Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2021, 12:06
13430
2

Хейні здолав Лінареса, Забарний переходить в Челсі, Цітаішвілі обрав Грузію

Головні новини за 30 травня на Sport.ua

| Оновлено 31 травня 2021, 12:06
13430
2
Хейні здолав Лінареса, Забарний переходить в Челсі, Цітаішвілі обрав Грузію
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за неділю, 30 травня.

1. Переміг ветерана. Хейні в яскравому поєдинку впорався з Лінаресом. Суперники діяли агресивно і показали хороший бокс за титул WBC.

2. Джерело: Челсі близький до підписання Забарного за 12 млн євро. Трансфером займається головний тренер збірної України Андрій Шевченко.

3. Так хотів дідусь. Цітаішвілі змінив громадянство та буде грати за Грузію. У 2019 Георгій виграв чемпіонат світу U-20 у складі збірної України.

4. З фаворитом не впоралися. Українки програли Болгарії в Золотій Євролізі. Жіноча збірна України зазнала поразки в Запоріжжі.

5. Трансферне літо-2021 в Україні. Таблиця переходів клубів УПЛ. Sport.ua стежить за трансферною політикою клубів УПЛ в літнє міжсезоння.

6. Відома сума, що фігурує в переговорах Бенфіки та Шахтаря по Педріньо. Португальський клуб не проти продати вінгера, але хоче повернути інвестовані в нього кошти.

7. У 107 разів! Трансфер Тете в Шахтар істотно збільшив зарплату гравця. Тепер зрозуміло, чому молодий вінгер вважав за краще покинути «Греміо» і переїхати в Україну.

8. Хейні пройшов випробування Лінаресом. Але з Теофімо буде куди складніше. Лев Кравців – про неоднозначний поєдинок американського чемпіона.

9. МИХАЙЛЮК: «У третьому сезоні в НБА у мене з'явилася впевненість у собі». Український гравець НБА дав інтерв'ю журналісту Sport.ua.

10. Калініна впевнено переграла Кербер в першому колі Ролан Гаррос. Українка виграла дебютний матч в основній сітці грунтового мейджора.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sauron
1млн за Забарного мало.
Через год продадим за 25