96
  • 2.34
Сделать ставку Зробити ставку
Parimatch  
  • 4.00
  • 2.90
  • 2.33
Сделать ставку Зробити ставку

23 червня, середа

Португалія – Франція
Будапешт. Початок о 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі Україна і сервісі OLL.TV
ПОРТУГАЛІЯ - ФРАНЦІЯ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Петренко
Про "уверенную победу" над Німеччиною автор очевидно жартує.Випадковий автогол.Німеччина домінувала майже протягом всього матчу. Що ви там курите?