Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 червня 2021, 20:20
4129
0

Угорщина - Португалія. Прогноз і анонс на матч Євро-2020

Чемпіони Європи починають захист свого титулу

| Оновлено 15 червня 2021, 20:20
4129
0
Угорщина - Португалія. Прогноз і анонс на матч Євро-2020
Getty Images/Global Images Ukraine

Група F на Євро-2020 безальтернативно називається «групою смерті», і волею календаря її нам залишили на десерт - саме представники цього квартету вступлять в боротьбу останніми. Перший матч в групі F відбудеться в Будапешті - збірна Угорщини прийме Португалію.

Угорщина

Збірній Угорщини на нинішньому Євро просто катастрофічно не пощастило з жеребкуванням. Команда італійського фахівця Марко Россі героїчно пробивалася на чемпіонат Європи, щоб в результаті отримати в суперники по групі діючих чемпіонів Європи, португальців, і двох останніх чемпіонів світу - Німеччину та Францію. Такого і ворогу не побажаєш.

Якщо ви думаєте, що на цьому проблеми угорців на нинішньому Євро обмежуються, то глибоко помиляєтеся. Через травму пропускає турнір безумовний лідер і головна зірка команди - півзахисник «РБ Лейпциг» Домінік Собослаі.

Радувати угорських уболівальників може лише той факт, що перші два матчі команда проведе вдома, в Будапешті. Однак глобально це мало на що впливає: шансів у Угорщини вийти в плей-оф не видно навіть під мікроскопом - завдання команди просто виступити гідно і, по можливості, попсувати життя комусь із фаворитів.

Португалія

Збірній Португалії на нинішньому Євро належить захищати чемпіонський титул. В силу відомих всіх причин команда Фернанду Сантуша цей титул носила на рік довше, ніж звичайно - цілих п'ять років. Шлях Кріштіану Роналду і компанії на Євро-2020 в Україні нікому нагадувати не треба - португальці були суперниками українців по відбірковій групі, і вийшли на Євро-2020 лише з другого місця, програвши боротьбу за перше місце команді Андрія Шевченка.

Перемога Португалії на Євро-2016 була сенсацією, проте за ці п'ять років команда Фернанду Сантуша за іменами стала тільки сильнішою, і по праву входить до числа топ-фаворитів. Однак через потрапляння в групу смерті шлях португальців на Євро-2020 може завершитися вже на груповому етапі.

Для того, щоб цього не сталося, важливо в першому ж турі обігрувати Угорщину, причому бажано з великим рахунком, щоб потім, в разі, якщо команда посяде третє місце в групі, максимізувати шанси потрапити в топ-4 третіх команд і пробитися в плей-оф - тут вже кожен гол може виявитися вирішальним. А втрата очок в матчі з Угорщиною може створити Португалії дуже великі проблеми.

Кадрові проблеми перед майбутнім матчем з Угорщиною у команди Фернанду Сантуша не такі серйозні, як у суперників, але вони теж є - перед стартом турніру коронавірус підхопив Жоау Канселу. Замість нього в заявку включений Діогу Далот. Його місце на лівому фланзі захисту, швидше за все, займе Рафаел Геррейро з дортмундської «Боруссії».

Прогноз

Можна скільки завгодно намагатися бути оригінальними, але в даному випадку висмоктувати інтригу і несподіваний результат з пальця немає сенсу. Наша ставка - перемога Португалії, коефіцієнт 1,49.

Орієнтовні склади:

Угорщина: Гулачі - Фіола, Аттіла Салай, Ланг, Орбан, Него - Кляйнхайслер, Надь, Шигер - Адам Салай, Шаллай

Португалія: Руй Патрісіу - Геррейро, Діаш, Фонте, Семеду - Данілу Перрейра, Моутіньо, Бруну Фернандеш - Роналду, Жота, Бернарду Сілва

15 червня, вівторок

Угорщина – Португалія
Будапешт. «Пушкаш Арена». 19:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканали «Футбол 1», «Футбол 2», відеосервіс OLL.TV 
УГОРЩИНА-ПОРТУГАЛІЯ.ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ 
Арбітр: Джунейт Чакир (Туреччина)
Прогноз Sport.ua – 0:3
1xBet  
  • 8,2
  • 4,54
  • 1,47
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 8,2
  • 4,5
  • 1,47
Сделать ставку Зробити ставку
Parimatch  
  • 8,5
  • 4,5
  • 1,45
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де Дзербі та Гвардіола назвали стартові склади на матч Брайтона та Ман Сіті
Футбол | 25 квітня 2024, 21:43 0
Де Дзербі та Гвардіола назвали стартові склади на матч Брайтона та Ман Сіті

25 квітня о 22:00 відбудеться поєдинок 29-го туру Англійської Прем'єр-ліги

ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві
Футбол | 25 квітня 2024, 14:42 101
ОФІЦІЙНО. Чорноморець зіграє два матчі з Шахтарем у Києві

Ініціатором перенесення ігор був одеський клуб

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.