Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 березня 2021, 13:59
1556
2

Інгулець - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дербі Кіровоградщини обіцяє бути не нудним

| Оновлено 21 березня 2021, 13:59
1556
2
Інгулець - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

У неділю, 21 березня, в межах 19-го туру української Прем'єр-Ліги «Інгулець» зіграє зі своїми географічними сусідами, «Олександрією». В черговий раз домашній поєдинок петрівців пройде в Кропивницькому, куди, щоб дістатися, обом командам потрібно подолати приблизно однакову відстань.

Для «Інгульця» і «Олександрії» майбутній матч стане третім за рахунком очним протистоянням. І поки що явна перевага на боці більш досвідчених олександрійців. У двох попередніх кіровоградських дербі перемогу святкували саме вони.

Перше побачення географічних сусідів на офіційному рівні відбулося в 1/16 фіналу Кубка України 30 вересня 2020 року. Тоді підопічні Володимира Шарана здобули дуже впевнену перемогу - 4:1. М'ячі в тій зустрічі забивали Артем Сітало, Євген Банада, Валерій Лучкевич та Максим Задерака, а в складі «Інгульця» голом відзначився Богдан Литвяк.

А 18 жовтня минулого року відбулося перше кіровоградське дербі і в українській Прем'єр-лізі. Як і матч в Кубку, поєдинок в шостому турі нинішньої першості, також потішив великою кількістю голів і завершився з рахунком 4:3 на користь команди Шарана. Перший тайм пройшов за явної переваги олександрійців, яка втілилася в голи Василя Грицука, Дениса Устименка, Валерія Бондаренка та Микити Дудки. В кінці тайму Іллі Коваленку вдалося скоротити рахунок, а після перерви забивав вже тільки «Інгулець»: Младен Бартулович і Денис Янаков реалізували по пенальті. Справедливості заради варто відзначити, що з 45-ї хвилини після вилучення Валерія Лучкевича «Олександрія» грала в меншості.

З вагомою втратою вийдуть олександрійці і на матч 19-го туру УПЛ. Їхній лідер, Кирило Ковалець, все ще відновлюється після ушкодження гомілкостопа. Також в протистоянні з сусідами не зіграє ще один гравець стартового складу команди, Євген Банада, який відбуває дискваліфікацію.

Втім, доводити свою спроможність і претензії на успіх більше потрібно саме команді Сергія Лавриненка. Петрівці продовжують боротьбу за виживання і нині розташувалися на одинадцятому місці в турнірній таблиці. Свою другу перемогу в чемпіонаті «Інгулець» завоював саме в минулому турі, в Ужгороді, де обіграв «Минай» - 1:0.

«Олександрія» також переможно провела 18-й тур, вдома здолавши нині кризовий «Олімпік», і йде сьомою в УПЛ. Як би там не було, матч обіцяє бути інтригуючим - господарям потрібно брати очки, щоб покинути небезпечну зону. У гостей, в разі перемоги і невдач конкурентів, є шанс забратися аж на п'яту сходинку в турнірній таблиці.

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Малиш, Салем, Запорожець, Бартулович, Кучеренко, Шишка, Балан, Щедрий, Сітчінава, Ковальов, Квасний

«Олександрія»: Паньків, Пашаєв, Бондаренко, Дубра, Лучкевич, Калюжний, Гречишкін, Вантух, Третьяков, Сітало, Устименко

 
  • 4.08
  • 3.00
  • 2.13
Сделать ставку
 
  • 3.80
  • 3.00
  • 2.00
Сделать ставку
 
  • 4.10
  • 3.00
  • 2.11
Сделать ставку

21 березня, неділя

 «Інгулець» — «Олександрія»
Кропивницький.  Стадіон «Зірка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ІНГУЛЕЦЬ – ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:2

 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
YOU OK?
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bismuth
Здесь и в Ковалёвке ожидаю корриду. Остальное - проходняки...
Учитывая что в первом круге было 4:3 в пользу Полиграфов, то продолжение может быть.