Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 червня 2021, 13:45
4564
2

Артем БЕСЄДІН: «Луческу перед Євро говорив дуже мудрі речі»

Нападник збірної України - про старт команди на Євро-2020

| Оновлено 11 червня 2021, 13:45
4564
2
Артем БЕСЄДІН: «Луческу перед Євро говорив дуже мудрі речі»
УАФ. Артем Бесєдін

Форвард «Динамо» і збірної України Артем Бесєдін прокоментував старт чемпіонату Європи, що наближається.
 
— Чи можна сказати, що ваша нинішня хороша форма — це своєрідна відповідь на рішення щодо недавньої дискваліфікації?
— Що стосується моєї річної дискваліфікації, то всі прекрасно знають, як це сталося. Я зараз не хочу про це говорити. У цей період я тренувався і готувався, у тому числі, і до Євро. З усього, що сталося, потрібно зробити правильні висновки. Зараз ми на чемпіонаті Європи й потрібно сконцентруватися на найближчих матчах і показати все, на що здатні особисто я й уся команда.

— Як команда готується до гри з Нідерландами, і чи буде нічия позитивним результатом для вас?
— Уся команда тренується, наполегливо готується. Ми провели дуже хорошу роботу, а тренерський штаб доніс до кожного гравця, що від нього вимагається на полі. І кожен відмінно розуміє свої ігрові функції. Виходити й грати на нічию з Нідерландами — це неправильно. У нас дуже високі амбіції, і ми хочемо пройти якнайдалі. Збірна України проти будь-якого суперника буде грати тільки на перемогу.

— Той факт, що Андрій Шевченко був видатним форвардом, впливає на вашу роботу з ним? Можливо, він більше часу приділяє нападникам?
— Звичайно, це плюс, коли головний тренер раніше грав на твоїй позиції і грав дуже непогано. Нападники дуже уважно прислухаються до нього, до його підказок. Він говорить правильні й потрібні речі, і це стане в нагоді у грі. Для форвардів збірної це дуже хороший досвід.

— Чи дав Мірча Луческу вам якісь настанови перед вашим від'їздом до збірної?
— Він постійно підказує. Він каже, щоб ми використовували свої сильні якості, і я вважаю, що це правильно. Мірча Луческу говорить дуже мудрі речі, тому його уважно слухають. І перед Євро він також давав настанови. Зокрема, щоб ми викладалися на 100 відсотків.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ирина Волошкевич
Молодец, Артем! Год потратил не зря - тренировался, подсушился (хотя толстяком и не был), форму не только сохранил, но и приумножил. Вышел и доказал, что пока молодые динамовцы и легионеры еще растут, - он в доме хозяин! Вот и в сборную взяли не за красивые глазки! И все правильно сказал!
XBanat
Мудрые вещи это чтобы ты по воротам попадал