Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 квітня 2021, 14:02
1050
2

Ворскла - Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Завдання різні, але перемога дуже потрібна обом командам

| Оновлено 11 квітня 2021, 14:02
1050
2
Ворскла - Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Львів

«Ворскла» і «Львів» зараз вирішують різні турнірні завдання. Підопічні Юрія Максимова ведуть боротьбу за місце в єврокубку на наступний сезон, а за сприятливих обставин цілком ще можуть претендувати і на бронзові медалі української Прем'єр-Ліги. Для цього їм вкрай важливо набирати очки в іграх з такими суперниками, як «Львів», бо ж попереду у них стикові матчі з усіма своїми конкурентами за високі місця.

В попередньому турі полтавська команда зазнала гіркоту поразки в домашньому поєдинку із «Шахтарем». Але не тільки цим затьмарився для «Ворскли» той матч. Вже у першому таймі через травми змушені були достроково залишити поле футболісти основного складу Ігор Пердута і Олів'є Тілль. Особливо тривожно було за легіонера із Люксембургу, якого після моторошного зіткнення зі своїм же партнером Сергієм Яворським відвезла зі стадіону «швидка допомога».

Але, на щастя, начебто все обійшлося. В усякому разі, обидва ці гравці перед матчем зі «Львовом» вже тренувалися в загальній групі. І хоча не зрозуміло, чи ризикне головний тренер випустити їх з перших хвилин, оптимізму тут все ж більше, ніж негативу.

Щодо гостей, то в другій частині чемпіонату у них в шести матчах було лише два приводи порадіти. Це були гостьова перемога над «Мінаєм» 2:1 і по-справжньому сенсаційний виграш у «Шахтаря» в Харкові 3:2. Поки «Львів» перебуває на передостанньому місці в турнірній таблиці, випереджаючи своїх земляків з «Руху» на 2 очки. Однак, з огляду на те, що в останніх турах чемпіонату у львів'ян достатньо непоганий календар, вони цілком можуть піднятися вгору на кілька сходинок. Тож успіх в Полтаві для них буде теж дуже важливий.

Щоправда, попередній матч в Дніпрі, програний з рахунком 1:5, показав, що у «Львова» ще багато проблем, особливо у захисті. І якщо тренерський штаб не зробить з цього правильні висновки, то боротися за виживання команді буде дуже складно.

Нагадаємо, що в першому колі суперники грали на «Львів-Арені» у 8-му турі, і тоді перемогли господарі поля з рахунком 1:0. Єдиний гол забив Нич. Вже у компенсований арбітром час гості могли уникнути поразки, але Кане з пенальті не зумів переграти Костика.

Матч «Ворскла» - «Львів» судитиме арбітр з Київської області Микола Балакін. Цікаво, що саме за його суддівства львів'яни виграли той пам'ятний матч у «Шахтаря» на харківському стадіоні «Металіст». З «Ворсклою» Балакін ще не перетинався ні в минулому сезоні, ні в цьому.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Різник, Якубу, Яворський, Чеснаков, Пердута, Скляр, Тілль, Кане, Луїзао, Степанюк, Кулач
 
«Львів»:
Костик, Якимець, Махмутович, Романчук, Грисьо, Довгий, Брікнер, Чірьяк, Альваро, Семенів, Нич

 
  • 1.56
  • 4.10
  • 6.00
Сделать ставку
 
  • 1.53
  • 4.05
  • 6.60
Сделать ставку
 
  • 1.55
  • 4.10
  • 6.20
Сделать ставку

11 квітня, неділя

«Ворскла» — «Львів»
Полтава. Стадіон «Ворскла». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ВОРСКЛА - ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Евгений Королев
Судячі по основним складам то у Ворскли шансів немає. У автора статті господарі починають матч одразу в меншсті.
BaZia
У Ворсклы матчи против Зари, Колоса, Динамо и Десны.. им нужно брать эти 3 очка что б цепляться за зону еврокубков, а Львову отступать некуда что б остаться в УПЛ.
Матч должен быть интересным, думаю ТБ +1.5 должен зайти