Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 червня 2021, 02:48
2093
0

Промах з пенальті дуже засмутив. Бейл показав характер, ставши зіркою гри

Капітан збірної Уельсу вирішив результат гольовими передачами та дриблінгом

| Оновлено 17 червня 2021, 02:48
2093
0
Промах з пенальті дуже засмутив. Бейл показав характер, ставши зіркою гри
УЄФА. Гарет Бейл

Капітан збірної Уельсу Гарет Бейл не забив пенальті в ворота Туреччини, але став володарем призу Зірка матчу, оскільки вирішив результат зустрічі Євро-2020 своїми гольовими передачами та дриблінгом (2:0):

«Промах з пенальті мене дуже засмутив, але в такій ситуації проявляється мій характер. Я продовжив грати і компенсував його двома гольовими передачами.

Важливо сьогодні було домогтися перемоги. Хочеться думати, що [чотирьох очок] буде досить, але доведеться почекати. Запропонуй ви нам перед стартом чотири очки, як на долоні, - так ми б з руками відірвали!

Я повністю задоволений цією перемогою. Ми наполегливо боролися, коректували свою гру по її ходу. Так, промазав з пенальті, але відчуваю, що проявив характер, продовживши грати не гірше за попередній. Наш другий гол став вишенькою на торті».

Головний тренер збірної Уельсу Роберт Пейдж:

«З нашого боку, видовище не вийшло повноцінним. Ми могли реалізувати більше гольових моментів у першому таймі. Якби вдалося, то все закінчилося з рахунком 4:0 або 5:0.

Кажу це без якої б то не було частки неповаги до збірної Туреччини, але у неї відмінна від Швейцарії команда, і ми знали, що у нас дещо є в запасі. Перша гра важка завжди, не можна її програвати, так що опинитися в таблиці там, де ми зараз, з чотирма набраними очками - це здорово.

Мене переповнює почуття гордості. Коли у тебе є такі класні гравці, як Ден Джеймс, Аарон Ремзі, Гарет Бейл і Кіффер Мур, ти завжди будеш здатний доставити суперникові проблеми. Гарет показав справжній характер. Помилки допускають все, але він впорався і став найкращим гравцем матчу».

Півзахисник збірної Уельсу Джо Аллен:

«Ось це враження! У грі так багато всього сталося. Як і раніше, ми вхопилися за потрібний результат обома руками: відмінно розпочали, створювали моменти і, гадаю, заслужили перемогу. Може, парочка голів, які ми не забили, повернеться до нас в якийсь інший день».

Півзахисник збірної Уельсу Аарон Ремзі:

«Пенальті виявився важливим моментом, але ми не запанікували. Нічого при цьому не втративши, продовжували працювати пліч-о-пліч один з одним, і в підсумку перед нами відкрилися прекрасні можливості. Має бути ще одна серйозна гра, але вже зараз наші позиції хороші.

Я відчув полегшення, адже до свого гола у мене було два шанси забити. Перший тайм вийшов чудовим - ми дійсно домінували на полі. У другій же половині повною мірою проявили характер і, вважаю, виграли заслужено».

Захисник збірної Уельсу Коннор Робертс:

«Сьогодні зроблено великий крок вперед, але в неділю на нас чекає ще більш крута гра. Удару по фізичній готовності перед нею не відчуваємо. Команда у нас молода - сили і стійкість у людей, які будуть бігати до останньої хвилини, є. Саме це ми сьогодні і зробили.

Це найкращий момент в моїй кар'єрі, який, ймовірно, вже ніщо не перевершить. Зіграти на великому турнірі - це вершина для мене, а вже майже вивести нас в наступний раунд - взагалі щось неймовірне».

Капітан збірної Уельсу на Євро-2016 Ешлі Вільямс:

«Згадуючи про емоції від гри зі збірною Швейцарії, переживань виявилося більше. ніж ми очікували, але аж ніяк не сьогодні, а після того вечора. З нетерпінням чекаю зустрічі зі збірною Італії, оскільки в ній можна зіграти більш розкуто. Думаю, сьогодні гравці відчують себе впевненіше. Тепер цей склад може показати, на що він здатний на великому турнірі, і атакувати збірну Італії.

Сьогодні ми створили так багато моментів, що контролювали гру, навіть не володіючи м'ячем. Гарету Бейлу варто вже набратися сміливості і піти сказати всім: "Ні, ми не будемо вести м'яч до кутового прапорця. Ми - збірна Уельсу і будемо володіти м'ячем". Поки ж ще він хоче просто забити і закінчити гру».

Захисник збірної Уельсу на Євро-2016 Ніл Тейлор:

«Наші були просто чудові. Другий тайм вийшов чудовим. Ми могли забити і більше. Збірна Туреччини становила небезпеку, але в підсумку нам було дуже-дуже комфортно».

Головний тренер збірної Туреччини Шенол Гюнеш:

«Збірна Уельсу провела хороший матч. В її складі ефективно взаємодіяли центрфорвард і обидва вінгери. Тепер, після такого результату, у неї хороші шанси в нашій групі. Збірна Уельсу добре початку сьогоднішню зустріч, але ми знайшли свій темп і збалансували гру. Моментів у нас було багато, але можливості зрівняти рахунок ми так і не знайшли».

Захисник збірної Туреччини Умут Мераш:

«Хочеться вибачитися. Ми дуже прагнули перемогти сьогодні, але цього виявилося недостатньо. Попереду у нас ще один матч, так що зробимо все можливе, щоб перемогти збірну Швейцарії».

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Конор Робертс (Вельс).
43’
ГОЛ ! М'яч забив Аарон Рамзі (Вельс).
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.