Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 10 квітня 2021, 22:03
6823
4

Реал - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Ель Класіко», яке може стати визначальним в чемпіонській гонці

| Оновлено 10 квітня 2021, 22:03
6823
4
Реал - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

Центральний матч 30-го туру Ла Ліги відбудеться в Мадриді на стадіоні імені Альфредо ді Стефано, де відбудеться «Ель Класіко» - «Реал» прийме «Барселону». Протистояння двох головних клубів Іспанії залишається одним з головних в європейському та світовому футболі. Тим більше зараз, коли команди після провальної першої половини сезону по-справжньому повернулися в чемпіонську гонку.

«Реал»

Після провального сiчня «Реал» набрав дуже солідну форму, і в останніх 8 турах Ла Ліги здобув 6 перемог при 2 нічиїх. І ті дві втрати очок не можна назвати незапланованими і говорити, що вони сталися на рівному місці: команда Зінедіна Зідана не зуміла обіграти лідера сезону, «Атлетіко» Мадрид, і свіжоспеченого володаря Кубка Іспанії, «Реал Сосьєдад».

«Матрасники» у другому колі почали кульгати, і розгубили весь той запас, який їм подарували «Реал» з «Барселоною» в першому колі. І зараз до «Ель Класіко» обидва його учасники підходять вже на відстані витягнутої руки від команди Дієго Сімеоне: «Барселона» відстає всього на одне очко, а «Реал» - на три. З турнірної точки зору перемога більше потрібна «Реалу»: поразка від «Барселони» може знову викинути «вершкових» з чемпіонської гонки.

Однак «Реал» не відчуває себе притиснутим до стінки - команда продовжує боротьбу в Лізі чемпіонів, і має ще один шанс завоювати великий трофей в нинішньому сезоні. У вівторок підопічні Зідана в першому матчі 1/4 фіналу вдома обіграли «Ліверпуль» 3:1. Непоганий заділ, але не такий, який би дозволив повністю викинути матч-відповідь з голови і готуватися тільки до матчу з «Барселоною».

Зі складом у «Реала» проблеми теж є. Особливо в центрі захисту - не зіграють з «Барселоною» Серхіо Рамос і Рафаель Варан. Лікується від чергової травми і Еден Азар. Під питанням також участь у матчі правого захисника Дані Карвахаля.

«Барселона»

«Барселона» в свою чергу з Ліги чемпіонів уже вилетіла в 1/8 фіналу від ПСЖ. Так, з одного боку, це дозволило каталонцям розвантажити свій графік і повністю зосередитися на чемпіонаті. З іншого боку, на каталонців це додатковий тиск - врятувати сезон вони тепер можуть тільки завдяки успіхам на внутрішній арені.

І, варто сказати, в чемпіонаті команда Рональда Кумана зараз набрала блискучу форму. Після нового року каталонці в 14 матчах Ла Ліги здобули 13 перемог і лише одного разу зіграли внічию - 21 лютого з «Кадісом». З огляду на спад в результатах «Атлетіко» і завантаженість «Реала» Лігою чемпіонів, зараз саме «Барселона» виглядає фаворитом в чемпіонській гонці. І перемога в «Ель Класіко» може стати дуже вагомою заявкою на титул.

Прогноз

Сили учасників матчу дуже рівні, і виявити переможця їм буде непросто. Ризикнемо припустити, що матч завершиться внічию. Коефіцієнт на такий результат - 3,9.

10 квітня, субота

«Реал» –  «Барселона»
Мадрид. Стадіон ім. Альфредо Ді Стефано. 22:00
Пряма трансляція на MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:2
 
  • 3,008
  • 3,86
  • 2,356
Сделать ставку
 
  • 3,00
  • 3,85
  • 2,39
Сделать ставку
 
  • 2,95
  • 3,8
  • 2,3
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 22
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 12
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shunya|Kh
Та шось поки що вони як лошари. То воротар 0, то самі собі забили
Barsa_che
Барселона! Вперед к победе!
Surkis-fuflo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил