Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Польща
| Оновлено 27 квітня 2021, 21:48
2656
8

Тренер Легії: «Русин? Я ні від кого не відмовляюся»

Чеслав Міхневич - про становище Назарія Русина в команді

| Оновлено 27 квітня 2021, 21:48
2656
8
Тренер Легії: «Русин? Я ні від кого не відмовляюся»
ФК Легія. Назарій Русин

Головний тренер «Легії» Чеслав Міхневич розповів про перспективи в команді двох орендованих у «Динамо» гравців - Артема Шабанова та Назарія Русина:

«У Шабанова були хороші і погані моменти, але він нам дуже сподобався. Він нам дуже допоміг в якості лівого захисника в системі з трьома гравцями оборони. Пізніше він отримав травму.

Русин? Я сказав йому, що він буде змагатися з, можливо, найкращим бомбардиром чемпіонату Польщі - Томашом Пекхартом, що йому потрібно набратися терпіння, що він не буде грати в кожному матчі. Але вже перед зустріччю з «Гурніком» Забже 27 лютого він був розчарований, що не потрапив в заявку з 20 гравців.

Відносини між нами були хорошими. Я розповів йому, яке його положення в клубі. Сказав, що не буду садити на трибуни когось, хто тренувався з нами з січня, тільки тому, що до нас приїхав Русин з «Динамо».

Я також запитав у нього, що йому пообіцяв агент, чи сподівається він, що стане першим номером в «Легії». Додав, що я ніколи не говорив з ним на цю тему, тому що не знав його. Тоді він відмовився грати за дубль. Проблема в тому, що команда це бачить. Ігор Левчук, який багато чого домігся у своїй кар'єрі, грає ж в дублі.

Чи уявляю я подальшу співпрацю з Русиним? Я не відмовляюся від жодного гравця. Я пережив різні історії, мене не ображає реальність. Важливо, щоб гравець розумів ієрархію всередині клубу.

Не гравець вирішує, скільки він буде грати. Жоден тренер собі цього не дозволить. Я також не знаю, чи хоче він тут залишитися. Можливо, він буде шукати інші варіанти. Не знаю, яким буде його майбутнє».

Раніше повідомлялося про те, що «Легія» не зможе викупити Шабанова.

Олег Дідух Джерело: Sport.pl
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Hemingway
Який сенс викладатись, вбивати здоровя в клубі, який не збирається викупити твій контракт? Якщо вони на Шабанова не мають гроші, то на Русина тим більше.
Alex86 1
Похоже наш нап таки баран, если так себя ведет, учитывая что он пока ни кто и звать его никак, то так бездарно просирать шанс показать себя в новой команде нужно уметь
waw
взяли гравця спеціально,щоб гнобити і не давати грати ? шабанов провалився,з кубка вилетіли через нього і "його всі люблять",а до русина лютою злобою аж сичить поляк у кожному слові
Иван Иванов
Не сиди на мяче, грыжа будет