Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 квітня 2021, 19:27
3729
6

Порту – Челсі. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Чи продовжиться казка португальських «драконів»?

| Оновлено 07 квітня 2021, 19:27
3729
6
Порту – Челсі. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 7 квітня, відбудеться перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між португальським «Порту» і англійським «Челсі». Поєдинок пройде на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан», який є домашньою ареною іспанської «Севільї». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

«Порту»

Команда Сержіу Консейсау вийшла в плей-оф Ліги чемпіонів, посівши друге місце в групі з англійським «Манчестер Сіті», грецьким «Олімпіакосом» і французьким «Марселем». У матчах з аутсайдерами «дракони» набрали максимальну кількість очок, а ось з англійським грандом зуміли взяти лише один бал. Втім, це не завадило португальцям в 1/8 фіналу пройти грізний «Ювентус».

Підопічних Консейсау хоч і вважали явними аутсайдерами, але вдома вони сенсаційно здобули перемогу з рахунком 2:1, а на виїзді в матчі-відповіді в овертамах зуміли довести поєдинок до 2:3, і вийшли до чвертьфіналу завдяки правилу виїзного голу. Кріштіану Роналду і компанія, ймовірно, недооцінили суперника, і тепер «Челсі» постарається не наступити на ті ж граблі.

«Челсі»

У «пенсіонерів» під керівництвом Томаса Тухеля до недавнього часу все було просто чудово. Лондонська команда мала безпрограшну 14-матчеву серію, проте з паузи на матчі національних збірних «Челсі» вийшов провально. Минулої суботи підопічні Тухеля сенсаційно з розгромним рахунком програли «Вест Бромвічу» (2:5), який вже однією ногою в Чемпіоншипі.

Поки «Челсі» в турнірній таблиці четвертий, а тому має хороші шанси в наступному сезоні знову виступати в Лізі чемпіонів. Той факт, що «сині» впевнено розібралися в 1/8 фіналу з мадридським «Атлетіко» (1:0, 2:0), змушує вважати англійський клуб фаворитом протистояння з «Порту», ​​але думати про півфінал їм зарано, і розслаблятися, як показав останній матч, не можна.

І все ж «пенсіонери» набагато надійніше грають в захисті, ніж «Ювентус» і навряд чи дозволять «драконам» забити собі. Якщо команда Тухеля і пропустить то максимум 1 м'яч. А тому ставка на поєдинок очевидна.

Історія зустрічей

Всього ці команди провели між собою 8 офіційних матчів, і всі в Лізі чемпіонів. «Челсі» виграв п'ять разів, один поєдинок завершився перемогою «Порту», ​​а ще двічі на табло була зафіксована нічия.

Орієнтовні склади

«Порту»: Марчесін – Манафа, Пепе, Мбемба, Зайду, Луїс Діас, Урібе, Отавіо, Корона, Марега, Еванілсон.

«Челсі»: Менді – Аспіліквета, Крістенсен, Рюдігер, Джеймс, Канте, Маунт, Алонсо, Зієш, Вернер, Гаверц.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Челсі» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.81 по лінії Parimatch.

7 квітня, середа

«Порту» – «Челсі»
Севілья. Стадіон «Рамон Санчес Пісхуан». 22:00
ПОРТУ — ЧЕЛСІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1» і відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 5.25
  • 3.68
  • 1.81
Зробити ставку

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ёкарный Бабай
Челси никогда не играл с Реалом в истории ЛЧ. Тут одно из 4 в порядке убывания вероятности:
Челси вылетит от Порту
Реал вылетит от Ливерпуля
Реал все-таки сыграет с Челси в полуфинале
Вылетят оба
Davyd567
Но я склоняюсь к тому, что матч закончится в ничью, только если Порту повезёт, а не Челси. Потому что при нынешнем раскладе сил, учитывая отсутствие главных бомбардиров у Порту (Сержиу Оливейра и Тареми М.) и хорошей защитой у Челси, которая с приходом Тухеля не проиграла 14 матчей и пропустила всего 2 гола - маловероятен гол от номинальных хозяев поля!
Правда вот последний матч с Вест Бромвичем меня шокировал...2:5 ... Явно удаление Тьягу Силвы было решающим фактором такого результата, но 5 штук от кого?? Как по мне не тот уровень сейчас у ВБА , что бы за матч забить 5 штук команде, пропустившей 2 гола за 14 игр с командами находящимся намного выше и показывающим намнооого лучше футбол! Но они это сделали!!! И думаю тем самым окатили молодёж Челси холодной водой, так сказать провели шоковую терапию)
И теперь они захотят реабилитироваться перед болельщиками! Так что топлю за Челси!
Мой прогноз 0:2 в пользу аристократов!
Tеllur
Неужели зря пенсионеры слились бромвичьским дроздам?
Nevershot
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Barsa_che
Странный прогноз! Челси победит в Португалии? Если в ничью сыграет, это будет для Челси очень хорошо.