Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 квітня 2021, 19:28
1838
0

Львів — Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Коли перемога потрібна кожній з команд

| Оновлено 24 квітня 2021, 19:28
1838
0
Львів — Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У суботу, 24 квітня, «Львів» прийме чернігівську «Десну» в поєдинку 23 туру УПЛ. Команди вирішують різні завдання, але при цьому показують неоднозначні результати в останніх іграх.

«Львів» бореться за виживання в еліті українського футболу і, схоже, зуміє зберегти прописку в Прем'єр-лізі. У п'яти попередніх турах команда двічі програла на виїзді і виграла три домашніх поєдинки. Причому обіграні були «Шахтар», «Олександрія» та, що може виявитися дуже важливим, прямий конкурент, «Минай». Львів'яни віддалилися від зони вильоту вже на 4 очки і піднялися на десятий рядок у турнірній таблиці.

«Десна» є номінальним борцем за місце в зоні єврокубків. Поки що чернігівський колектив п'ятий, але в спину дихає ковалівський «Колос». При цьому «сіверян» неабияк лихоманить. На відміну від «Львова», «Десна» в останніх п'яти зустрічах зуміла набрати лише шість очок - завдяки перемогам над «Олімпіком» та «Олександрією». А попередній поєдинок в Ужгороді завершився форменим конфузом: команда програла аутсайдеру «Минаю» з рахунком 1:3. «Минаю», який перед цим не міг забити протягом п'яти матчів!

Тому зустріч у Львові навряд чи стане легкою прогулянкою для підопічних Олександра Рябоконя. Нагадаємо, що в першому колі «Десна» вдома мінімально поступилася «Львову». Втім, у відносинах цих суперників є цікавий нюанс. Вони зіграли між собою 7 матчів, здобувши по три перемоги. І кожна з команд незмінно вигравала на виїзді, так що, відповідно, ніхто не може похвалитися домашньою перемогою. У Львові команди останній раз грали в жовтні позаминулого року, і все закінчилося великої вікторією «сіверян» (4:1).

Чи вийде у «Десни» повторити такий результат? Навряд чи. Справа в тому, що до цих пір не відновилися після ушкоджень два кращих бомбардира команди - Пилип Будківський та Андрій Тотовицький. На двох він забили мало не половину м'ячів команди - 16 з 34! Без них вийшло забити лише один гол «Минаю», і відзначився захисник Максим Імереков. Тож у тренерського штабу непросте завдання: відшукати оптимальний варіант складу, здатний результативно завершувати атаки.

Є проблеми і у Анатолія Безсмертного. Через перебір карток пропустять гру хавбеки Максим Грисьо (автор єдиного гола в ворота «Десни» у зустрічі першого кола) і Олександр Романчук, незмінний гравець основи в останніх матчах. Продовжує відновлюватися Шина. Тому тренерському штабу є над чим ламати голову.

Букмекери вважають чернігівську команду явним фаворитом зустрічі. А ми ризикнемо спрогнозувати, що перемога «Десні» дасться з великими труднощами.

Орієнтовні склади:
«Львів»:
Ільющенков - Бусько, Лобай, Махмутович, Якимець - Довгий, Чір'як - Ременяк, Тавареш, Ернест - Ренан.
«Десна»: Паст - Конопля, Імереков, Гітченко, Сухоцький - Домбровський, Огіря - Калитвинцев, Гуцуляк, Картушов - Безбородько.

 
  • 4,80
  • 4,10
  • 1,67
Сделать ставку
 
  • 4,80
  • 3,95
  • 1,69
Сделать ставку
 
  • 4,90
  • 4,10
  • 1,66
Сделать ставку

24 квітня, субота

«Львів» — «Десна»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЛЬВІВ – ДЕСНА. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Євген Арановський (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

ВІДЕО. Кепа пропустив у ближній кут, але гол скасували. У Реала забив Гюлер
Футбол | 26 квітня 2024, 22:56 0
ВІДЕО. Кепа пропустив у ближній кут, але гол скасували. У Реала забив Гюлер

Після першого тайму королівський клуб обігрує «Реал Сосьєдад» 1:0 у 33-му турі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.