Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 травня 2021, 14:42
7511
4

Юрій КАЛИТВИНЦЕВ: «Багато хто виграв цю гру, не виходячи на футбольне поле»

Наставник «Олімпіка» – про поразку від «Інгульця»

| Оновлено 03 травня 2021, 14:42
7511
4
Юрій КАЛИТВИНЦЕВ: «Багато хто виграв цю гру, не виходячи на футбольне поле»
ФК Олімпік Донецьк. Юрій Калитвинцев

Головний тренер донецького «Олімпіка» Юрій Калитвинцев прокоментував розгромну поразку від «Інгульця» (0:3) в матчі 24-го туру української Прем'єр-ліги.

«Початок матчу залишився за нами. Ми володіли ініціативою, створювали моменти. Але через якийсь час наша команда «одягла білі рукавички». Порахували, що гра дається і якщо не забили зараз, то заб'ємо пізніше... А ніщо так не розхолоджує, як невикористані моменти.

Але головна причина не в цьому... Перед грою треба думати про гру, а не про те, як зіграє суперник, не про те, що буде завтра якщо ми виграємо і так далі. Ми, звичайно, будемо розбиратися і, це моя суб'єктивна точка зору, але таке враження, що багато хто виграв цю гру, не виходячи на футбольне поле.

Ми знали і донесли хлопцям, що нам буде протистояти дуже організована команда. Даючи їм фору в один м'яч, а після ще й пропустивши другий, розкрити їхню оборону буде складно. Практично всі зони були перекриті. Наші хлопці, вийшовши з роздягальні, намагалися щось зробити, але наш поїзд пішов в першому таймі.

Чи вдасться зберегти місце в УПЛ? Є ще два матчі. Суперники добре нам знайомі. Будемо грати на виїзді, нам до цього не звикати. Будуть два хороших поєдинки проти сильних команд. Вдасться чи не вдасться - про це ми поговоримо з вами після двох ігор. Найголовніше зараз розібрати те, що було на футбольному полі сьогодні і швидко підготуватися до наступного поєдинку», - сказав Калитвинцев.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktor77
Без помощи судьи играл Олимпик
Михаил Степанов
как же этот Олимпик обыграл Зарю?! Неужто чисто?!