Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Челсі
13.04.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:0 0 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 квітня 2021, 21:53
5071
1

Челсі - Порту. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Лондонці у Севільї мають завершити розпочате у першій грі

| Оновлено 13 квітня 2021, 21:53
5071
1
Челсі - Порту. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів
UEFA

У вівторок, 13 квітня, у Севільї на нейтральному полі стадіону «Рамос Санчес Пісхуан» відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Челсі» прийматиме «Порту».

«Челсі»

Команда Томаса Тухеля, нагадаємо, в першому чвертьфінальному поєдинку розіграшу Ліги чемпіонів обіграла португальців з рахунком 2:0. В середині першого тайму гри, яка, до слова, також проходила у Севільї на «Рамон Санчес Пісхуан», відзначився Маунт, а під завісу гол забив Чілуелл.

Путівку до 1/4-ї «сині» здобули в успішній для себе боротьбі з мадридським «Атлетіко» на стадії 1/8-ї. У виїзній грі, яка була проведена у Бухаресті, лондонці виграли 1:0, а у повторному домашньому поєдинку на рідному «Стемфорд Брідж» здобули ще одну перемогу вже з рахунком 2:0.

Нагадаємо, учасником плей-оф «Челсі» став після перемоги у групі E основного турніру розіграшу. У 6 матчах «аристократи» під керівництвом Френка Лемпарда, звільненого наприкінці січня, здобули 4 перемоги при 2 нічиїх. Таким чином, з 14 очками у активі вони випередили «Севілью», яка фінішувала другою.

Наразі у таблиці англійської Прем'єр-ліги підопічні Тухеля займають 5 місце. У 31 матчі вони набрали 54 очки, здобувши 15 перемог, 9 раз зігравши внічию та програвши у семи поєдинках. В останній ігровий вікенд «Челсі» на виїзді розгромив «Кристал Пелас» (4:1), чим закрив домашню поразку у попередньому турі від «Вест Бромвіча» (2:5). До слова, поразка від «дроздів» стала для Томаса Тухеля першою на чолі «Челсі» після серії з 14 матчів без невдач (10 перемог, 4 нічиї).

«Порту»

Команда Серджіо Консейсау до стадії 1/4 фіналу чемпіонського турніру дісталася після успіху в протистоянні з «Ювентусом» у 1/8-й. На своєму полі «Порту» обіграв туринців з рахунком 2:1. З аналогічним результатом, але вже на користь італійців завершився основний час матчу-відповіді. Командам довелося продовжити боротьбу у овертаймі, де обмін голами виявився переможним для португальців. Програвши 2:3, вони за рахунок більшої кількості голів на виїзді, виявилися кращими за «стару синьйору».

У плей-оф розіграшу «Порту» пройшов після другого місця в групі С. У шести поєдинках групового етапу португальці набрали 13 очок (4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка), та розташувалися одразу за «Манчестер Сіті», який фінішував з 16 пунктами .

У турнірній таблиці поточного чемпіонату Португалії підопічні Консейсау займають 2 місце. У них в активі 60 очок після 26 матчів (18 перемог, 6 нічиїх, 2 поразки). Це на шість пунктів менше, ніж у «Спортинга», який одноосібно лідирує, проте на три більше, ніж у «Бенфіки», яка замикає топ-3. У 20 останніх іграх у національному чемпіонаті «Порту» обходиться без поразок (15 перемог, 5 нічиїх).

Історія зустрічей

На сьогодні суперники провели між собою 9 матчів. Їхні зустрічі незмінно проходили у рамках Ліги чемпіонів. На рахунку у «аристократів» 6 перемог, включно з першим матчем поточного протистояння на чвертьфінальній стадії розіграшу (2:0). «Порту» переміг у двох поєдинках. Одна гра завершилася внічию.

У лондонських іграх команд раніше незмінно перемагав «Челсі» - 4 перемоги із загальним рахунком 8:2.

Орієнтовні склади:

«Челсі»: Менді, Аспілікуета, Тьяго Сілва, Рюдігер, Хадсон-Одої, Жоржиньо, Ковачіч, Чілуелл, Маунт, Зієш, Жиру.

«Порту»: Марчесін, Манафа, Мбемба, Пепе, Санусі, Отавіо, Сержіу Олівейра, Урібе, Корона, Марега, Таремі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.84 по лінії Parimatch.

13 квітня, вівторок

«Челсі» - «Порту» (Перший матч - 2:0)
Севілья. Стадіон «Рамон Санчес Пісхуан». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - Футбол 2
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

 
  • 1.84
  • 3.90
  • 4.30
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Унгурян
у цій парі все було зрозуміло одразу після жеребкування, а після 0-2 сумнівів не залишилось хто пройде далі