Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 квітня 2021, 02:20
2374
5

Минай і Колос розійшлися без забитих м'ячів

Микола Цимбал дебютував в УПЛ з домашньої нічиєї

| Оновлено 05 квітня 2021, 02:20
2374
5
Минай і Колос розійшлися без забитих м'ячів

До очної зустрічі 20 туру Прем'єр-ліги «Минай» та «Колос» підійшли з різним настроєм і з різними проблемами. У «Миная» незавидне турнірне становище: команда бореться за виживання у вищому дивізіоні українського футболу. А тут ще санкції РНБО по відношенню до президента клубу. Та до того ж після попереднього матчу був відправлений у відставку головний тренер Василь Кобін. Тож біля керма команди дебютував 36-річний екс-помічник Кобіна Микола Цимбал. А буквально перед грою оголосив про завершення кар'єри футболіста Михайло Кополовець!

«Колос» напередодні обіграв «Зорю» і підтвердив свої претензії на єврокубки. Але навіщо перемагати лідера, якщо потім втрачати очки в матчі з аутсайдером? Питання риторичне. Однак не будемо забувати, що в ковалівській команді з різних причин (травми, дискваліфікації, сімейні обставини) були відсутні відразу кілька гравців основи. Це і набравший відмінну форму син головного тренера Денис Костишин, і гравець збірної Білорусі Микола Золотов, і досвідчені Андрій Богданов з Євгеном Задоєю.

Тому на роль наконечника атак гостей був визначений Володимир Лисенко. І він мав вирішувати результат зустрічі ще до перерви! Вже на 11 хвилині після вивіреної подачі Кравченка він все виконав технічно грамотно: вибрав позицію і прицільно пробив головою в дальній кут. На жаль, м'яч влучив у стійку і відскочив в руки воротарю. Незабаром перехоплення в середині поля дозволило гостям організувати швидку контратаку. Лисенка вивели сам на сам, але він не зумів обіграти Андрія Поповича, которий вчасно вискочив з воріт.

Були у «Колоса» й інші, не настільки яскраві моменти. А ось футболісти «Миная» за перші 45 хвилин жодного разу не пробили навіть в сторону воріт суперника! Здавалося, у другому таймі гості дотиснуть закарпатців. Але все ледь не виявилося з точністю до навпаки!

Руслан Костишин після поєдинку пояснив, що сильний вітер, що дув в Ужгороді, зіграв свою роль. Зрозуміло, це тільки одна з причин того, чому ситуація на полі кардинально змінилася. Але факт залишається фактом - після перерви всі побачили зовсім інший «Минай». Господарі сміливо йшли вперед, і настала черга вже Євгену Волинцю демонструвати свою майстерність. Як виявилося, вимушена бездіяльність в першій половині зустрічі ніяк не позначилося на воротарі «Колоса». Спершу він з-під поперечини потягнув удар Анатолія Нурієва головою, а потім його ж постріл з ходу.

У підсумку ж все завершилося нулями на табло. «Минай» набрав 15 очок, але залишився на передостанній сходинці турнірної таблиці. У наступному турі команда їде в гості до прямого конкурента, «Руху». У «Колоса» 30 балів і шосте місце. Наступну гру ковалівці також проведуть на виїзді - проти «Олімпіка».

Українська Прем'єр-ліга. 20 тур

«Минай» – «Колос» – 0:0

 Нурієв (69), Угочукву (86) - Ільїн (28), Петров (49), Данфа (79).

«Минай»: Попович – Сакив, Матіч, Лопирёнок, Маембе - Петрусенко, Пиняшко (Мілевський, 81) - Нурієв, Ткачук, Кожанов (Ахмедзаде, 88) – Шиндер (Угочукву, 81).
 

«Колос»: Волинець - Ільїн (Данфа, 68), Чорноморець, Гавриш, Петров - Кравченко, Мілько, Оріховський (Нгамба, 78), Чурко - Антюх (Смирний, 68), Лисенко (Хльобас, 78).

Стадіон «Авангард» (Ужгород).

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Заскаль
А шо це було?Глянул статистику,три удара по воротам на двоих за матч.Хорошо,что хоть матчи без зрителей проходят!
Eskendereyya
Колос всего +1.
Так что Александрии есть смысл сражаться за +3.
Burevesynik
ужас, а не футбол! смотрел с 46 по 60 минуту, выключил; включил за 4-5 минут до завершения матча, показали статистику: по 2 удара по воротам у каждой команды!!!
turist86
Шевчук заявив, що тренувальним процесом керує не Микола Цимбал, а дискваліфікований за договорняки Севідов.
Денисов каже, що санкції РНБО щодо президента Миная стосуються не лише бізнесу, а й самого клубу.