Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 червня 2021, 15:13
6647
1

Україна – Північна Македонія. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Прогноз від експерта на поєдинок Євро-2020

| Оновлено 17 червня 2021, 15:13
6647
1
Україна – Північна Македонія. Прогноз на матч Младена Бартуловича
УАФ

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч Євро-2020 Україна - Північна Македонія.

«У першому турі збірна України грала з Нідерландами. Перший тайм завершився нульовою нічиєю, але потім у другій половині зустрічі нідерландці повели в рахунку 2:0. Але Україна змогла відігратися і зробила рахунок 2:2, завдяки голам Андрія Ярмоленка та Романа Яремчука. І все-таки зустріч виграли Нідерланди з рахунком 3:2. Приблизно такий же сценарій був і в матчі за участю Північної Македонії. Балканська команда пропустила від Австрії, але ще до перерви зрівняла рахунок після голу Горана Пандєва, який став першим гравцем збірної Північної Македонії, який забив м'яч на Євро. Але в другій половині зустрічі австрійці забили двічі і перемогли з рахунком 3:1. Тобто ми бачимо, що Україна і Північна Македонія в перших матчах забили, а й пропустили по три м'ячі, поступившись своїм суперникам в бойових поєдинках.

У цьому матчі збірній України не можна програвати. Команді Шевченка в цьому поєдинку необхідно набирати три очки. Я думаю, що українським футболістам це під силу зробити. У першій грі з Нідерландами вони показали, що можуть грати з сильними суперниками. Думаю, що буде непроста гра. Північна Македонія закриється і буде грати на контратаках. Але, я думаю, що Україні вистачить якості гри попереду. Як підсумок, команда Шевченка зуміє пробити цей захисний блок і обіграє Північну Македонію», - сказав Бартулович.


Младен Бартулович – відомий хорватський футболіст, капітан «Інгульця». Більшу частину кар'єри провів в Україні. Бартулович захищав кольори «Дніпра», «Кривбасу», «Арсеналу» Київ, «Ворскли», «Карпат» і «Волині». Також 34-річний хавбек пограв за хорватський «Хайдук» і польський «Медзь».

Goldenbet  
  • 1,67
  • 3,75
  • 6,48
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey Drach
То що треба перемагати і так всім зрозуміло...