Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2669
1

Олександр РЯБОКОНЬ: «Такі поразки дуже болючі, втратили важливі очки»

Наставник «Десни» розчарований результатом матчу у Львові

Олександр РЯБОКОНЬ: «Такі поразки дуже болючі, втратили важливі очки»
ФК Львів

Післяматчеві коментарі головного тренера ФК «Десна» (Чернігів) Олександра Рябоконя після поєдинку з ПФК «Львів». Його підопічні на виїзді зазнали несподіваної поразки від своїх опонентів – 1:0.

- Враження по завершенні такого матчу – негативні. Перш за все, стосується результату. Також враження негативні від гри нашої команди, від тих помилок, яких ми припускалися і в обороні, і в атаці. Очки потрібні були обом колективам. Хоча ми виконуємо різні завдання, але залікові пункти були необхідні однаково. Господарі здобули дуже важливу перемогу, а ми втратили дуже важливі очки.

– У поточному сезоні «Львів» вдруге здолав «Десну». Наскільки львівська команда є для Вас незручним суперником?
- Ну по такій грі і «Львів» незручний, і «Минай» незручний. Можна так казати. Втім, це все так локально. Є конкретний поєдинок, який потрібно вигравати або принаймні не програвати. До сьогоднішнього дня з усіма львівськими командами грали на виїзді вдало, але у черговій зустрічі, як бачите, переміг уже «Львів». Вітаємо цю команду з перемогою, адже розуміємо, що у них також триває напружена боротьба за підсумкові місця.

- Зазнали вже другої поразки поспіль. Наскільки такі втрати очок у поєдинках з аутсайдерами можуть відбитися на боротьбі Вашої команди за «бронзу»?
- Не тільки за «бронзу», а й за зону єврокубків загалом… Такі поразки, звичайно, є болючими. Втім, шанси залишаються і вже за лаштунками всіх ігор будемо робити якісь висновки.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
banderlog78
Сказав би краще скільки заплатили за два програші