Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 квітня 2021, 17:31
1265
1

Рух – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Бій турнірних та географічних сусідів

| Оновлено 11 квітня 2021, 17:31
1265
1
Рух – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух

У неділю, 11 квітня, «Рух» на «Арені Львів» прийматиме представника сусідньої Закарпатської області та сусідів по нижній частині турнірної таблиці із «Минаю». В разі перемоги львівський клуб зможе потіснити своїх суперників на турнірне дно.

Історія зустрічей «Руху» та «Минаю» нараховує лише три матчі, у яких рухівці один раз перемагали та двічі грали внічию. При цьому обидва суперники в попередніх іграх більше одного голу за матч не забивали. Раніше рухівці приймали закарпатську команду в серпні минулого року, коли в рамках Першої ліги перемогли з рахунком 1:0 (відзначився Юрій Копина). В УПЛ суперники зіграли лише один поєдинок – в листопаді, коли в Ужгороді у матчі першого кола нинішнього чемпіонату глядачі голів так і не дочекалися: нічия 0:0.

До нового протистояння «Рух» та «Минай» підійшли із затяжними безгольовими серіалами. Закарпатці не забивають голів впродовж рекордних для клубу 405 хвилин,  а рухівці – 270 хвилин. При цьому «Рух» програє впродовж рекордних для клубу трьох матчів. «Минай» після виходу з Першої ліги в УПЛ ще не святкував гостьових перемог - 4 нічиї та 5 поразок.

У неділю не вийде на поле «Арени Львів» ветеран «Минаю» 37-річний Михайло Кополовець, який свого часу успішно виступав за львівські «Карпати» і загалом відіграв  в УПЛ 173 гри (6 голів), а нещодавно вирішив завершити кар’єру. Таке рішення Кополовець, який займає посаду спортивного директора «Минаю», прийняв після того, як залишив команду головний тренер Василь Кобін. Тож для нового керманича закарпатського клубу Миколи Цимбала матч проти «Руху» буде першим виїзним у новому статусі.

За традицією, передматчеву думку висловив представник тренерського штабу «Руху» Олександр Грицай: «Розуміємо, що три поразки поспіль залишили свій відбиток на команді. Все ж, ми дуже серйозно налаштовуємося на «Минай». Поступилися «Зорі», але тішить той факт, що хлопці створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперника. Не вистачає реалізації. Ми чекаємо від гравців реакції на останні три поразки. Вони зобов’язані відреагувати. Всі футболісти прекрасно розуміють важливість гри з «Минаєм». Будемо намагатися лише перемогти. У вирішальних матчах важливу роль відіграє досвід гри на результат».

Арбітром матчу призначено харків’янку Катерину Монзуль, яка провела вже 47 ігор в УПЛ, в тому числі і матч «Руха» та «Минаю» у першому колі нинішнього чемпіонату. Для рухівців це був єдиний матч при суддівстві Монзуль, а закарпатці провели ще один, поступившись «Динамо».

Орієнтовні склади:

«Рух»: Бандура, Мисик, Гагун, Зец, Стаменкович, Карасюк, Федорчук, Мартинюк, Бойчук, Климчук, Кондраков.

«Минай»: Попович, Лопирьонок, Маємбе, Матич, Саків, Кожанов, Петрусенко, Піняшко, Ткачук, Шиндер, Нурієв.

 
  • 2.12
  • 3.44
  • 3.5
Зробити ставку
 
  • 2.16
  • 3.40
  • 3.35
Зробити ставку
 
  • 2.10
  • 3.45
  • 3.50
Зробити ставку

11 квітня, неділя

«Рух» – «Минай»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
РУХ — МИНАЙ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Битва гигантов,кто проиграет,тот вылетит из высшей лиги