Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
|
2017
1

Мехелен - Гент. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Бельгії

Чи зможе Роман Яремчук встановити рекорд

Мехелен - Гент. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Бельгії
twitter.com/kaagent

У суботу, 22-го травня, в Мехелені на стадіоні «АФАС Ахтер де Казерне» в рамках матчу останнього туру чемпіонату Бельгії місцевий «Мехелен» прийме «Гент» з однойменного міста. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.

Суперники ведуть боротьбу за місце в плей-оф за право грати в Лізі Конференцій. Вони між собою вирішать, хто буде мати шанс в наступному сезоні зіграти в новому єврокубковому турнірі. Зараз у команд рівна кількість очок - по 35, тому гра обіцяє бути дуже цікавою та інтригуючою. Як кажуть в таких випадках «не на життя, а на смерть». 

Для українських уболівальників цей матч цікавий, безумовно, наявністю в складах обох команд українців. За «Мехелен» виступає Мар'ян Швед, а за «Гент» - Ігор Пластун, Роман Безус та Роман Яремчук.

«Мехелен»

«Малинці» за підсумками регулярного чемпіонату посіли лише восьме місце і насилу змогли пробитися в раунд плей-оф за право виступати в Лізі Конференції. Правда, тут команда Воутера Франкена розігралася не на жарт і не програла жодної зустрічі. Зараз в активі «Мехелена» семиматчева серія без поразок і хороші шанси на вихід в єврокубок.

На стадії міні-турніру команда з Мехелена двічі обіграла «Стандард», здобула перемогу і зіграла внічию в матчах з «Остенде», а також розписала мирову з «Гентом» на виїзді. Саме ці результати дозволили команді Мар'яна Шведа вирішувати свою долю в останньому матчі.

У головному матчі сезону для «Мехелена» на поле через травми не вийдуть Нікола Сторм, Гаетан Кука і Ларс Ковельєрс. Також під питанням участь у зустрічі Йоахима ван Дамме і Баса ван ден Ейндена.

«Гент»

У «буйволів» ситуація аналогічна. У регулярному чемпіонаті «Гент» набрав 49 очок і став сьомим. У групі Ліги Конференцій сама «українська» команда Бельгії провела п'ять матчів, в яких двічі перемогла «Остенде», виграла і програла в поєдинках зі «Стандардом» і зіграла внічию з «Мехеленом».

Цей матч може стати рекордним для українського форварда Романа Яремчука. Він близький до того, щоб побити абсолютний рекорд результативності «Гента». На даний момент на рахунку Яремчука 61 гол у футболці «Гента». Більше нього за команду забивав тільки Ерік Віскан, в активі якого 63 результативних удари.

Відразу чотири гравці «Гента» не зможуть зіграти з «Мехеленом» через пошкодження. Це Діно Арсланагіч, Лоран Депуатр, Еліша Овусу і Георгій Чакветадзе.

Історія зустрічей

Суперники вже тричі зустрічалися між собою в поточному сезоні. Спочатку «Гент» взяв мінімально гору над «Мехеленом», після чого було зафіксовано два нічийних результати. До слова, Яремчук вже двічі в цьому сезоні вражав ворота «Мехелена».

Орієнтовні склади:

«Мехелен»: Тулен, Бейкер, Бато, Ванлерберг, Волш, Шоофс, Швед, Мрабті, Хайреманс, Де Камарго, Дрейф.

«Гент»: Болат, Годо, Нгадеу-Нгаджуі, Ханча-Ольсен, Самойс, Одіджа-Офо, Кумс, Кастро-Монтес, Безус, Маледе, Яремчук.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 3.84 по лінії Parimatch.

22 травня, субота

«Мехелен» – «Гент»
Мехелен. Стадіон «АФАС Ахтер де Казерне». 21:00
ТБ-трансляції в Україні немає
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 3,34
  • 3,84
  • 2,05
Сделать ставку

 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
TimurKhAI
А-ха-ха! Наваяли кучу текста, но при этом так и не написали самого главного: в чью пользу будет ничья? Видимо, кому-то лень потратить пару лишних минут, чтоб найти регламент
А ничья будет в пользу команды Шведа, поскольку при делении пополам очков, набранных на 1-м этапе, уполовиненные очки Гента (24,5) округлили в бОльшую сторону.
Но в случае равенства баллов на 2-м этапе, у Гента отнимут эти самые 0,5 – и тогда Мехелен сразу будет выше без всяких доп. показателей.