Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 квітня 2021, 18:23
2354
4

Колос – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Зустріч з різними спогадами про виїзди

| Оновлено 24 квітня 2021, 18:23
2354
4
Колос – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос

Цікаве протистояння претендентів на третє місце чекає нас суботнім вечором: обидві команди набрали непоганий хід, підтвердивши амбіції високими результатами.

«Колос» не програє ось вже шість матчів поспіль, повторивши свою кращу в сезоні серію, і тепер є шанс поліпшити рекорд. Головним успіхом ковалівців за останні півтора місяці була перемога над «Зорею» (1:0), коли в кінцівці першого тайму Володимир Лисенко завершив фланговий наступ.

Якраз з луганчанами в минулому турі грала «Ворскла», і зовсім громивши фаворитів у боротьбі за третій рядок УПЛ. Рахунок 4:2 і без того виглядає солідним, але навіть за два пропущених в кінцівці голи Юрій Максимов влаштував підопічним наганяй. Результативністю в поєдинку блиснув Владислав Кулач, котрий оформив хет-трик (між іншим, свій дебютний в УПЛ) і вийшов у кращі бомбардири Прем'єр-ліги.

Героєм же «Колосу» в останніх матчах був Вадим Мілько –півзахисник зазвичай нечасто забиває, але ж зараз Вадим відзначився у воротах і «Олімпіка», і «Дніпра-1», принісши очки в командну скарбничку. Правда, з початку поточного тижня прізвище Мілька поряд з двома партнерами по «Колосу», Володимиром Лисенком та В'ячеславом Чурком, фігурує і в неспортивних новинах. Достеменно невідомо, чи мав місце дебош у поїзді, коли команда поверталася з виїзду до «Минаю», але офіційна позиція клубу дещо здивувала. «Не маємо наміру коментувати дану ситуацію постфактум», - офіційно заявив «Колос», тим самим тільки підігріваючи дискусії навколо не самої приємної теми.

Втім, залишимо питання на розгляд компетентним органам, а також любителям подібних обговорень - самі ж згадаємо інший, зі спортивного боку куди більш сумний для «Колоса» виїзд. Саме в Полтаві колектив Руслана Костишина зазнав поки що найбільшої поразки в сезоні - 0:3. Ворота Євгена Волинця тоді вражали Олександр Скляр, Дмитро Щербак та Сергій Яворський. «Характеристика гри одна - «Ворскла» повністю переграла нашу команду. Виграла всю боротьбу, просто фізично нас продавила. Заслужена перемога суперників», - підсумував ту зустріч наставник «Колоса».

Можливі скандали під час виїздів «Ворскли» останні місяці «зелено-білим» точно не загрожували. Вся справа в тому, що у полтавчан була дивовижна домашня серія, до якої входили вісім поспіль (!) матчів на рідному стадіоні. Виїзд у Ковалівку для команди - перший з 14 лютого та лише другий у цьрму році. Непогана підмога, в тому числі завдяки якій «Ворскла» і наблизилася до «Зорі» на відстань всього одного очка в таблиці. Команда, напевно, вже й забула про емоції, що супроводжують виїзди...

«Колос» прийме полтавчан далеко не в оптимальному складі: дискваліфіковані Віталій Гавриш, Ніколай Золотов та вже згадуваний Володимир Лисенко (кращий бомбардир ковалівців). Крім того, в лазареті як і раніше Дмитро Хльобас, так що цілком вірогідна поява в атаці Євгена Ісаєнка. У «Ворскли», навпаки, повертається до складу Ібрахім Кане, який зіграв важливу роль у перемозі над «Львовом» (гол + пас), але пропустив зустріч із «Зорею» з тієї ж причини чотирьох в сезоні жовтих карток.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Волинець, Кравченко, Ільїн, Петров, Новак, Смирний, Мілько, Богданов, Костишин, Чурко, Ісаєнко.

«Ворскла»: Різник, Яворський, Альюн, Чеснаков, Якубу, Пердута, Скляр, Пуцлін, Тілль, Степанюк, Кулач.

 
  • 2.7
  • 3.24
  • 2.65
Зробити ставку
 
  • 2.73
  • 3.20
  • 2.68
Зробити ставку
 
  • 2.70
  • 3.25
  • 2.65
Зробити ставку

24 квітня, субота

«Колос» — «Ворскла»
Ковалівка. Стадіон «Колос». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
КОЛОС – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виталий Тараненко
Цікаво скільки разів Колос сьогодні буде бити пенальті...
Володимир Ляшенко
Давай, Ворскла, дави колгосп!
Вперед до єврокубків!
BaZia
Колос если выиграет сравнивается с Ворсклой по очкам, будет заруба
гол
последнее испытание Ворсклы на вшивость)
Заря то не пострадала, а тут - ползущие по пятам