Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 серпня 2021, 22:27
2017
3

Інгулець переграв Львів і перервав безпрограшну серію суперника

Команда з Петрового офіційно оформила участь в УПЛ в наступному сезоні

| Оновлено 24 серпня 2021, 22:27
2017
3
Інгулець переграв Львів і перервав безпрограшну серію суперника
ФК Інгулець

Розіграш УПЛ дійшов до тих турів, в яких є багато матчів, що не мають турнірного значення. Ні, звичайно, в «Інгульця» були теоретичні шанси вилетіти в Першу лігу, але, поклавши руку на серце, хто в це вірив? А «Львів» свої завдання вирішив вже давно.

Перебіг гри на початку підтвердив ці очікування. Було видно, що суперники не хочуть зайве ризикувати, щоб не зазнати пошкоджень (не вийшло, чесно кажучи), і стараються грати в своє задоволення. Тим більше, що у складах команд були гравці, які отримують мало ігрової практики, тому вони могли показати свої можливості тренерам.

Неочікуваним вийшов гол Бартуловича. Младен протягнув м’яч по центру, довго готував удар і пробив метрів з тридцяти. Так, удар вийшов щільним, у самий кут, але у воротаря львів’ян Костика були шанси його відбити. Як то кажуть, не виручив.

І зразу ж гості могли відновити паритет – м’яч після удару Нича влучив у поперечину! Тут же Махмутович отримав пошкодження і його змінив Романчук. Забігаючи наперед, вимушених замін ще в першому таймі відбулося цілих три – крім згаданої, на поле вийшли Плохотнюк і Чір’як, які змінили Васіна і Брікнера.

У номінальних господарів активним був Сітчінава. Він активно чіплявся за м’яч, обігравав суперників, збирав на собі фоли. З ударами, правда, не щастило.

Темп гри сповільнився. Команди грали просто – навіси змінювали простріли, а їх – дальні закидання. З небезпечних моментів у першому таймі можна згадати дальні удари Козака та Васіна, які не досягли цілі.

Після перерви і так не дуже швидка гра ще більше стала в’язкою. Було багато дрібних фолів, боротьби та силового футболу. Арбітр роздавав карточки, але відверто грубого футболу не було – таке, звичайні робочі моменти. 

В господарів активізувався Щедрий, який після заміни Сітчінави був найактивнішим у господарів. На його рахунку за десять хвилин були чотири небезпечні загострення, одне з яких закінчилося хорошим ударом і влучанням у свого партнера. Хто знає, що було б, якби м’яч долетів до воріт.

Під кінець «Львів» хотів-таки забити і продовжити свою суперсерію з безпрограшних матчів, але «Інгулець» грамотно засушив гру і не дав супернику нічого зробити. Матч так і закінчився мінімальною перемогою господарів.

«Інгулець» гарантував собі місце в еліті наступного сезону. В останньому турі цього сезону команда з Петрового поїде в гості до «Шахтаря», а львів’яни прийматимуть ще одну донецьку команду – «Олімпік». 

Українська Прем'єр-ліга. 25 тур.

«Інгулець» - «Львів» - 1:0.

Бартулович, 11.

Козак, 45+2, Янаков, 87, Балан, 88 - Нич, 17, Бусько, 27, Міхобі, 51, Казлаускас, 59, Романчук, 90+3.

«Інгулець»: Кринський, Салем, Запорожець (Янаков, 72) Васін (Плохотнюк, 43), Козак (Щедрий, 46), Бартулович (Коваленко, 46), Кучеренко, Павлов, Балан, Сітчінава (Шевцов, 74), Квасний.

«Львів»: Костик, Ременяк (Грисьо, 67), Махмутович (Романчук, 18), Лобай, Нич, Казлаускас, Бусько (Крушинський, 46), Захарків (Семенів, 67), Сабіно, Брікнер (Чір'як, 45+2), Міхобі.

Арбітр:  Микола Балакін (Київська область).

Стадіон: «Зірка» (Кропивницький)

ІНГУЛЕЦЬ - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВАЯ ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
090545
Святой Георгий помог!
Опять в Петрово водка рекой
PFCLviv
Нічого страшного... Грав резервний склад + Ю21... Доречі, грали класно але вскрити автобус незмогли, хоча бажання у команди було, бились, як леви ! Молодці!
Питання на сезон вирішене. Готуємось до наступного сезону, хтось піде, підсилення буде 100%.
Тільки Львів! Тільки львів"яни!