Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 24 травня 2021, 13:45
79280
37

ШЕВЧЕНКО: «Ми отримали дані для аналізу. Сьогодні всі грали з датчиками»

На післяматчевій прес-конференції головний тренер відповів на запитання

| Оновлено 24 травня 2021, 13:45
79280
37
ШЕВЧЕНКО: «Ми отримали дані для аналізу. Сьогодні всі грали з датчиками»
УАФ. Андрій Шевченко

23 травня в Харкові пройшов товариський матч між збірними України та Бахрейну (1:1). На післяматчевій прес-конференції головний тренер команди Андрій Шевченко відповів на запитання журналістів.

- В першу чергу хотів би подякувати глядачам, які прийшли нас підтримати. Було дуже приємно грати в такій атмосфері. Це один з перших матчів з глядачами. Підтримка була чудовою. Дякую Харкову за таку атмосферу.

- Які висновки ви зробили для себе після сьогоднішнього матчу?

- Оцінюю цю гру як підготовку до Євро-2020. Мені було важливо мати уявлення, в якому стані знаходяться зараз футболісти. Тиждень тому, перед початком збору, ми провели тестування, і деякі з хлопців дуже сильно відставали від своїх найкращих показників. Сьогодні всі грали з датчиками, так що ми отримаємо можливість для об'єктивного аналізу.

Команда сьогодні грала під навантаженням. Ми готуємо її не до товариських матчів, а до офіційних. Такі матчі, як сьогоднішній, - це теж те, через що вона повинна пройти. Тому сьогодні був брак. Десь відчувалася втома хлопців. В цілому, малюнок гри мені сподобався.

Крім того, я залишився дуже задоволений молодими футболістами. У футболі вкрай важлива підготовка. Ці молоді хлопці пройшли лише тижневий цикл роботи, але я вже бачу, як вони вникають в структуру гру, з якої вони раніше не стикалися.

Одним словом, сьогодні було багато і позитивної, і негативної інформації.

- Чи задоволені ви проведеним збором?

- Звісно. Ми дали хлопцям те навантаження, яке і планували. І отримали реакцію на це навантаження. 28 травня ми знову збираємося. Але у нас, звичайно, вже буде набагато менше часу на підготовку як до другого спарингу (з Північною Ірландією, 3 червня), так і до третього (з Кіпром, 7 червня).

- Наскільки серйозна травма Яремчука, яку він отримав у вчорашньому матчі за «Гент»?

- Він уже завтра приїде, ми проведемо йому обстеження, і будемо тоді знати точну відповідь на ваше запитання. Поки маємо лише інформацію клубного лікаря «Гента», який запевнив нас, що травма у Яремчука незначна.

- Як оціните гру Довбика?

- Нападник повинен забивати. Але рухався Довбик добре. І взяв участь в нашому голі. У Довбика є відмінні якості нападника, але йому потрібно рости. Говорити про те, що він зараз вже готовий грати, не доводиться. Але конкурувати він готовий.

- Заміна Степаненка в перерві була вимушеною чи плановою?

- Плановою. У першому таймі він отримав удар, але з ним все нормально.

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Віктор Циганков (УКРАЇНА).
74’
ГОЛ ! З пенальті забив Сайед Саїд (Бахрейн).
Оцініть матеріал
(515)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 37
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Лук'янюк
Почитати, так не вболівальники, а шакали не благодарні. Більш немає що й добавити.
denzellezned
О, шакали набігли «Акела промахнулся, Акела промахнулся». Може потрібно підтримувати тренера, який вивів збірну на Евро з першого місця? Команда грала без лідерів, пропустила через помилку молодого голкіпера, а ви як шакали накинулись😕 Ви самі собі не огидні?🤢
zzg77
Вот что мешало играть сборной - датчики в дупе!!!!!
aleks8-48
"Нападающий должен забивать" - это он о Беседине,который не создал ни одного голевого момента?
Довбик постоянно держал в напряжении защиту соперника,создал несколько моментов, один из которых закончился голом. Цыганкову нужно было только подставить ногу в метре от ворот и он стал героем не смотря на то,что гол на 95% сделал Довбик продавив защитника и подав точный пас- то, что не удавалось сделать ни кому за весь матч.
Віталій Ткачук
Я просто не розумію, навіщо ці навантаження? Всі гравці ДК приїхали в оптимальній формі, та й з Шахти ( ті, хто не
завадить ) теж більш-менш в тонусі. Трійка легіонерів + Безус, теж норм. Просто працюйте над командною взаємодією, ну і проведіть два контрольних матчі проти команд, які за стилем гри близькі до наших суперників по групі ( можна було б трішки намацати тактику ). А так, це фарс. Складається враження, що цим збором, Шевченко готується до клубної кар'єри.
Ну що, адепти генія Шеви, конструктивна критика?
VAD
Нахрен вообще было пповодить этот недосбор, лучше бы дали отдохнуть ноомально игрокам пока весь состав не соберется
AЛВ
Удачі збірній Україні наступних іграх.!!!
Bolshoi
Мы дали ребятам ту нагрузку, которую и планировали.
-------------------
После завершения сезона давать нагрузку вместо отдыха? Этот тренер в адеквате?
Burevesynik
э-э-э... всё идет нармально, па схеме... э-э-э... сосчитаются данные с датчиков, внесутся новые данные в схему э-э-э... главное - пасматрели э-э-э... на игроков. раньше их в деле не видели э-э-э-...
brighi10
Опять за Евро ни одного мяча не забьем как в 2016?
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bolshoi
Мы получили данные для анализа.
--------------
В смысле обосрались?
Eagle
Хорошо что бегали с датчиками,а не с чипами,а то могли вообще проиграть,слушая тренерские указания гениального тренера.
Viktor Krichevskii
Очень сьірая команда и очень сьірая игра...датчики...ограничители...в голову не зал езишь...а там все проблемьі...индивидуальности почти нет...инициатива+ возможность рисковать...взять игру на себя-с єтим всегда бьіли проблемьі...может Малина с Зиной усилят...они больше раскрепощеньі
Oleg Kurbai
Якщо чесно то мене заї...бали вболівалники шахтаря, які пишуть всяку хрінь на ДК. Ує..бани подивіться за весь час хто робив гру збурної. Шахтаря там і близько немає. Так як і захист з Кривцовим і матвієнко з воротарем трубіним. Толку не х...я. Заслуговує на збірну реально Степаненко, і ще в деякій мірі марлос, з мораєсом, але з останніх українці так собі. Як на мене то склад збірної в Шевченка то в деяких іграх поє.....бень. Ставити Зіну в центр півзахисту і давати капітана уе так як повісити на х...я отбойнік, довбати може, але нічого не видубувати не зможе. Коваленко труп, макаренко біля нього. Чі в УПЛ немає гравців не гірших за цих ує...банів?. Нафіга гравці, які гра від гри нічого неможуть. Де Тотовицький, Кабаєв, Іванісенія, Кочергін та інші? Бісить що ставлять граців за клуби в яких вони грають, а не по рівню гри.
Trasher311987
2 игры подготовительных и Евро на 24.05 я не вижу пока чем может удивить тренер сборной своих соперников.
Первый тайм это Шахтер в Упл.
Песея Монатика Кружим
Олександр Фурманов
Как же точно сказал Андрей Николаевич Шевченко:"Мы получили данные для анализа"! Получили гавно и теперь будут делать анализ этого гавна.Разумеется,что дело не в результате контрольного матча с Бахрейном. Могли бы сыграть и с обладателем кубка по футболу 2-го упаковочного цеха бердичевской картонной фабрики имени Н.К.Крупской. Дело в отсутствии футбольной команды в форме сборной Украины по футболу.С кем ехать на чемпионат Европы и зачем?Отпустить людей и отправить в отпуск,чтобы готовились к чемпионату Украины 2021-2022 гг.
FanatUA
У Беседина размах ног метра 4 , а после удара мяч еще катится..
pasha-rz
Плохому танцору датчики мешают
Юрий Карпенко
Вопросы те же, как нам преодолеть насыщенную оборону????