Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 квітня 2021, 12:02
6408
10

Ключова перемога. Рух відправив Минай на останню сходинку УПЛ

Підопічні Івана Федика зуміли піднятися з дна турнірної таблиці

| Оновлено 12 квітня 2021, 12:02
6408
10
Ключова перемога. Рух відправив Минай на останню сходинку УПЛ
УПЛ

Головний тренер «Руху» Іван Федик після поразки в минулому турі від «Зорі» замість Зеца, Карасюка і Климчука на поле «Арени Львів» випустив у стартовому складі Білого, Кухарука та Борячука. Щодо стартового складу «Минаю», то наставник закарпатського клубу Микола Цимбал після нічиєї з «Колосом» вирішив не робити кадрових перестановок.

Господарі поля активно почали цю зустріч і в дебюті гри мав момент Мартинюк, котрий після розіграшу кутового пробив поруч із рамкою воріт. Деякий час гра точилася на підступах до обох штрафних і небезпечних моментів не виникало. В одному з епізодів отримав травму Лопирьонок, якого замінив дебютант УПЛ Багайоко з Малі, що діяв на лівому фланзі оборони.

Гравці «Руху» більше контролювали м’яч, а гості, залишивши попереду одного Шиндера, великими силами намагалися руйнувати атаки «жовто-чорних». Пройти оборонні редути закарпатського клубу було не просто і в хід йшли дальні удари. Зокрема, двічі намагався завершити атаки Мисик, але захисники встигали блокувати удари суперника.

Під час перерви у грі тренерський штаб «Руху» провів заміну, випустивши на поле Климчука замість Борячука. А перші моменти другої половини матчу виникли біля воріт господарів. При цьому Бандура двічі демонструє майстерність, реагуючи на небезпечні удари Нурієва та Шиндера. А згодом Гагун зробив передачу низом на Кондракова, але Попович рятує «Минай» від пропущеного голу.

І все ж, атакувальні дії «Руху» матеріалізувалися у взяття воріт. Після передачі з лівого краю Кухарук, не зважаючи на підкат Багайоко, підкрутив м’яч над воротарем «Минаю». Так перервалася безгольова серія рухівців у чемпіонаті, яка тривала 335 хвилин. Для самого Кухарука це був перший гол в УПЛ - у 13-й грі.

Згодом Микола Цимбал, намагаючись уникнути поразки, зробив подвійну заміну, випустивши на поле і досвідченого голеадора Мілевського. А нагоду відзначитися мав Ахмедзаде, удар якого прийшовся впритул з дальньою штангою. Натомість чергова атака рухівців завершилася порушенням правил Саківа проти Бойчука, і Катерина Монзуль призначила пенальті. Кондраков втретє в УПЛ виконував 11-метровий удар і забив свій другий гол з «позначки». Під кінець матчу Монзуль ще й показала червону картку, вилучивши з поля Багайоко.

У підсумку «Рух» перервав програшну клубну рекордну серію, яка тривала три гри, потіснивши «Минай» на останню сходинку турнірної таблиці. При цьому безгольова клубна рекордна серія закарпатського клубу зросла в чемпіонаті до 495 хвилин.

Українська Прем'єр-ліга. 21-й тур.

«Рух» – «Минай» - 2:0

 Кухарук, 66, Кондраков, 83 (пен.)

  Федорчук, 38, Кондраков, 56 – Шиндер, 40, Багайоко, 61, Мілевський, 90+2

  Багайоко, 90+2 (друге попередження)

«Рух»: Бандура – Мисик, Білий, Стаменкович, Гагун – Кухарук – Борячук (Климчук, 46), Федорчук, Мартинюк, Бойчук – Кондраков (Притула, 90+2).

Запасні: Мисак, Зец, Глига, Сич, Копина, Руніч, Карасюк.

«Минай»: Попович – Саків, Лопирьонок (Багайоко, 23), Матіч, Маємбе – Петрусенко – Пиняшко (Ахмедзаде, 62), Нурієв, Ткачук, Кожанов (Мілевський, 78) – Шиндер (Огбонная, 78).

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).
Удари (у площину): 10 (5) – 7 (5)
Кутові: 5 – 1
Оффсайди: 2 – 2.

РУХ-МИНАЙ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 18°C

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 0
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо
Футбол | 23 квітня 2024, 09:48 49
Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо

Пропозицію робили трьом футболістам, але вони відмовились

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BaZia
Минай 100% вылетает с УПЛ, остались игры против Десны, Ворсклы, Шахтера, Днепр-1, Зори
Владимир Копяк
Я думаю, что павелка со своей компашкой не будут придумывать вариантов, чтобы оставить Минай в ПЛ. Я вообще не представляю, как в лиге может играть команда, которая содержится на деньги, добытые преступным путем? И как игроки и руководство команды могут спокойно жить на такие деньги, сворованные у народа Украины?
dudigo78
В Миная впринципі практично то і нема де набирати очки. Тому навіть гіпотетична перемога в цьому матчі їм мало що давала, просто б відтягнули неминучу загибель. А після поразки вони вже можуть починати підписувати гравців під першу лігу, якщо вони планують далі існувати
var
Всё к тому и шло. А Львов потом добьёт в пропущенном матче.
Ну хоть Катя под конец оторвалась. И пеналь, и красная. Всё по делу. Но без них Монзуль бы не смотрелась.
axylinam
Милевский опять не помог-вот паршивец