Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 червня 2021, 02:56
6385
3

БУРЯК: «Вся країна була в шоці від деяких відрізків матчу з македонцями»

Фахівець вважає, що на збірну України з Австрією чекає дуже складний матч

| Оновлено 19 червня 2021, 02:56
6385
3
БУРЯК: «Вся країна була в шоці від деяких відрізків матчу з македонцями»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній головний тренер збірної України Леонід Буряк висловився про перемогу «синьо-жовтих» в матчі Євро-2020 з Північною Македонією (2:1).

«Було два різні тайми, але це один з тих матчів, коли якість гри і видовищність потрібно відкинути в сторону. Збірній України перш за все потрібно було набрати три очки. Але, я думаю, що ключова гра для збірної України буде все-таки з Австрією. Решта - це розмови. Думаю, якщо б збірна дуже добре і красиво грала, але не досягла результату, мало кого б цікавила краса гри в цьому матчі. Це чемпіонат Європи, на якому ставиться завдання і його потрібно вирішувати. Звичайно, в таких матчах є нерви. Також від поєдинку до поєдинку кондиції футболістів змінюються. Слава Богу, є результат! І це найголовніше.

У кінцівці зустрічі Україна не реалізувала одинадцятиметровий. На нервах були всі, вся країна була в шоці від деяких відрізків матчу в другій половині зустрічі. Слава Богу, все добре закінчилося, але питання є.

Якщо проаналізувати гру Нідерланди - Австрія (2:0), то можна зробити висновок, що австрійська команда - дуже сильний суперник. Чи зможе Україна зіграти з Австрією внічию? Знаєте, коли в таких іграх ставиш завдання зіграти внічию, все виходить навпаки. Також не потрібно забувати, що за Австрію гратиме з Україною Марко Арнаутович, який пропускав поєдинок з Нідерландами. Те, як він забив Північній Македонії в першому матчі на Євро, багато про що говорить. Я утримаюся від прогнозу. Звичайно, я співпереживаю і хочу, щоб збірна України виграла, а також пройшла далі в плей-оф чемпіонату Європи і щоб всі ми мали можливість насолоджуватися футболом нашої команди на такому престижному турнірі. Але на збірну України з Австрією чекає дуже складний матч», - сказав Буряк.

Оцініть матеріал
(75)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Космос у Леверкузені. Баєр відігрався з 0:2 і вийшов у фінал Ліги Європи
Футбол | 10 травня 2024, 00:03 39
Космос у Леверкузені. Баєр відігрався з 0:2 і вийшов у фінал Ліги Європи

«Рома» не зуміла втримати перемогу та перервати неймовірну серію німецької команди

Шатернікова пояснила, чому Ломаченко мовчить про війну в Україні
Бокс | 10 травня 2024, 13:10 12
Шатернікова пояснила, чому Ломаченко мовчить про війну в Україні

Український боксер є досить закритою людиною

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr.Frost
Згоден з Буряком. Буде дуже важкий матч і щоби здобути бодай очко нашим прийдеться попотіти, а якщо захотять здобути перемогу, то треба грати на голову вище від самих себе у матчі з Македонією.
DK1970
Леонид Иосифович! Большинство до сих пор в шоке от Ваших слов о стране агрессоре. Мастер футбольный Вы спорить не будем. Видел вживую. А вот с позицией своей нужно определиться....
AЛВ
Вся країна в шоці від поваги буряка до московії.....