Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 квітня 2021, 17:19
1229
2

Маріуполь – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Зустріч стабільно нестабільних

| Оновлено 18 квітня 2021, 17:19
1229
2
Маріуполь – Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олімпік Донецьк

Відверто зім'яті сезони проводять команди, які спочатку планували вирішувати куди більш високі завдання. У «Олімпіка» основною причиною невдач можна назвати кадрову чехарду, а «Маріуполь» ніяк не повернеться в рідні пенати, продовжуючи поневірятися по різних стадіонах. Ось і цього разу приазовці приймуть гостей у Харкові.

Вимушений кадровий струс у минулому турі отримали і самі маріупольці, які зіграли проти «Шахтаря» (0:3) напіврезервним складом. Молодь, яка отримала свій шанс, на тлі поки ще чинних чемпіонів навряд чи вразила, але досвід таких баталій маріупольцям явно не завадить. «Не можу сказати жодного поганого слова на адресу наших молодих хлопців. Вони відпрацювали, як могли. Але для таких серйозних ігор необхідні досвід та кваліфікація», - прокоментував зустріч з «гірниками» Остап Маркевич.

«Олімпік» минулого тижня програв «Колосу», при цьому хоч з якогось досягнення відзначимо перервану «суху» серію. У чотирьох поспіль матчах не забивали донеччани, і ось нарешті в воротах ковалівців відзначився Джуніор Каргбо, який здорово втік від захисників після класної передачі Сергія Політила. В іншому, пишатися нічим - вісім поспіль поразок, шість з яких з Юрієм Калитвинцевим біля керма.

Міг стати героєм поєдинку голкіпер «Олімпіка» Артем Кічак, який ледь не відбив пенальті. Втім, і після особистої, і після командної невдачі воротар не впадає у відчай: «Ми не звертаємо уваги на те, що всі говорять про кризу результату. Команда готується до кожного матчу, повністю концентруючись на тренувальному процесі. Виходимо і б'ємося за результат. Так, поки немає перемог, але, впевнений, все буде добре, і ми наберемо ще очки, які заслуговуємо». Як пам'ятаємо, Кічак зреагував на удар з 11-метрового, але м'яч все ж опинився в сітці.

Якщо «Маріуполь» після тижневої паузи знову зможе зіграти максимально боєздатним складом, то «Олімпік» після протистояння з «Колосом» через дискваліфікацію «втратив» Беніто та Данні Екру. Івуарієць був вилучений в своїй дебютній грі в Україні, яка тепер навряд чи запам'ятається новачкові донеччан такою вже гостинною. Емоції не завжди бувають виправданими, так що над дисципліною тренерському штабу «Олімпіка» ще належить попрацювати.

Надрезультативним вийшло протистояння опонентів у першому колі (3:3), при цьому «Олімпік» і вигравав, і програвав (двічі пропустив з пенальті!), але вже на останніх миттєвостях компенсованого часу відігрався. Забивали у донеччан вже згадувані Беніто, Політило та Каргбо. У приазовців «точки» виконали Данило Сікан та Дмитро Мишньов, а з гри відзначився В'ячеслав Танковський. До речі, вся трійка виконавців з «Шахтарем» не грала: Мишньов був дискваліфікований, а Сікан та Танковський дотримувалися умов орендної угоди. У загальній же історії протистояння сильнішим є «Маріуполь», який за останні три роки програв «Олімпіку» тільки один матч.

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Гальчук, Стасюк, Бондаренко, Кулаков, Биков, Чоботенко, Кирюханцев, Мишньов, Танковський, Топалов, Очеретько.

«Олімпік»: Кічак, Альваренга, Драме, Зотько, Лебеденко, Тейшейра, Бабенко, Політило, Чогадзе, Каргбо, Нкенг.

 
  • 2.6
  • 3.2
  • 2.85
Зробити ставку
 
  • 2.47
  • 3.35
  • 2.88
Зробити ставку
 
  • 2.60
  • 3.20
  • 2.85
Зробити ставку

18 квітня, неділя

«Маріуполь» — «Олімпік»
Харків. ОСК «Металіст». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ - ОЛІМПІК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кубок Азії U-23. Південна Корея не зіграє на ОІ-2024, важка перемога Японії
Футбол | 26 квітня 2024, 02:55 0
Кубок Азії U-23. Південна Корея не зіграє на ОІ-2024, важка перемога Японії

Південна Корея в довгій серії пенальті поступилася Індонезії – 2:2 (пен. 10:11)

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 32
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexey Antonenko
Неужели Олимпик наконец-то вылетит.
Tеllur
Тут точно не будет уг.)