Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Європейська Суперліга
| Оновлено 19 квітня 2021, 22:10
8846
15

Шалені гроші. Стало відомо, який бонус отримають клуби Суперліги

Кожен клуб Європейської Суперліги отримає від 200 до 300 млн євро

| Оновлено 19 квітня 2021, 22:10
8846
15
Шалені гроші. Стало відомо, який бонус отримають клуби Суперліги
The Super League

Кожен клуб нової Європейської Суперліги отримає одноразовий «привітальний бонус» у розмірі від 200 до 300 млн євро.

Гроші на запуск ліги будуть надані банком JP Morgan, який зобов'язується надати «грант на інфраструктуру» в розмірі 3,25 млрд євро, які буде розділений між клубами в якості «привітального бонуса».

Інвестиційний банк США надав угоду з кредитного фінансування з погашенням протягом 23 років і забезпеченням майбутніх прав на трансляцію турніру.

Нагадаємо, 12 клубів-грандів офіційно оголосили про створення нової Європейської Суперліги. І тепер вони під загрозою виключення навіть з поточного сезону єврокубків.

План Суперліги загрожує зруйнувати Лігу чемпіонів і перевернути всю структуру європейського футболу, побудовану на системі національних ліг, де клуби змагаються і можуть підвищуватися або знижуватися в класі в залежності від їх результатів.

 
Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bonv
Великі гроші затуманюють розум..
BaZia
Оно того стоило что бы быть изгоем УЕФА и ФИФА десятилетиями?
StrikeX
Вбивчий крок для футболу. По суті, УЄФА втрачає монополію у європейському футболі, і тепер великі клубні турніри на континентів проходитимуть не лише під їх егідою. Це щось типу, відсутності єдиного телепулу в УПЛ, тільки в Євромасштабах і набагато глобальніше. Буде хаос і нерозбериха... і будуть великі гроші для одних, і дуля з маком для інших.
SandroKing
Клубы которые и так погрязли в долгах взяли еще один огромный кредит на 23 года. У них долги по миллиарду, какой толк с того бонуса в 200 миллионов?
BekXanov
Ведь переход в данные клубы закроет сразу карьеру футболиста. и От туда никуда не уйти будет.И тут тоже вопрос а как там играть?)Или одни звёзды пенсионеры будут?
Scofield Lincoln
В чем сила американец? Вот и Перес говорит, что в бабках! А я вот думаю, что сила в спортивном принципе! Кто попал в ЛЧ, тот и сильнее...
Fangold
Залупу від патіфона вони отримають
BekXanov
Это не бонусы это скрытые кредиты пишите правильно.Эти деньги нада будет вернуть.
"Інвестиційний банк США надав угоду з кредитного фінансування з погашенням протягом 23 років і забезпеченням майбутніх прав на трансляцію турніру."
И главный прикол может быть в том что убрали все эти команды с евролиг и уберут с чемпионатов и дисквал игроков.И вот тут вопрос долго ли это всё продлиться и окупиться. И самое интересное не получит ли JP Morgan потом фактически в управления все эти клубы банкроты.
Roma Ukraine
фіфа дуже боїться втратити гроші, а я за суперлігу, якщо команди не хочуть грати в єврокубках уєфа, то це їх право, і через це позбавляти гравців грати за збірні, чи викидати команди з чемпіонатів не логічно і дуже нагадує монополію, а її дуже не люблять в Європі
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
euro2012_za_2012euro
НаглоСаксы подсуетились...