Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 квітня 2021, 14:33
18743
169

Збережена перевага. Динамо перед дуеллю з Шахтарем обіграло Дніпро-1

Кияни продовжують очолювати турнірну таблицю з семиочковим відривом від «гірників»

| Оновлено 11 квітня 2021, 14:33
18743
169
Збережена перевага. Динамо перед дуеллю з Шахтарем обіграло Дніпро-1
twitter.com/DynamoKyiv

Матч на «Дніпро-Арені» між місцевим «Дніпром-1» і київським «Динамо» недаремно вважався центральним у 21-му турі української Прем'єр-ліги. Команда Ігора Йовічевіча підходила до поєдинку, не знаючи поразок у другій частині сезону, а тому очікувалася запекла боротьба.

«Динамо» хоч і було номінальним господарем, але грало у гостях, оскільки в першому колі команди помінялися місцями. Тоді дніпряни пішли назустріч киянам, у яких був складний графік через виступи у груповому раунді Ліги чемпіонів.

Обидві команди були мотивовані здобути позитивний результат, а тому на початку матчу грали максимально обережно, щоб уникнути помилок. Але видовищності така гра анітрохи не надавала, голкіпери стояли у воротах майже без діла.

У кінцівці першого тайму стався здавалося б рядовий інцидент, але став він дуже неприємним для «Динамо»: Сергій Сидорчук отримав четверте в сезоні попередження і на наступному тижні не зможе зіграти з донецьким «Шахтарем» через перебір жовтих карток.

Після розіграшу штрафного на 41-й хвилині м'яч все-таки опинився у сітці воріт Георгія Бущана, проте сталося це вже після свистка головного арбітра Ігоря Пасхала, який зафіксував офсайд. Для Олександра Сватка це міг бути перший гол у 2021 році.

На перерву команди пішли з нулями на табло, а на другий тайм вийшли з чіткою установкою забивати. В першу чергу це стосується підопічних Мірчі Луческу, адже якщо для дніпрян нічия могла стати прийнятним результатом, то столичній команді втрачати очки вкрай небажано.

На 58-й хвилині Віталій Миколенко відкрив рахунок у матчі, з льоту забивши лівою ногою у дальній кут після навісу з кутового від Де Пени. Для 21-річного гравця це дебютний гол у нинішньому сезоні. А ще через пару хвилин «Дніпро-1» залишився вдесятьох – Артем Довбик зробив відмашку від Забарного, за що отримав другий «гірчичник».

На 67-й хвилині Сидорчук у своєму стилі в один дотик забив із середньої дистанції, змусивши Валерія Юрчука вдруге діставати м'яч з сітки воріт. Далі «Динамо» на класі довело матч до цілком логічної перемоги.

2:0 – «Динамо» завдало «Дніпру-1» першої поразки у 2021 році й зберігає семиочковий гандикап над «Шахтарем». Команда Мірчі Луческу зробила черговий важливий крок до чемпіонського титулу, попереду очна зустріч з чинним чемпіоном.

Українська Прем'єр-ліга. 21 тур.

«Динамо» - «Дніпро-1» - 2:0

Миколенко (58), Сидорчук (67)

Сидорчук (40), Бесєдін (63), Караваєв (75) - Довбик (24), Чуже (35), Когут (44), Ді Франко (47), Ярмолюк (91)

Довбик (61, дві жовті картки)

«Динамо»: Бущан, Миколенко (Сідклей, 86), Сирота, Забарний, Тимчик, Сидорчук, Шапаренко (Шепелєв, 59), Де Пена (Родрігеш, 59), Караваєв, Буяльський, Бесєдін (Супряга, 72)

«Дніпро-1»: Юрчук, Тейлор, Дуглас, Логінов, Сваток (Хобленко, 65), Ді Франко (Ярмолюк, 89), Ігнатенко (Батагов, 73), Цуріков, Чуже (Білл, 89), Когут (Назаренко, 73), Довбик

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)

Стадіон «Дніпро-Арена» (Дніпро)

ДИНАМО - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Воротарем Шахтаря цікавляться клуби АПЛ, Фесюн – заміна для нього
Футбол | 18 березня 2024, 16:13 9
Воротарем Шахтаря цікавляться клуби АПЛ, Фесюн – заміна для нього

Клуб заздалегідь готує заміну Дмитру Різнику, основному кіперу

Реал подав скаргу на арбітра матчу з Осасуною
Футбол | 19 березня 2024, 03:20 2
Реал подав скаргу на арбітра матчу з Осасуною

Хуан Мартінес Мунуера не вказав у звіті про образи вболівальників на адресу Вінісіуса Жуніора

Коментарі 169
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
funnycat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
axylinam
Хорошая победа,главное чтобы теперь не предложили закончить чемпионат в конце апреля по уплотнённому графику
dd dent
ДК ещё на шаг ближе к чемпионству.
Александр Шевченко
Дауны, у кого чемпионств за 30 лет больше, а ну-ка ответьте? Или вы только за 11 лет берете исходник? А 19 лет куда дели, это же не совок уже был
zelia73
браво лучший клуб украины --вперёд к чемпионству
DK1961
Молодцы, с победой!
Newvlad
Всех с победой ! Хорошая игра, Днепр здорово бодался, но всё закономерно! Можем и чемпионство и Кубок взять! А кротам - дипломы за победу в чмырином дерби
Zport.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Шевченко
Молодцы, идем уверенно за золотом, в юбилейный 30 сезон нашего чемпа. Ну, а кротам даже косточку можем кинуть в следующем матче, а то Заря их может еще обойти
fifadinamo
Итог один - Динамо Киев чемпион 16 раз.
Как то неестественно выглядит второе место... проигрывать Львову еще куда не шло, но АГРОБИЗНЕС...
kylt_lichnosti
Я рад за кротов - им повезло сегодня настоящий футбол посмотреть. Если бы не ДК с Днепром - так бы и и давились мариупольским дерби.
grig
В позапрошлом году, беспокоясь сугубо об интересах зрителей, КДК простил Исмаили и уменьшил ему дисквалификацию, чтобы он смог сыграть против "Динамо". В практике мирового футбола - это выходящее из ряда вон событие так и осталось единственным прецедентом, Больше никто и никогда в мире так не радел о зрителях Так может, чтобы КДК не заподозрили в бестыжем лоббировании интересов "Шахтера, они простят и Сидорчука, Тогда он сможет сыграть с "Шахтером". Раз интересы зрителей для них так важны.
VAD
И снова вечерние вливание в энергетику от пылающих пуканов в норах
Miroslav1981
Неплохо, весьма не плохо.. к шахте хорошую форму набрали. жаль Сидор не сыграет, хоть его часто критикую. Шепелев ошибался, его потеря мяча, чуть к голу не привела. а так молодцы.. Тымчик хорош.. Мыкола в касание положил красавца, да и Сидорчук хорошо попал. Работу тренера видно канеш.
Максим Кравченко
Хyюли сосут кротули
Владимир Копяк
Радует то, что арбитры отсудили нормально, мозги все-таки есть, чтобы в наглую не глушить Динамо.
BronenosecPotelkam
знатно у шлюхи подгорает, они-то так надеялись на днепрян
Шони
МЫ в этом году делает ХЕТ-ТРИК РЕБЬЯТА Супер кубок Чемпионство и Кубок Украины
Шони
ЧЕМПИОНЫЫЫЫ ЧЕМПИОНЫЫЫЫ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕЕ
Danylo1972
Шановне Панство Вболівльники Футболу! Вітаю з Перемогою!!! Дякую Гравцям Дніпро-1 за гру, це був справжній ФУТБОЛ, в якому ні хто не "лягав" не під кого. Було видно, як боролися за м'яч, боролися за перемогу. В цьому сезоні Динамо Київ йде до закономірного звання ЧЕМПІОНІВ. Не хочу наврочити, але вже зараз кажу - дякую Команді, дякую Тренеру!!!