Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 21 квітня 2021, 23:12
18768
94

Клас узяв своє. Динамо розібралося з Агробізнесом та вийшло у фінал Кубка

Кияни відправили у ворота суперників три м'ячі, які залишилися без відповіді

| Оновлено 21 квітня 2021, 23:12
18768
94
Клас узяв своє. Динамо розібралося з Агробізнесом та вийшло у фінал Кубка
ФК Динамо Київ

В нинішньому розіграші Кубка України «Агробізнес» вже і так стрибнув, як то кажуть, вище своєї голови. На попередніх стадіях турніру команда з невеликого міста Волочиська Хмельницької області вибила відразу двох представників Прем'єр-Ліги - полтавську «Ворсклу» і донецький «Шахтар». Особливо несподіваною виявилася перемога над поки ще діючими чемпіонами країни в додатковий час. І ось тепер в Тернополі відбулася зустріч за вихід у фінал з вже, можна сказати, без п'яти хвилин новими володарями золотих нагород українського чемпіонату.

У стартовому складі киян Мірча Луческу зробив кілька перебудов у порівнянні з останнім матчем проти «Шахтаря». Так, місце у воротах зайняв Бойко, який давно вже не грав в офіційних поєдинках. Теж саме відноситься до Сироті та Лєднєва. В іншому ж склад був по-справжньому бойовим. Господарі поля подбали, перш за все, про захист власних воріт, відрядивши велику кількість футболістів в оборону.

Перший гольовий момент в матчі гості створили вже на 5-й хвилині. Родрігес зліва виконав простріл в район кута воротарського майданчика, де всіх випередив Бесєдін та завдав сильного удару головою, але м'яч пролетів поруч зі штангою. За п'ять хвилин вже сам Родрігес низом пробив із середньої дистанції, проте на шляху м'яча, що летів у ворота, опинився Юхимович. А після подачі кутового все той же динамівський легіонер з Люксембургу головою послав м'яч трохи неточно.

Кияни продовжували володіти великою ігровою перевагою, намагаючись завершувати свої атакуючі комбінації ударами по воротах. Хороші шанси для того, щоб відкрити рахунок в цьому матчі, мали Миколенко, Бесєдін, Циганков, але забити їм ніяк не вдавалося. Щодо «Агробізнесу», то його гравці в основному розраховували на швидкі контратаки. Однак вперед господарі поля йшли невеликою кількістю футболістів і тому багато їхніх атак завершувалися ще на дальніх підступах до штрафного майданчика гостей.

Ближче до завершення першого тайму «Динамо» посилило свій натиск і команді з першої ліги стало ще складніше. На 38-й хвилині вдруге виручив «Агробізнес» Юхимович, який самовіддано кинувся під удар Родрігеса. За хвилину Шапаренко далекої передачею виводив на ворота суперників Циганкова, але той не встиг зорієнтуватися і м'яч пролетів повз нього. А на 42-й хвилині господарям поля мимоволі допоміг... Циганков, який опинився на шляху м'яча, що летів у площину воріт після удару Шапаренка.

І все ж перед самою перервою на 45-й хвилині гості змогли вийти вперед. Вдалу комбінацію розіграли Родрігес і Лєднєв, після чого український півзахисник з-за меж штрафного майданчика з лівої ноги точно пробив в правий від себе кут воріт. Голкіпер «Агробізнесу» Артим тільки проводив м'яч поглядом.

Другий тайм розпочався в тому ж ключі, що й перший. Знову м'яч більше тримався у «Динамо», яке подовгу його контролювало і чинило тиск на ворота господарів поля. На 53-й хвилині міг забити Миколенко, проте з правої ноги з вигідної позиції пробив повз ворота. А на 57-й хвилині в третій (!) раз врятував свою команду захисник Юхимович. Тепер уже грудьми він відбив м'яч після сильного удару Шапаренка.

Динамівці продовжували атакувати. На 60-й хвилині Циганков з близької відстані не зумів переграти Артима. Потім через чотири хвилини арбітр матчу Максим Козиряцький призначив пенальті у ворота господарів поля. Він угледів порушення правил Курилом на Сироті. Однак, подивившись VAR, суддя своє рішення змінив і призначив вільний удар в протилежний бік.

А на 67-й хвилині динамівці забили другий гол. Свою індивідуальну майстерність продемонстрував Бесєдін. Він отримав м'яч на чужій половині поля, наблизився до штрафного майданчика суперників і точно пробив в ближній кут воріт.

Потім був забитий і скасований м'яч через офсайд від Циганкова. І, нарешті, на 81-й хвилині швидка контратака киян, в якій брали участь ледь не половина польових гравців, завершилася голом у виконанні Буяльського.

У підсумку «Динамо» впевнено перемогло з великим рахунком 3:0 і тепер чекає результату другого півфіналу, щоб дізнатися, з ким йому доведеться зіграти у фіналі.

Кубок України. Півфінал.

«Агробізнес» – «Динамо» Київ - 0:3

Лєднєв, 45, Бєсєдін, 67, Буяльський, 81

  Бойчук, 72 – Попов, 12, Сирота, 54

«Агробізнес»: Артим – Бойчук, Юхимович, Куріло, Слотюк, Романюк – І. Когут (Семенець, 70), Груша (Семенюк, 62), Косовський (Ярмоленко, 82), Н. Когут – Дудік (Немтінов, 82).

«Динамо» Київ: Бойко – Миколенко, Сирота, Попов, Тимчик (Караваєв, 46) – Сидорчук – Родрігес (Сідклей, 66), Лєднєв (Буяльський, 66), Шапаренко (Шепелєв, 66), Циганков – Бєсєдін (Супряга, 79).

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Стадіон: Тернопільский міський стадіон ім. Романа Шухевича (Тернопіль).

Удари (у площину): 0 (0) – 15 (8)
Кутові: 0 – 5

АГРОБІЗНЕС-ДИНАМО КИЇВ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 13°C

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 94
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Молодцы Динамо-мастер класс для кротов,как обыгрывать мёртвые команды
funcat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
gvs58
Динамо респект!!! Але, ще раз переконався в дибільності ультрас! Луческу привів команду до золота, взяв суперкубок, вивів в фінал кубка... і тренер поганий??? Так ви, мабуть, вболіваєте за татар!? Козли!!!
funcat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
FatalisTUA
Легка та невимушена перемога. Ще один крок до треблу зроблено. Агробізнес непогана команда, у вишці не загубилася б, однак явно на сьогоднішній день не рівня Динамо. В наступних матчах почнемо офіційно збирати титули..)
Nevershot
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nashwill
Ну що,все по ділу. Клас є клас,молодці. Тара для золотих медалей ще ближче головне - зберегти такий настрій. Агробізнесу теж респект.
(чекаю приємного видовища - як бомбитиме у бамбасян )
avk2307
Цирк , как ведущий пытается экспертам словами Луччи рассказать почему отменили пенальти.
Луччи считает, что прямая нога была у Сироты
avk2307
Динамо с Победой!!!
Игра хорошая, моментов много.
Понравилось, как кто то ранее писал, что у Динамо подтянулись игроки замены к основе ,и Динамо теперь уже спокойно знает как играть без Сидорчука или без Цыганкова - есть игроки, которые при выходе на замену усиливают команду .
Так держать!!!
Луческу молодец !!!
SportsMan
Кроты, как можно было так облажаться в предыдущем круге? Видимо, пора вам в пердив
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kapitan Vrungel
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Казюк
Поздравляю Динамо с победой! Агробизнес с игрой в 1/2 КУ!
А защитники сов долбоёбы. Лучше Люческу тренера у Динамо не было со времён Реброва (а до Реброва вообще последний нормальный был Лобановский) Чего вы добиваетесь? Очередные глаза и сердце?
mayjumanji
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zelia73
браво динамо-даёшь требл--а бомжи пусть сидят в норах
nicksaf
А шахтё-каштруриванный проиграл этой команде.
Gateway_enemy
Навіть програвши 0:3, Агробізнес показав цікавіший рівень гри проти Чемпіона 2020/21 у порівнянні з клубом-безхатьком, вАдАсточнАйбарселони, ШаХрай(Юзівка)
Batya
Як показує життя українські фермери люди ПРОСТІ, головне. щоб після 0-3 "ВИПАДКОВО" граната у штанах комусь не РОЗІРВАЛАСЯ.