Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 червня 2021, 02:50
2816
0

Одноклубник Маліновського названий найкращим гравцем матчу Євро

Автор голу Алєксєй Міранчук, визнаний Зіркою матчу, отримує нагороду

| Оновлено 17 червня 2021, 02:50
2816
0
Одноклубник Маліновського названий найкращим гравцем матчу Євро
УЄФА

Автор переможного м'яча Алєксєй Міранчук з «Аталанти» названий Зіркою матчу Євро-2020, оскільки його гол у ворота Фінляндії дозволив збірній Росії перервати безвиграшну серію на чемпіонатах Європи (1:0).

Півзахисник збірної Росії Алєксєй Міранчук:

«Сьогодні для нас головним було перемогти. Ми виконали завдання і готові рухатися далі. Упустили багато моментів? Це футбол. Головне, що ми їх створювали. Так, я забив хороший гол, але це не важливо. Важливо, що ми виконали поставлене завдання, виграли гру, набрали потрібні нам три очки і тепер хочемо рухатися далі. Є вимоги, є тактика. Футбольний інтелект дозволяє налагодити взаєморозуміння, допомагає відчувати один одного. Ми всі намагаємося прогресувати. На турнірі зібралися сильні команди, потрібно концентруватися на кожному наступному матчі».

Головний тренер збірної Росії Станіслав Черчесов:

«Гравці сьогодні дійсно були єдиною командою. Вони зробили те, що було потрібно, і добилися перемоги. Обрана схема, думаю, була правильною. Щоб зламати захист суперника, нам потрібно було використовувати фланги, так ми і зробили. План спрацював.

Я підтримав рішення Алєксєя Міранчука перебратися в Європу, вийти із зони комфорту і виїхати в один з найсильніших чемпіонатів у світі. Я дуже радий бачити, як він прогресує, і сподіваюся, що в майбутньому сезоні він буде отримувати в «Аталанті» більше часу. Це буде корисно і нам, і йому самому».

Воротар збірної Росії Матвєй Сафонов:

«Звичайно я радий, що дебютував у складі збірної, що ми виграли і не пропустили. Гра розпочалася складно, коли нам забили, але, на щастя, суддя зафіксував офсайд. Після цього ми контролювали хід матчу, добре грали і заслужено перемогли».

Захисник збірної Росії Ігор Дівєєв:

«Хочу подякувати вболівальникам, які дуже здорово підтримували нас сьогодні. Сподіваюся, ми порадували їх перемогою. Тепер всі наші думки – про Данію: попереду вирішальний матч, і ми віддамо всі сили, щоб досягти потрібного результату. Моїм завданням було допомогти Сафонову зберегти ворота в недоторканності. Я зробив все що міг. Я задоволений тим, як ми зіграли, але нам потрібно краще реалізовувати свої моменти».

Півзахисник збірної Росії Далер Кузяєв:

«Було дуже важливо, що ми забили перед самою перервою. Думаю, цей гол вибив Фінляндію з колії. Після перерви наша тактика не змінилася, ми просто хотіли забити більше. На жаль, не вийшло, але все одно, зрозуміло, всі раді перемозі».

Головний тренер збірної Фінляндії Маркку Канерва:

«Ми добре захищалися і показали кращу гру в порівнянні з матчем проти Данії. Нам не вдалося забити, але у нас були хороші моменти: десь трохи промахнулися, десь захисники заблокували удар. Гра була досить рівною».

Капітан збірної Фінляндії Паулус Араюурі:

«Я пишаюся тим, як наша команда сьогодні зіграла. Звичайно, Росія сильна, але у нас були свої моменти. Скасований гол? Не знаю, наскільки далеко Йоель Пох'янпало забрався в офсайд, але у нас був відмінний момент. Важливі всі деталі, сьогодні вони склалися не на нашу користь».

Події матчу

45’
ГОЛ ! М'яч забив Олексій Міранчук (Росія).
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.