Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 серпня 2021, 22:19
4433
5

Малою кров'ю. Челсі, не особливо напружуючись, переграв Порту

Комфортна перемога номінальних гостей

| Оновлено 24 серпня 2021, 22:19
4433
5
Малою кров'ю. Челсі, не особливо напружуючись, переграв Порту
Getty Images/Global Images Ukraine

На відміну від паралельного матчу «Баварії» і «ПСЖ», в цій грі, здавалося б, особливої інтриги не буде. Так, «Порту» – міцна команда, але не більше, а клас гравців «Челсі» таки вищий. Тому, чесно кажучи, більшість з нас вже записали «Челсі» у півфіналісти Ліги чемпіонів. Цікаво було хіба подивитися, в якому стані лондонці зараз після недавньої поразки в чемпіонаті.

Гра почалася спокійно, команди по черзі володіли м’ячем. Але неочікувано перший гольовий момент створили господарі – Урібе зльоту пробив з лінії штрафного майданчика над дальньою дев’яткою. І тут же виник ще один момент – активний в ці хвилини Отавіо закидав круглого за спини захисникам, але Зайду не зміг нормально вдарити, банально не влучивши по м’ячу.

Португальці активізувалися, заробили велику кількість кутових. Після одного з них (прямого удару по воротах і виносу) міг забивати той же Зайду, але не влучив у практично пусту рамку.

І тут же своє слово сказали «пенсіонери». Красивим пасом Жоржиньо доставив круглого на лінію штрафного майданчика Маунту, а той  не менш красиво розвернувся і пробив низом у дальній кут. Це був практично перший гольовий момент «Челсі» у матчі.

Getty Images/Global Images Ukraine

Наприкінці тайму «Порту» знову мав декілька моментів, але до конкретики справа не дійшла. І, хоч по грі деяка перевага була в португальців, на перерву команди пішли за рахунку 0:1.

В другому таймі «Порту» теж мав моменти – наприклад, на 51 хвилині Марега вийшов на побачення з Менді – голкіпер врятував. Також міг забивати Луїс Діас, але зовсім трохи не влучив у дальній кут після удару з лінії штрафного.

Ближче до кінця матчу команди почали масово робити заміни. Одна з них ледь не принесла результат – Пулішич міг забивати, але влучив у перекладину. Але рахунок протримався незмінним недовго – Чіллуелл підхопив м’яч після невпевненої гри господарів, вийшов сам на сам з кіпером «Порту», обіграв його і закотив м’яч в порожні ворота.

Getty Images/Global Images Ukraine

Гра була зроблена. Результат матчу вийшов прогнозований, але в «Порту» були реальні моменти забити хоча б гол. Але вміння витискати максимум з мінімуму – ознака класу. На сьогодні він у «Челсі» вищий. Подивимось, що буде у матчі-відповіді, але є передчуття, що в цьому ж стилі «Челсі» знову візьме своє.

Ліга чемпіонів УЄФА. 1/4 финалу. Перший матч.

«Порту» - «Челсі»  - 0:2.

Маунт, 32, Чіллуелл, 85.

Мбемба, 63, Груйїч, 79

«Порту»: Марчесін, Манафа (Франсіско Консейсао 82), Мбемба, Пепе, Зайду, Груйїч, Урібе, Корона, Отавіо, Тоні Мартінес, 82), Марега (Фабіо Віейра, 82), Луїс Діас.

«Челсі»: Менді, Рюдігер, Крістенсен, Аспілікуета, Ковачіч (Емерсон, 90+2), Жоржіньо, Чіллуелл, Джеймс (Тьяго Сілва, 80), Вернер (Пулішич, 65), Хаверц (Жиру, 65), Маунт (Канте, 80).

Арбітр: Славко Вінчіч (Словенія)

Стадіон: «Рамон Санчес Пісхуан» (Севілья, Іспанія)

ПОРТУ - ЧЕЛСІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
var
Значит дроздам на ветке боярышника просто слились 2:5 ради великой цели.)
Поручик Ржевский
Челсі гарний в цьому сезоні.
Але я не бачу в них того рівня міцності, як в конкурентів, які вийдуть в 1/2.
lizerginnn
Это точно тот Порту, который Ювентус об газон мордой возил?