Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1003
0

Інгулець - Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Петрівці жадають закрити питання зі своїм перебуванням в еліті

Інгулець - Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Львів

З почуттям виконаного обов'язку. В такому настрої до поєдинку з «Інгульцем» підходить «Львів». Команда Анатолія Безсмертного провела просто приголомшливий відрізок, вигравши чотири поєдинки з п'яти останніх, набрала 28 очок і облаштувалася на 9-му місці в турнірній таблиці. Останній переможний штрих був зроблений у попередньому турі в Маріуполі, де львів'яни, програючи однойменній команді по ходу матчу, примудрилися не тільки зрівняти рахунок, а й на 90-й хвилині вирвати вкрай необхідну перемогу - 1:2.

«Інгулець» також потішив своїх уболівальників. Причому, підопічні Сергія Лавриненка здобули свою найбільшу перемогу в нинішній першості, а також в історії виступів в еліті українського футболу. У Чернігові петрівці розгромили донецький «Олімпік» - 3:0 і тепер, щоб утриматися в Прем'єр-лізі їм достатньо не програти вже невмотивованому «Львову».

Перемога над «Маріуполем» для «Інгульця» стала лише четвертою в нинішньому чемпіонаті. Утім, вона дозволила їм обійти «Олімпік» в турнірній таблиці і влаштуватися на одинадцятій позиції. Втім, в разі вікторії в матчі зі «Львовом» та нічиєї або програшу «Руха», Лавриненко і Ко можуть вийти на десяте місце. «Львів» же і зовсім може створити сенсацію і піднятися аж на сьоме місце. Правда, такий розвиток подій можливий лише в разі своєї особистої перемоги і невдач конкурентів - «Дніпра-1» і «Олександрії».

Мотивація в грі з «Інгульцем» у «містян» також є. У першому колі нинішньої першості, в 12-му турі чемпіонату, команди не зуміли визначити найсильнішого. На перший погляд миролюбна нічия вийшла зовсім такою. Так, поєдинок у Львові завершився з рахунком 1:1, але десять жовтих карток, по п'ять на команду і два вилучення у господарів - Грисьо і Шини, підтвердили прагнення до перемоги і непоступливий характер обох команд. У тому матчі не обійшлося і без помилок арбітрів. На 74-й хвилині боковий рефері зафіксував неіснуючий офсайд у петрівця Коваленка і скасував його гол.

Обслуговувати зустріч «Інгулець» - «Львів» буде суддівська бригада на чолі з арбітром з Київщини Миколою Балакіна, тим самим рефері, який відзначився кількома спірними рішеннями в матчі «Олімпік» - «Зоря».

«Інгулець»: Кринський, Балан, Кучеренко, Салем, Синегуб, Коробенко, Васін, Шишка, Запорожець, Янаков, Сітчінава.

«Львів»: Ільющенков, Бусько, Махмутович, Семенів, Довгий, Чірьяк, Ременяк, Альваро, Сабіно, Ернест, Ренан

 
  • 2.1
  • 3.4
  • 3.3
Зробити ставку
 
  • 2.0
  • 3.5
  • 3.7
Зробити ставку
 
  • 2.1
  • 3.4
  • 3.4
Зробити ставку

6 мая, четверг

«Інгулець» — «Львів»
Кропивницький. Стадіон «Зірка» 19:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
ІНГУЛЕЦЬ - ЛЬВІВ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 АрбІтр: Микола Балакін, Київська область
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.