Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 04 червня 2021, 01:20
18433
29

Україна - Північна Ірландія. Прогноз і анонс на товариський матч

Вибір зроблено: награємо склад на Євро

| Оновлено 04 червня 2021, 01:20
18433
29
Україна - Північна Ірландія. Прогноз і анонс на товариський матч
УАФ

Третього червня в Дніпрі збірна України проведе другий товариський поєдинок в рамках підготовки до Євро-2020. Суперником команди Андрія Шевченка буде збірна Північної Ірландії. Спочатку планувалося провести цю зустріч в Києві на «Олімпійському», однак через те, що на головній арені країни змінюють газон, поєдинок було вирішено перенести до Дніпра.

Майбутня зустріч для «синьо-жовтих» буде кардинально відрізнятися від першого підготовчого спарингу - проти національної команди Бахрейну. В першу чергу через те, що в прем'єрному контрольному матчі наш тренерський штаб експериментував зі складом, аналізував стан гравців, визначався, хто може стати в нагоді збірній на континентальному форумі, а хто ні. «Склад команди визначений уже на 95 відсотків», - скаже після гри з бахрейнцями головний тренер нашої збірної. Напередодні зустрічі з Північною Ірландією остаточна заявка на Євро-2020 визначена вже на всі сто відсотків. Стало бути, в грі проти острів'ян наша команда буде не стільки експериментувати, скільки награвати склад безпосередньо на Євро.

До матчу «синьо-жовта» команда готувалася в Харкові, який є штаб-квартирою збірної. Тренувальні та теоретичні заняття проходили за планом, лише погода вносила свої корективи (дощ і вітер).

Резонно припустити, що градус напруги, пов'язаний з очікуванням вердикту Шевченка, серед його підопічних помітно знизився. Тренер визначився з остаточним варіантом заявки збірної на чемпіонат Європи: з присутніх на зборі гравців в неї не потрапили п'ятеро: Лунін, Сирота, Леднєв, Бондаренко і Михайличенко. При цьому Шевченко не відпустив цю п'ятірку у відпустку: якщо хтось травмується до першого матчу на Євро-2020, можна буде внести коригування в заявку.

У порівнянні з грою проти Бахрейну склад нашої головної команди країни в грі проти збірної Північної Ірландії очікувано зазнає серйозних змін. В першу чергу тому, що в збірну прибули всі наші «легіонери», і тепер напевно Шевченко захоче побачити їх у справі. За винятком Зінченка, який, радше за все, ще буде морально і фізично відновлюватися після програного фіналу Ліги чемпіонів.

Незважаючи на те, що експериментувати зі складом, начебто, вже немає ні резону, ні необхідності, нашому тренерському штабу в найближчих двох товариських матчах потрібно вирішити для себе відразу кілька кадрових питань. Потрібно визначитися з «першим номером» збірної. У грі проти Бахрейну ворота збірної України захищав Трубін. Захищав не найвдалішим чином. Швидше за все, цього разу місце в «рамці» займе Бущан.

Не зовсім зрозумілою, у всякому разі, якщо дивитися з боку, залишається і «доля» пари центральних захисників. Якщо місце для одного з низ фактично заброньовано - мова йде про Матвієнка, то ось хто стане його партнером на цьому плацдармі на Євро, зараз сказати складно. Припустимо, що в грі проти Північної Ірландії в парі з центрбеком «Шахтаря» зіграє Забарний.

Цікаво буде подивитися, яку модель гри вибере наш тренерський склад у майбутньому матчі: чи буде це звична схема з трьома атакуючими гравцями, чи щось інше. У зв'язку з цим хотілося б побачити в стартовому складі «синьо-жовтих» Ярмоленка: наскільки зараз наш капітан в тонусі, чи може борознити всю свою брівку.

Матч на «Дніпро-Арені», як і поєдинок збірної проти Бахрейну, пройде з глядачами. Ціна перепусток на гру - від 100 до 500 гривень. Придбати квитки можна тільки онлайн, в одні «руки» продають не більше чотирьох перепусток.

Гра обіцяє бути непростим випробуванням для нашої команди. Суперник хоч і не дуже іменитий і титулований, але міцний і непоступливий. Напевно, саме такий, який і потрібен напередодні матчів ЧЄ.

Головний тренер британців Ян Бараклоу визначився з обоймою гравців на гру проти України 27 травня. У списку головного тренера північноірландців - 25 виконавців. Абсолютно всі вони «прописані» в клубах Туманного Альбіону.

Орієнтовні склади:

Україна: Бущан, Караваєв, Матвієнко, Забарний, Миколенко, Степаненко, Шапаренко, Маліновський, Безус, Ярмоленко, Яремчук

Північна Ірландія: Пікок-Фаррел, Браун, Кеткарт, Маклін, Даллас, Томпсон, Маккейн, Макнейр, Джонс, Вайт, Магенніс.

3 червня, четвер

Україна –  Північна Ірландія
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 21:00
Прямая трансляція на телеканалі «Україна»
УКРАЇНА - ПІВНІЧНА ІРЛАНДІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

 
  • 1.61
  • 3.55
  • 6.60
Сделать ставку
 
  • 1.65
  • 3.60
  • 6.60
Сделать ставку
 
  • 1.61
  • 3.55
  • 6.60
Сделать ставку

Опитування

Голосів 225
Спрогнозуйте результат товариського матчу між збірними України і Північної Ірландії, який відбудеться 3 червня в Дніпрі.

Велика перемога України

23 голоса 10.22 %

Мінімальна перемога України

90 голосів 40 %

Нічия

83 голоса 36.89 %

Мінімальна перемога Півн. Ірландії

22 голоса 9.78 %

Велика перемога Півн. Ірландії

7 голосів 3.11 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JackyM
Прогноз один -1:1
Trasher311987
С днём рождения наш герой Сергей Ребров.
А сборной победы.
Alex Suz
Шансов на хорошую игру оч мало
Богдан Саженко
напевно знов нічия чи 1-1
ingvar8888
1-1 інакше ніяк....
Andy Chak
Якого хєра так пізно призначати матч??? 20.00 - 20.30 самий оптимальний час для перегляду.
Анатолий Шандурский
ПРИ ОДНОМ НАПАДАЮЩЕМ В АНОНСИРОВАННОМ СПИСКЕ НА ИГРУ, ИГРОКИ, КАК И В ПРОШЛЫХ МАТЧАХ БУДУТ ИГРАТЬ СО СВОИМ ВРАТАРЁМ, ВМЕСТО ТОГО , ЧТОБЫ "ОЗВУЧИТЬ" ИГРУ НА ПОЛОВИНЕ СОПЕРНИКА. ТЕХНИКА ОБРАЩЕНИЯ С МЯЧОМ И РЕДЧАЙШИЕ УДАРЫ ПО ВОРОТАМ- НИЖЕ ВСЯКОЙ КРИТИКИ. УДАРЫ В ГОЛЕВЫХ МОМЕНТАХ НЕ ПОСТАВЛЕНЫ, НОГИ ТРЯПИЧНЫЕ. ВСЕ СТОЯТ КАК ИСТУКАНЫ, ВМЕСТО ТОГО, ЧТОБЫ ПРЕДЛАГАТЬ СЕБЯ И ИМЕТЬ ВЫБОР ДЛЯ ПЕРЕДАЧИ ТОМУ, У КОГО МЯЧ. ТРУСЯТ, НЕ БЕРУТ НА СЕБЯ ИНИЦИАТИВУ. ДВОРОВАЯ КОМАНДА- 11 БУГАЁВ. ВРАТАРИ - ДОСТОЙНЫЕ.
Alex Suz
Выражение лиц не чемпионские
Руслан Кириченко
Безус сегодня забьёт
Vlad Knyaznin
Хотелось бы узнать у андрея, уйдёт ли он в отставку в случае не выхода сборной из группы? А если сегодня снова будет перетрах состава, а не наигрывание оптимальных связок, как бы это делал толковый тренер, то лучше андрюше ехать в вожделенную италию уже завтра.
Анатолій Маханець
Укр -с.ирландия 0:2
Ukraine
Не берусь прогнозувати рахунок.
Може бути як і кілька мячів у ворота суперніків так і повна імпонтенція «перед захищеними трусиками», коли суперник закривається та грає від оборони.
Дуюмаю буде бойова нячія.
yuriy_kent
Не важно какой результат. Самое главное проверить разные схемы на таком сопернике и не травмироваться.
icebeer
1-1
Пазик же топ тренер.
D.Lanskoy
Северная Ирландия - команда уровня Северной Македонии. Нет смысла говорить о результате, Шева будет пробовать схемы игры с такими командами первым номером, это всегда было слабым местом украинской сборной. Даже в расширенном составе у Украины нападающих раз-два и обчелся, не сравнить с той же Англией, где на просмотре перед Евро аж 9 нападающих топ-уровня. Вообще, вчерашний матч Англия-Австрия показал, что главным соперником Украины в отборочной группе будет даже не Нидерланды (им не зазорно проиграть), а именно Австрия. Очень мощная команда и по составу, и по игре, будет трудно. Тем более нужно выигрывать у Македонии, так что спарринг с С.Ирландией очень важен.
dd dent
Мб как фавориты выиграем хоть?! Глядишь уверенности добавит
oppy
Будет похоже на игру женских сборных
Британский стиль игры нашим не по зубам. Вот если бы Северный Гибралтар.
axylinam
С таким классным тренером наши должны порвать это недоразумение и забить не меньше трёх мячей
нестор
Если честно, то не очень интересно. Другое дело Нидерланды - Шотландия 2:2 и Англия - Австрия 1:0. Есть что парням посмотреть на занятиях.)
odiniznashih
Хотелось бы победить, но увы - 1:2