Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 квітня 2021, 09:26
1983
8

Остап МАРКЕВИЧ: «Пенальті? Фол був до штрафного»

Головний тренер «Маріуполя» поділився думкою про поразку в матчі проти «Руху»

| Оновлено 24 квітня 2021, 09:26
1983
8
Остап МАРКЕВИЧ: «Пенальті? Фол був до штрафного»
ФК Маріуполь. Остап Маркевич

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував поразку азовців в поєдинку проти «Руху» (0:3).

- Ключовим моментом у матчі стало призначення пенальті у ворота вашої команди. Ви вже подивилися відео? Де був фол - до або в штрафному?
- Фол був до штрафного. І ще треба розібратися, чи був взагалі фол. Що тут можна говорити? Це ж не в перший раз. У Ковалівці метр до штрафного - пенальті, тут - те ж саме. Я нічого не хочу коментувати, тому що скажуть, що шукають виправдання. Всі все бачили. Зараз техніка на високому рівні, є повтори. Що ще можна говорити? Цей момент вплинув на хід матчу - нам довелося робити перестановки, які нам не властиві. Все одно характер потрібно проявляти в будь-якому випадку, незважаючи на те, що відбувається на полі. І ті гравці, які виходять в гру, також повинні вносити свій вклад в гру команди. Проаналізуємо цю гру, зробимо висновки.

- У другому таймі за рахунку 0:0 «Маріуполь» став відкриватися і пропустив контратаку. Можна сказати, що пішли в атаку і потрапили «в полон»?
- Ми завжди так граємо. Якщо команда грає з «високою» лінією оборони, то центральні захисники повинні бути дуже уважні. Оскільки будь-яка передача вперед від суперника несе небезпеку і необхідно бути уважним і сконцентрованим. Плюс захисники повинні володіти хорошою швидкістю для того, щоб покривати великі відстані. Це наш стиль. Ми так граємо. Помилка захисника? Всі ми помиляємося.

- Що у Вас із газоном в Маріуполі?
- 2-го травня вже повинні грати вдома. Упевнений, нам рідні стіни допоможуть.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Grigorio666
Судді ПІДСУДЖУВАЛИ РУХОВІ, поставили ПЕНАЛЬ, НА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ з БОКУ гравців РУХА ДЕКІЛЬКА РАЗІВ просто закривали очі, +++ ВИЛУЧИЛИ ГРАВЦЯ МАРІУПОЛЯ, +++ НЕ ЗАРАХУВАЛИ ЧИСТИЙ ГОЛ забитий ФК МАРІУПОЛЕМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОТ ТАКІ ПИРОГИ, а тепер добре слід подумати про такі команди як РУХ(ЛЬВІВ))) і про НАШИХ ПРОДАЖНИХ СУДДІВ. З боку сьогоднішнього суддівства------ то воно було ТІЛЬКИ ЗА ТАКИЙ ВАРІАНТ і НІЯКИЙ ДРУГИЙ РЕЗУЛЬТАТ- ПЕРЕМОГИ і НАБРАНИХ 3-ох балів ДЛЯ ФК "РУХ ЛЬВІВ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЛІД ДОБРЕ ЗАДУМАТИСЯ і ВИСВІТЛИТИ СУМНІВИ в ВСІХ СТАТТЯХ і ПЕРЕДАЧАХ ПРО ФУТБОЛ, ДЕ ТІЛЬКИ МОЖНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЦЕ ПРАВДИВЕ і СУБ'ЄКТИВНЕ БАЧЕННЯ ПРО ЦЕЙ МАТЧ ВЗАЛЬНОМУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!
Сергей Лесив
Якось я пропустив, коли Маріуполь став тренувати Мирон (!) Маркевич
Ёкарный Бабай
Остап Договорнякевич.
А мы еще ждем, чтобы он в полную силу играл против Шахтера...
Владимир Копяк
Давно наблюдаю за этим тренером,которого папашка всеми правдами и неправдами пытается сделать тренером. Но если у Маркевича - старшего,еще был какой-то талант тренерский, то в отпрыске он напрочь отсутствует. Стыдно слышать его безсвязную речь с орфографическими ошибками на послематчевых интервью. Я бы посоветовал ему поменять место работы, сейчас в народном хозяйстве появилось много вакансий - сторожа,охранника, работники рынка, путейные рабочии на ЖД.... И последнее - не могу понять, почему имея такого влиятельного отца, приближенного в павелке, а его команду глушат арбитры, и при том - более чем конкретно. Странно и не логично....