Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 31 травня 2021, 02:56
6323
7

З фаворитом не впоралися. Українки програли Болгарії в Золотій Євролізі

Жіноча збірна України зазнала поразки в Запоріжжі

| Оновлено 31 травня 2021, 02:56
6323
7
З фаворитом не впоралися. Українки програли Болгарії в Золотій Євролізі
CEV

Жіноча збірна України провела другий поєдинок в рамках Золотої Євроліги. Після суботньої перемоги над Словаччиною (3:2) на нашу команду чекав більш серйозний суперник, який з тими ж словачками розібрався набагато впевненіше (3:0). Інтриги зустрічі додавала та обставина, що коуч Болгарії Іван Петков також є наставником чемпіона України кам'янського «Прометея».

У першому сеті на майданчику точилася конкурентна боротьба, і «синьо-жовті» цілком могли завершити його на свою користь. Болгарки важко входили в гру, що дозволило підопічним Володимира Орлова відірватися в рахунку: максимальна різниця досягала п'яти м'ячів (17:12). Але ривок болгарок з рахунком 8:2 нагадав, хто є фаворитом протистояння. Ще один шанс вирвати першу партію українки мали за рахунку 24:22, але знову наші суперниці зуміли зрівняти результат. А з третього сет-болу підопічні Івана Петкова взяли перший сет.


Фото - CEV

Початок другої партії вийшов провальним для українок, а ривок Болгарії 9:0 фактично визначив її підсумок. «Синьо-жовті» так і не змогли зібратися для кам-бека, програвши і другий сет. Третій сет знову почав йти за сценарієм болгарської збірної, а два тайм-аути збірної України на хід подій особливо не вплинули. Тільки в кінці партії українки почали підбиратися до суперниць, скорочуючи розрив. За рахунку 22:24 тренерський штаб збірної Болгарії взяв тайм-аут, після чого гості набрали вирішальне очко.


Фото - CEV

Другий тур учасники групи В проведуть в Болгарії. Саме з господарками майданчика збірна України зустрінеться 5 червня, а наступного дня «синьо-жовті» зіграють проти Словаччини.

Група В

Команда

І

В

П

С

О

Болгарія

3

3

0

9 – 0

9

Україна

3

2

1

6 – 5

5

Словаччина

3

1

2

5 – 6

4

Фінляндія

3

0

3

0 – 9

0

Золота Євроліга. Жінки. Група В.

Україна - Болгарія - 0:3 (26:28, 13:25, 22:25).

Україна: Дудник, Мелюшкіна, Рудик, Немцева, Яковчук, Бойко, Денисова, Харчинська, Карасова, Великоконь, Хобер, Мазенко, Маєвська, Данчак.

Болгарія: Гергана Димитрова, Нася Димитрова, Йорданова, Паскова, Кітіпова, Баракова, Сайкова, Міра Тодорова, Ушева, Ніколова, Емілія Димитрова, Жана Тодорова, Рачковська, Міланова.

Арбітри: Магдалена Невяровська (Польща), Алін Матейзер (Румунія)

Палац спорту «Юність» (Запоріжжя, Україна)

УКРАЇНА - БОЛГАРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Серія А забезпечила собі 5 місць у Лізі чемпіонів на наступний сезон
Футбол | 19 квітня 2024, 07:23 3
Серія А забезпечила собі 5 місць у Лізі чемпіонів на наступний сезон

Італія точно не опуститься нижче другого місця за підсумками сезону

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kadaad .
Печальное состояние украинского командного спорта: хоккеисты проигрывают вообще всем, волейболистки каким-то болгарам, футбольная сборная 21 Азейбарджану и узбекам(!!!), главна еле от поражения от Бахрей
rugby1970
Печально... Стесняюсь спросить: а "спортсменки" "простиметея" - могли бы менее откровенно сливать игру своему тренеру, который, кстати, культурный человек, в заднице ковырялся прямо в камеру? Отдельное спасибо - Мазенко, которая умело на блок точно не по месту выходила, Дудник - за "прекрасные" приемы и подставы Немцевой, Капец - для которой капитанская повязка - пустое место, благодарочка и Орлову, который уже не в первый раз тощим тазом к площадке стоит во время игры... Соболезную Каринке, Кристинке, Дашке и Оксанке, которых тупо подставили... Болгария - ни в чем сильнее не была... Обидно... С кого спросить???