Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 18 червня 2021, 02:04
19316
32

ШЕВЧЕНКО: «Бєсєдін чіплявся за м'яч, Циганков мав шанс забити третій гол»

Головний тренер збірної України радіє перемозі над збірною Північної Македонії

| Оновлено 18 червня 2021, 02:04
19316
32
ШЕВЧЕНКО: «Бєсєдін чіплявся за м'яч, Циганков мав шанс забити третій гол»
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу національної команди в другому турі Євро-2020 над збірною Північної Македонії (2:1).

– Перший тайм у виконанні збірної України був ідеальним. Чому команда дозволила супернику повернутися в гру, що спричинило нервову кінцівку?

– Фінальна частина чемпіонату Європи – це дуже емоційний турнір, в будь-який момент баланс команд може змінитися. Ми добре провели перший тайм, добре розпочали другий, а потім наша помилка призвела до пенальті. Після пропущеного м'яча з'явилася нервозність, потім знову у нас були шанси, ми могли забивати. Момент був у Циганкова, не реалізували пенальті. Треба віддати належне супернику. Північна Македонія – команда з характером. Вона скористалася нашою помилкою і повернулася в гру.

– Чому ваша команда забила два м'ячі за кілька хвилин і на цьому зупинилася?

– Ми могли забити і більше. Треба дивитися, скільки шансів у нас було в грі, як команда грає в атаці, як створює моменти, як різноманітно маневрує. Думаю, сьогодні збірна України досить добре зіграла в атаці, було приємно дивитися. І найголовніше, що ми повернулися забивати і досягти перемоги.

– Ви задоволені результатами перестроювання, за яким зліва в атаці грав Руслан Маліновський?

– Він провів відмінний матч. Ми спробували збалансувати команду, і у нас це вийшло. Команда, особливо в атаці, діяла добре. У кінцівці другого тайму ми перебудувалися, грали за зовсім іншою схемою, тому що треба було убезпечити свої ворота і створювати певний пресинг попереду, щоб не було довгих передач і закидів. Ми випустили для цього відразу двох свіжих гравців, які постійно нагнітали. Бєсєдін чіплявся за м'яч, у Циганкова був хороший шанс забити третій м'яч. Всі зроблені заміни пішли на користь, гравці зіграли добре. Ну а Маліновський в цій позиції грав в «Аталанті» і сьогодні зіграв чудово.

– У порівнянні з першим матчем у діях вашої команди є прогрес?

– Ці дві гри абсолютно різні. Збірна Нідерландів – команда іншого класу, яка будує свою гру за зовсім іншими принципами. Думаю, ми і з Нідерландами добре зіграли, і тут. Північна Македонія – команда з характером, яка при найменшому шансі відразу ж повертається в гру. Команда, яка може десь не найкраща в якості, але в ній є досить кваліфіковані гравці, лідери команди. Повторюся, в цілому ми зіграли два хороших матчі.

Події матчу

57’
ГОЛ ! М'яч забив Егзіян Аліловскі (Північна Македонія).
34’
ГОЛ ! М'яч забив Роман Яремчук (УКРАЇНА).
29’
ГОЛ ! М'яч забив Андрій Ярмоленко (УКРАЇНА).
Оцініть матеріал
(90)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі
Футбол | 18 квітня 2024, 13:54 2
Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі

Український воротар думає лише про «королівський клуб»

Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alzhovtyak
Беседин - это пздц. Очень хочется увидеть с Австрией Довбика, а не вот это вот
Mr.Frost
Бєсєдін ніякейшен...
Александр Домащенко
А.Н. Шевченко: "Беседин цеплялся за мяч, играл пяткой".
Жаль, что не в ту сторону.
Наверное, переволновался.
p_s_l
Смотрю, здесь все гонят на Беседина, который 20 минут отыграл, но молчат про Зину, который вторую игру не может пас больше, чем на 2 метра отдать, Степу, который сегодня не вошел в игру от слова "совсем".
Только можно представить, что лилось бы на вентиляторы, если бы Цыганков пробил пенальти, как это сделал Малина))
Taras Lyalyuk
Інтерв'ю Миколенка.. "у другому таймі почався мандраж" чесно кажучи грають реально з переляком. Циганков якось пофігістично бив емоцій що запартачив такий момент ноль навіть не плювався якось обідно було дивитись побіг собі зразу назад помаленько то саме Маліна після пробитої пенальки без емоцій на себе..не знаю якось це неправильно..то саме момент з пеналькою в наші ворота Бущан відбиває всі наші як стояли так і стояти лишились.. дивились особливо Зінченко і ще двоє біля нього наших стояли навіть не дьорнулись побігти в штрафну а як рванули добивати македонці м'яч от і відношення до рахунку
Viktor Krichevskii
Согласен с Шевой...а с Австрией будет еще другая игра...
Sunrise
Всё хорошо, со всем согласен. Но Беседин... Он вышел плохо, а уж как он обрезал полкоманды сделав лютую дичь - тут я вскипел
Андрей Николаевич, в следующий раз или Довбика, или никого, пожалуйста!
denzellezned
Єдиний гравець який повністю виглядає пасажиром, це Беседін, на останній хвилині взагалі захотілось його «заказать»😈 Якщо Яремчук зазнає травму, то нам буде дуже важко, ситуація з форвардами в Україні просто жахлива, у Шевченко взагалі немає з кого вибрать😕
Alex1976
Я один не вижу Зинченка уже вторую игру??? Провалил опять игру,а должен быть одним из лидеров в команде. Как и Малиновский! У нас и так мало игроков,играющих на таком уровне. Если с этих нет спросу,тогда что хотеть от Забарного,Миколенко?
Сергей Чёрный
Беседин он же дерево своими ветками цеплялся за мяч , сука кроме как бороться этот нападающий ещё что то умеет .
igor_986
Что самое смешное что нам забивать не стоило третий, и нужно занять третье место с 4 очками, так как выход на Италию со второго это приговор на вынос в перед ногами, а выход с третьего может дать надежду , там есть варианты так как больше всего выход будет на победителя групы "Е" а там даже Испания 100% лучший вариант чем Италия
Eagle
Если Шева считает такую игру хорошей,а Малина с его слов сыграл отлично,тогда с ним всё ясно.И если 1-й тайм можно сказать сыграли неплохо,то второй был полностью провален.Но у Шевы всё хорошо и отлично,при этом играли с самой слабой командой на ЧЕ- 2020.
denzellezned
Програли, скиглять, перемогли, скиглять. Ви самі собі не огидні? Україна з Перемогою Дякую за позитивні емоції другу гру поспіль👏 Ярмоленко вже кращій в історії України за гол+пас, але всеодно є «мастера які досягли всього», які називають його бревном, які ви недолугі🤦‍♂️
brighi10
Беседина не надо прошу вас....вышел на 20 минут и попрессинговать не мог, в то время Малина прессинговал до конца
limb0101
Беседин выбрал не тот футбол, ему бы в австралийский... или хотя бы в греко-римскую борьбу.
fanaticozbirna
Я розумію є зобов'язання, перед Динамо , але чіплятися і грати футбол -це різні питання.
Ярмолу треба було змінити вже після першого тайму, у нас попереду Австрія.
Дайте шанс Довбику.
Достатньо інфарктного футболу, чи у нас контракт з фармацевтами...
Markobarielo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Гинов
Беседин не уровень сборной. Он даже не уровень Динамо. С какого он в заявке и еще выходит на поле. Ноль полезных действий, одни привозы. Зачем так позориться? неужели кто то замолвил словечко? позор!
Сергей Журавко
Из группы выйдете,это понятно.А дальше что??? Какой-то футбольчик трусоватый.Имея таких матёрых исполнителей и так играть...Македония,Австрия-не вопрос.А что будем делать с условными Италия,Франция,Испания...
tima fialko
Команді Шевченка не можна забивати першою-вона перестає грати