Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 квітня 2021, 21:38
2708
7

Віктор СКРИПНИК: «Будемо намагатися захистити третє місце»

Головний тренер «Зорі» - про поразку «Колосу»

| Оновлено 11 квітня 2021, 21:38
2708
7
Віктор СКРИПНИК: «Будемо намагатися захистити третє місце»
ФК Зоря. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував поразку в матчі з «Колосом».
 
- Вітаю «Колос» з перемогою. У першому таймі у нас були хороші моменти, з яких і можна було «вичавити» максимум. Наш суперник зумів забити і далі грав за рахунком. Другий тайм для нас був без моментів - це засмучує. А так, емоції, бажання було в обох команд, але ось такий фінальний результат вийшов. Ми засмучені, але будемо боротися далі.
 
- Чому Віталій Вернидуб сьогодні залишився в запасі?
- Це просто ротація, у нас всі гравці хороші. Ми розуміли, що у «Колоса» професійні контратаки, потрібен був якісний контроль м'яча. У нас є хороший склад, є з кого вибирати. Сьогодні прийняли рішення грати таким складом і схемою - програли, значить потрібно щось поміняти.
 
- Як Вам новий стадіон «Колоса»?
- Чудово, але з глядачами було б ще краще, не вистачало саме тієї атмосфери, яку створюють вболівальники. На такому стадіоні дуже приємно грати.
 
- У вас була шикарна серія - 14 матчів без програшів. Чи можна сказати, що поразка від «Динамо» психологічно надломила команду?
- Можна, в принципі, так міркувати. Але, на щастя, у нас є перерва з іграми збірних. Вона нам допоможе повністю розглянути всі помилки, які були за останній час і по максимуму їх ліквідувати. Сьогодні була не остання гра в сезоні, тому йдемо далі, у нас ще є час. «Колос» - це наш прямий конкурент, який так само бореться за найвищі місця в турнірній таблиці. Далі буде ще спекотніше - чимало доведеться прикладати зусиль. Будемо намагатися і намагатися захистити те місце, на якому в даний момент знаходимося.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Чемпіонат починає потроху викарапкуватися з низів. З кожним туром стає все цікавіше стежити за перепетіями на футбольних полях. "Заруб" стає більше. Перетбачувальних резутьтатів - менше. Якби у нас ще й судили чесно - процес зростання чемпіонату рухався би значно швидшими темпами.
bonv
А могли зачепитися за друге місце..
Vitalii_13UA
Жаль конечно, что не смогли выиграть сегодня... были такие ожидания.
Vitalik_Medvid
Таке враження, що як тільки Зоря наближається до другого місця, їй відразу «нагадують» про долю Металіста, і луганці відразу роблять «все можливе», тільки би до нього не наблизитись .
Юрий Карпенко
Интересно от кого сами от себя