Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 травня 2021, 19:34
1141
1

Олімпік - Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У Чернігові пройде битва за «6 очок»

| Оновлено 02 травня 2021, 19:34
1141
1
Олімпік - Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олімпік

У 24-му турі української Прем'єр-Ліги в Чернігові відбудеться матч аутсайдерів чемпіонату УПЛ, донецький «Олімпік» і «Інгулець» з Петрового битимуться у битві за «6 очок».

Обидві команди є учасниками боротьби за виживання. Не так давно стан справ підопічних Юрія Калитвинцева був зовсім невеселий. «Олімпійці» не могли виграти в Прем'єр-Лізі 11 матчів поспіль, при цьому програвши 9 разів і двічі зігравши внічию. І тільки в своєму останньому календарному матчі проти луганської «Зорі» «Олімпіку» вдалося відсвяткувати перемогу. Втім, і вона була з досить гіркуватим присмаком. Суддівство Миколи Балакіна залишило дуже багато питань після матчу - незарахований гол «Зорі» і несправедливе вилучення Василя затьмарили гру, але дозволили донеччанам відчути довгоочікуваний смак перемоги.

Зовсім протилежні настрої перед матчем з «Олімпіком» панують у стані «Інгульця». Не так давно команда досить впевнено трималася на помітній відстані від аутсайдерів, але низка поразок від «Маріуполя», «Зорі» і «Динамо» помітно похитнули позиції петрівців у боротьбі за виживання. Особливо невдалим для підопічних Сергія Лавриненка став вояж до Києва. Склалося враження, що в столицю команда приїхала не грати, а насолодитися довгоочікуваним приходом весни. Вже до 14-й хвилини поєдинку на НСК «Олімпійський» підопічні Мірчі Луческу зняли всі питання в матчі, забивши два швидких голи. А після в воротах Кринського побувало ще три. У цьому матчі «Динамо» достроково оформило чемпіонський титул, перервавши чотирирічну гегемонію «Шахтаря».

Майбутній поєдинок для команд буде лише їх другим офіційним очним матчем. У першій грі, в 11 турі нинішньої першості, перемогу святкували петрівці. Тоді в досить рівному матчі все вирішили дві грубі помилки кіпера олімпійців, Бетіма, які дозволили відзначитися результативними ударами Сітчінаві і Бартуловічу. За «Олімпік» відповів Шахаб - 2:1. У тому поєдинку «Інгулець» здобув свою історичну першу перемогу в УПЛ.

Який розвиток подій ми побачимо в неділю в Чернігові, спрогнозувати досить непросто. Донеччани та петрівці демонструють приблизно однаковий рівень гри. Тож не дивно, що і в турнірній таблиці вони сусіди - «Олімпік» з 21 очком - на одинадцятому місці, «Інгулець» має на один бал менше і влаштувався на передостанній, тринадцятій позиції.

«Олімпік» - більш досвідчений боєць, який скуштував навіть запаху єврокубків, але в своєму останньому поєдинку втратив Каргбо, якому діагностували перелом великої і малої гомілкової кістки.

У «Інгульця» всі найсильніші в обоймі, а головним козирем дебютантів елітного дивізіону стане непереборне бажання залишитися в УПЛ.

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Кичак, Драме, Зотько, Лебеденко, Бабенко, Пасіч, Таллес, Тейшейра, Політило, Чогадзе, Нкенг

«Інгулець»: Кринська, Салем, Семенко, Козак, Бартулович, Коробенко, Васін, Янаков, Асмелаш, Синьогуб, Сітчінава

 
  • 2.4
  • 3.3
  • 2.8
Сделать ставку
 
  • 2.4
  • 3.4
  • 2.8
Сделать ставку
 
  • 2.4
  • 3.3
  • 2.9
Сделать ставку

2 травня, неділя

«Олімпік» — «Інгулець»
Чернігів. Стадіон ім. Ю. Гагаріна, 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК - ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кривушкін, Харків
Прогноз Sport.ua — 1:1

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів
Футбол | 26 квітня 2024, 01:05 1
Брайтон – Ман Сіті – 0:4. Як Де Брюйне вперше забив головою. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 29-го туру Англійської Прем'єр-ліги

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.