Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Манчестер Сіті
04.05.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:1 2 : 0
Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 серпня 2021, 22:26
13036
29

Є перший фіналіст! Ман Сіті дуже впевнено ще раз обіграв ПСЖ

Після дубля Мареза і вилучення Ді Марії все стало ясно задовго до кінця

| Оновлено 24 серпня 2021, 22:26
13036
29
Є перший фіналіст! Ман Сіті дуже впевнено ще раз обіграв ПСЖ
Getty Images/Global Images Ukraine

Визначився перший фіналіст Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2020/21. Ним став англійський «Манчестер Сіті», який і в другому матчі виявився сильнішим за французький «ПСЖ».

В Манчестері пішов сніг і поле перед матчем нагадувало наші вітчизняні реалії – після перегляду телекартинки складалося враження, що це український чемпіонат повернувся після зимової перерви.

Перед початком матчу ситуація була гранично ясна – парижанам треба забивати як мінімум двічі і, бажано, не пропускати. Гравці «ПСЖ» побігли забивати відразу ж, а підопічні Пепа вирішили показати, що легко не буде – за перші дві хвилини паржани тричі лежали на газоні після жорстких фолів суперників. Арбітр карточок не показував.

На 7 хвилині після атаки зліва м’яч, здавалося, влучив у руку Олександра Зінченка у власному штрафному. Асистент арбітра зафіксував фол, а сам рефері показав на позначку. Зінченко гаряче протестував, доводячи, що грав плечем, і повтор це підтвердив – своє рішення Бьорн Кюйперс  скасував.

Тут же запал Саші дав результат – українець гарно відкрився на лівому фланзі, отримав пас від Едерсона (!) і віддав на лінію штрафного майданчика під удар Де Брюйне. Удар того згладили захисники, але Марез був спритнішим і другим темпом прошив Наваса!

Через кілька хвилин Маркіньос міг повторити свій подвиг першого поєдинку, але не вийшло, тому що м’яч після його удару головою влучив у перекладину. А могли парижани одразу ж повернутися в гру. Зразу ж на полі залишився лежати Кімпембе, а його партнери швидко зорієнтувалися після вводу м’яча в гру Едерсоном – Ді Марія обікрав Бернардо Сілву і бив здалека в порожні ворота, але трохи не влучив. Кіпер, здавалося, все контролював, але хто знає, що б було, якби м’яч йшов у площину.

Команди завелися, але це не переросло в футбольну злість, а в звичайну – французи грубо грали проти суперників, а ті у відповідь провокували Неймара. Градус напруги зростав, було видно, що суддя повністю не тримає емоції гравців під контролем. Почеттіно було про що говорити з підопічними в перерві.

Після відновлення гра трохи заспокоїлася. Не було видно, за рахунок чого «ПСЖ» збивається забивати два м’ячі. Зрозумів це і Почеттіно - він зняв з поля пасивного Ікарді та Ерреру, який мав жовту картку, і випустив Кіна та Дракслера. І відразу ж забили… господарі – Де Брюйне розігнав контратаку, віддав наліво Фодену, а той у стилі того ж Кевіна віддав поперечну передачу на розстріл воріт Марезові – 2:0! Гра була зроблена.

Getty Images/Global Images Ukraine

Ді Марія перший вирішив, що немає чого більше рвати жили, і пішов відпочивати, грубо сфоливши проти іменинника Фернандіньо. Звичайно, опорник «Сіті» всю гру жорстко грав проти одноклубників Анхеля, але на такому рівні треба не піддаватися емоціям.

Далі гра просто розвалилася. Тренери робили заміни (Гвардіола дав пограти і Агуеро), а гравці з’ясовували стосунки на полі, наслідком чого став каскад жовтих карточок. Тільки чудом котрась із них не переросла в червону, хоча ймовірність цього була дуже висока – парижани просто косили суперників, незважаючи ні на що. Отримав жовту і наш Зінченко (який, до речі, провів дуже солідний матч), правда, за розмови і апеляції до арбітра. А з футбольного запам’ятався хіба що удар Фодена, який низом влучив у праву стійку.

Пеп Гвардіола знову гратиме у фіналі Ліги чемпіонів! Проти кого – дізнаємося в середу.

Ліга чемпіонів УЄФА. 1/2 фіналц. Матч-відповідь.

«Манчестер Сіті» - «ПСЖ»  - 2:0 (перший матч - 2:1).

 Марез, 11, 63.

 Еррера, 22, Вератті, 71, Кімпембе, 87, Даніло, 89 - Зінченко, 72, Де Брюйне, 74.

Ді Марія, 69.

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Діаш, Стоунз, Зінченко, Фернандіньо, Гюндоган, Де Брюйне (Жезус, 82), Б. Сілва (Стерлінг, 82), Фоден (Агуеро, 85), Марез. 

«ПСЖ»: Навас, Флоренці (Дагба, 75), Маркіньос, Кімпембе, Діалло (Баккер, 82), Паредес (Даніло, 75), Еррера (Дракслер, 62), Ді Марія, Вератті, Неймар, Ікарді (Кін, 62).

Арбітр: Бьорн Кюйперс (Нідерланди).

Стадіон: «Етіхад» (Манчестер, Англія).

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ПСЖ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧу

 
Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фенербахче – Олімпіакос – 1:0 (пен. 2:3). Серія пенальті у ЛК. Відеоогляд
Футбол | 19 квітня 2024, 04:59 0
Фенербахче – Олімпіакос – 1:0 (пен. 2:3). Серія пенальті у ЛК. Відеоогляд

Дивіться відео голів та огляд поєдинку чвертьфіналу Ліги конференцій

Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті
Футбол | 18 квітня 2024, 07:15 1
Анчелотті оцінив матч з Манчестер Сіті, в якому Лунін двічі відбив пенальті

Карло прокоментував перемогу «Реала» у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ManUtd
Проигрывать нужно достойно. Парижские истерички не достойны финала
sanitarium
После таких матчей вспоминаются слова ВВЛ "деньги в футбол не играют". ПСЖ - дутый гранд, даже за очень большие деньги статус того же МЮ или Барселоны не купишь. То же самое относится к Неймару. Мбаппе - молодой талантливый перспективный игрок, но пока не более того. Ему ещё очень многое предстоит доказать, прежде чем он может называться мегазвездой. Современная масс-культура требует кумиров, поэтому после нескольких удачных сыгранных матчей поднимается массовая истерия вокруг холландов, неймаров, мбаппе и т.д., немедленно вручить десять золотых мячей прямо вот щас. Куда более трудовой и прагматичный путь МанСити и Гвардиолы, где вся команда работает и ждёт своего звёздного часа в качестве результата своей работы.
Mac_Gyver
Всего несколько раз в жизни смотрел игры с участием Неймара, и до сих пор не могу понять отчего его считают выдающимся игроком.
Орлов Михаил
Зина - красава! Г6рок основного состава сборной Украины, который не провел в чемпионате Украины ни одного матча. Начинал свой путь в большом футболе с «Уфы»... хотя и принадлежал Шахтеру.... Уходить в аренду нужно не в Мариуполь! Вот он рецепт?
Alex86 1
класс, наш 1 укр. может ЛЧ опять взять
090545
Лично я жду Челси.
euro2012_za_2012euro
Надвигается финал Зинченко-Лунин.
Микола Унгурян
сьогодні Челсі надіюсь пройде "вершкових" і в суботу буде генеральна репетиція фіналу ЛЧ
euro2012_za_2012euro
Мбаппе и Неймар начинают ныть и разбегаются в разные стороны из ПСЖ.
_NATSGUL_
Ещё раз доказали, что командная игра бьет звездных игроков, которые не играют как команда.
Ещё раз убедился, что ПСЖ - это не команда, это только набор дорогих звезд. Может для победы в чемпионате Франции это и достаточно, но только не в ЛЧ.
Кстати, ПСЖ пусть скажут спасибо, что только Ди Марию выгнали с поля. Ещё как минимум должен был Верати и Кимпембе уходить, а судья простил.
Trollface
ПСЖ не забивная команда.
Pol Chopa
Как по помне вчера на тучке сидел *чувачек*смотрел на это все и розогретую футб-ю атмосферу остудил(как обычно хороший напиток) льдом,что бы не было старта как Париже.Т.к.он сидел в Манчестере,то я против в финале МС
Р.S.Самбур?У мене Ковід вср.тяжкості,таке су-а виробляє.
ENJOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bolshoi
В футболе более весома организация игры команды, чем наличие ярких индивидуальностей.
ПСЖ надо менять тренера, с такими игроками нужно достигать большего.
euro2012_za_2012euro
Клуб из Трёх Букв идёт на Три Буквы...
pike1
Думаю тренер не спасет ПСЖ, там нужно менять подход
Ёкарный Бабай
12 побеждал Гвардиола, 5 Почеттино и 3 ничьи. ПСЖ поменял нормального тренера на х знает шо.