Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 квітня 2021, 16:36
1472
2

Лотерея, ковідні паспорти і чартери: як потрапити на Євро-2020

За словами Олександра Денисова, це буде непросте завдання

| Оновлено 09 квітня 2021, 16:36
1472
2
Лотерея, ковідні паспорти і чартери: як потрапити на Євро-2020
Футбол 1/2/3. Кубок чемпіонату Європи

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов розповів, як уболівальники зможуть потрапити на матчі майбутнього чемпіонату Європи.

«На Євро-2020 можуть потрапити тільки ті, хто заздалегідь, рік тому, придбав в онлайні квитки на ці матчі. Немає квитка? Все, ауфідерзейн. Це точно. Немає квитка - не думайте навіть мучитися цим питанням. Вас не пустять в країну, тому як, якщо перетинаєш кордон, то повинен показати паспорт та іменний квиток.

УЄФА зараз розробляє протокол, як і де буде здійснюватися процес потрапляння на стадіон. Дуже важливо: в кожній країні буде свій медичний протокол, будуть свої правила для потрапляння на Євро-2020.


Якщо говорити про ковідні паспорти, то їх сьогодні глобально в Європі ще немає. Немає правил, як ці ковідні паспорти можуть працювати. Якщо в якійсь країні буде питання, що в'їзд тільки по ковідному паспорту, то це для нас відразу ауфідерзейн. В Україні ці паспорти ще не розроблені, вони не введені, тому ніякого паспорта немає.

Як в'їхати в країну? Єдиний варіант - їхати з тестом, який підтверджує, що ти не хворий на коронавірус, їхати з квитком і іншими документами. Відтепер якщо і будуть організовані поїздки на матчі, то це будуть обмеження в розмірі 48 годин, умовно кажучи.

Все йде до того, що УАФ, отримавши всі ввідні від УЄФА, буде розробляти забезпечення цих чартерів. Вони будуть забезпечувати тільки тих, у кого є квиток. По-іншому потрапити на стадіон буде неможливо.

Як можна примудритися не потрапити на Євро, маючи на руках квиток? Лише 30% уболівальників допускає на трибуни УЄФА. Але 30% - це УЄФА. Якщо будь-яка держава з тих, хто приймає Євро, готова всередині за своїм протоколом збільшити до 40% або 50%, то вона цілком може це зробити. Вимога УЄФА - не менше 30%.

І тут виникає питання: а хто ці 30%, і як це буде вирішуватися з боку УЄФА? Єдиний варіант - лотерея», - сказав Денисов.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Степанов
Дуже важлива інформація, але...чому чартери, а як власне авто?! Чому 48 годин, адже в Бухаресті два матчі прспіль у нас! Які паспорти якщо ЄВРО 7 червня, а паспорти навіть в проекті з 15-го!
DKTheBest2
Ніяк. До Євро мало які країні зможуть всигнути провакцинувати населення. Не забувайте, що люди похилого віку, яких вакцинують в першу чергу, не становлять велику частку вболівальників.
А якщо впіймають вболівальників з липовими довідками про вакцинацію, то можуть і всіх з тої країни забанити.
На жаль цей Євро -телевізор.