Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 10 квітня 2021, 20:19
2410
6

Реал Мадрид – Барселона. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз від експерта на Ель Класіко

| Оновлено 10 квітня 2021, 20:19
2410
6
Реал Мадрид – Барселона. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 30-го туру іспанської Ла Ліги «Реал» Мадрид – «Барселона».

«Матрасники», рано повіривши в чемпіонство, стали погано грати у всіх турнірах. Вони вилетіли з Ліги чемпіонів, поступившись у двох матчах «Челсі» (0:1 і 0:2). Також вони поступилися «Леванте» (0:2) і «Севільї» (0:1), а також не змогли обіграти «Хетафе» (0:0). Тепер три команди в Іспанії реально борються за чемпіонство - це «Атлетіко», «Реал» і «Барселона». А «Реалу» і «Барселоні» доведеться зіграти між собою в рамках Ель-Класіко.

«Барселона», вилетівши з Ліги чемпіонів від ПСЖ, перемогла в трьох матчах поспіль, забивши 11 м'ячів і 2 пропустивши. Каталонці вже стабілізували склад. У них були проблеми, але вони адаптували в свою тонку гру новачків. Також «Барселона» готова продовжити контракт з Дембеле, який разом з Грізманном активні в кожному матчі, чим допомагають Мессі. Активні у каталонців фланги в особі Деста і Альби. Гарні розігруючі Бускетс і молодий Педрі. А є ще прекрасний універсал Де Йонг і надійний воротар Тер Штеген. Так, не вистачає Піке і надійності в обороні. На мій погляд, «Барсі» потрібно прикупити топового центрбека.

«Королівський клуб» під керівництвом Зідана воскрес, як Фенікс із попелу. Коли в «Реал» вже багато хто не вірив, мадридці показали свій справжній характер. «Вершкові» двічі обіграли в 1/8 фіналу «Аталанту» (1:0, 3:1), а потім в чвертьфіналі «Ліверпуль» (3:1)! У 12 попередніх матчах мадридці 10 раз перемогли і двічі зіграли внічию. Хоча в лазареті мадридців перебувають Рамос, Карвахаль, Варан, Азар. У п'яти попередніх матчах «Реал» забиває не менше двох м'ячів. Правда, пропустили вони в шести з семи попередніх матчів, так як складно грати без ключової пари центрбеків Рамос-Варан.

У цьому матчі нікому не можна програвати, адже можна випасти з чемпіонської гонки. Упевнений, що обидві команди заб'ють, як я і передбачав, що також обидві заб'ють в поєдинку «Реал» - «Ліверпуль» (3:1). У мене в цьому не було сумнівів. У прийдешньому Ель-Класіко теж обидві команди заб'ють. Більше схиляюся до результативної нічиєї, оскільки суперники дуже добре знають один одного. Вони все зроблять для нейтралізації головних козирів суперника. Нічия в цьому матчі влаштує «матрацників», яким самим знову грати в Севільї, де вони поступилися на вихідних. Тільки тепер команді Сімеоне належить битися з амбітним «Бетісом» Пеллегріні. Не пропускайте ці поєдинки. Візьміть чай і з задоволенням подивіться ці зустрічі», - сказав Грозний.

Матч «Реал» Мадрид – «Барселона» відбудеться 10-го квітня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну
Футбол | 18 березня 2024, 15:43 7
За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну

Еміль Мустафаєв може вперше зіграти за національну команду Азербайджану

Колишній абсолютний чемпіон світу: «Усик виграє у Джошуа 10 боїв з 10»
Бокс | 18 березня 2024, 14:43 1
Колишній абсолютний чемпіон світу: «Усик виграє у Джошуа 10 боїв з 10»

Джош Тейлор не вважає, що Ентоні здатен перемогти Олександра

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pol Chopa
Грозный всегда просто говорит о ситуациях в чемпах,для тех кто следит за каким то чемпионатом никакой интересной инфы,в его т.н.прогнозах,может кому то они и годятся так для общего развития.
Vitekzub
Никакой из него эксперт))
Barsa_che
Грозный, пусть подымет архив, где он 2 месяца назад обьявил Атлетико чемпионом, а теперь уже говорит, что за чемпионство борются 3 команды. Какой с него эксперт?
Владимир Копяк
Вот будет хохма, если этот псевдоэксперт угадает результаьивную ничью...
zzg77
Хоть и болею за Барсу, но думаю Реал победит, он выглядит сейчас лучше.
Barsa_che
Реал пусть выглядит, а Барселона выиграет!