Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Франції
| Оновлено 19 травня 2021, 21:03
1738
0

Монако – ПСЖ. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на фінальний матч Кубка Франції

| Оновлено 19 травня 2021, 21:03
1738
0
Монако – ПСЖ. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на фінальний матч Кубка Франції «Монако» – «ПСЖ».

«Фінал Кубка – це особливий матч. Дуже здорово, коли в фінал виходять найсильніші команди! Це нормально. Коли в Україні «Динамо», «Шахтар», «Зоря», а в Іспанії «Реал», «Барса», «Атлетіко», «Севілья», це нормально! Ось така ситуація зараз в Кубку Франції, коли в фінал вийшли ПСЖ і «Монако» – флагмани французького футболу.

Давайте подивимося, як обидві команди підійшли до фіналу. Можу сказати, що по-різному! ПСЖ в 1/8 фіналу дуже легко з рахунком 3:0 обіграв «Лілль». У чвертьфіналі парижани розгромили «Анже» (5:0). Але команда Почеттіно пристойно помучилася в півфінальному поєдинку з «Монпельє». Основний час завершився внічию 2:2 і тільки в серії пенальті з рахунком 6:5 виграла столична команда.

До речі, «Монако» теж один з раундів пройшов в серії пенальті. Монегаски вже в 1/8 фіналу зустрілися з серйозним опором «Метца». Та зустріч завершилася внічию 0:0 і тільки в післяматчевій лотереї «Монако» переграв опонента з рахунком 5:4. Потім князівський клуб на виїзді обіграв 0:2 «Ліон». Але зазначу, що з «ткачами» у «Монако» часто проходять матчі зі скандалами. І ця зустріч була скандальною. Ще на початку зустрічі був вилучений головний тренер ліонців Руді Гарсія. Потім по ходу зустріч був вилучений футболіст «Ліона», а потім ще і призначений пенальті в їхні ворота. Потім був між цими командами матч чемпіонату Франції, де також було багато червоних карток. Зате в півфіналі на виїзді підопічні Ніко Ковача впевнено з рахунком 1:5 обіграли команду, про яку я ніколи і не чув – це колектив під назвою «Рюмійі-Вальєр».

І ось зараз «Монако» і «ПСЖ» зустрінуться у фіналі. Що можна сказати про монегасків? У них лідери – це Сеск Фабрегас і Олександр Головін, які ведуть гру. Хороші нападники у команди: це представник збірної Франції Віссам Бен Єддер і німецький форвард Кевін Фолланд, який також залучається до збірної Німеччини. Вони попереду швидкі і хороші, чіпляються за м'яч. Хороший і півзахисник збірної Португалії Желсон Мартінш. А є ще гравець збірної Франції Джібріль Сідібе! А Сеск взагалі за збірну Іспанії більше ста матчів зіграв і виграв з нею три трофеї! Ми розуміємо, що це досвід і інші важливі моменти в грі команди.

Поза всяким сумнівом, що фаворит у фіналі Кубка – це іменитий і зірковий «Парі Сен-Жермен». До того ж всі гравці їхньої групи атаки вже в строю. І Неймар, і Мбаппе, і Ді Марія, і Мауро Ікарді, і Кін. Дуже надійний воротар Навас. Керує обороною капітан команди Маркіньос. Також у них дуже велика конкуренція і різні варіанти посилення гри. У них дуже глибока лава запасних.

Потрібно бути об'єктивними! Зупинити цю футбольну машину може тільки диво в цьому матчі. Парижани можуть програти тільки самі собі. Якщо ви запитаєте ПСЖ, що для них важливіше: Кубок або Ліга 1? То їхня відповідь вас здивує: Кубок, чемпіонство і Ліга чемпіонів! Парижани вважають, що вони випадково поступилися «Ман Сіті» в Лізі чемпіонів. Парижани дуже пристойно грали перший матч з «городянами» і повинні були проходити. Не по грі вони вилетіли. ПСЖ все хоче виграти!

Гру з «Монако» ПСЖ не збирається переводити в додатковий час. Їх величезний потенціал дозволить парижанам стати переможцями поєдинку в основний час», – сказав Грозний.

Матч «Монако» – «ПСЖ» відбудеться 19 травня. Початок зустрічі – о 22:15.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 2
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.