Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Баварія
17.03.2021 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 4:1 2 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 18 березня 2021, 07:20
3734
1

Без надзусиль. Баварія вдруге перемогла Лаціо

На «Альянц Арені» мюнхенці обмежилися двома голами

| Оновлено 18 березня 2021, 07:20
3734
1
Без надзусиль. Баварія вдруге перемогла Лаціо
Getty Images/Global Images Ukraine

Перед матчем-відповіддю «Баварії» з «Лаціо» тільки найзатятіший фанат «орлів» вірив в успішний двоматчевий результат для своєї команди. Після 1:4 в Римі, де Рекордмайстер показав всю свою міць на фоні не такого вже й слабкого опонента, гра в Мюнхені перетворилася практично на формальність.

На користь німецької «футбольної машини» говорила і статистика: за всю історію турніру жодного разу команда, яка виграла перший матч з різницею в три голи в гостях, не вилітала. У всіх таких випадках, а їх було 88, повторний поєдинок команді, що програла, глобального успіху не приносив.

Та й ігровий тонус і передматчевий настрій у суперників був різний. «Баварія» в Бундеслізі лідирує, в останніх трьох матчах здобувши три впевнені перемоги: обіграли Кельн, дортмундську «Боруссію» і «Вердер». Лаціале також в останньому поєдинку Серії А в складному для себе матчі вирвали перемогу у «Кротоне» - 3:2, а до цього двічі поступилися - спочатку «Болоньї», а потім і «Ювентусу» і без особливого успіху йдуть на сьомому місці.

Ханс-Дітер Флік дав відпочити деяким лідерам команди. Зокрема, отримав вихідний Мануель Нойер, якого в рамці воріт замінив Александер Нюбель. Також в порівнянні з матчем в Римі в стартовому складі не з'явилися Девіс, Мусіала і Коман, у якого виявили пошкодження. Втім, з такою лавкою відсутності вище названих гравців практично не відчувалося. 

Мюнхенці не стали форсувати події і бігти вперед. Надкомфортна перевага підсвідомо, напевно що, стримувала гравців Рекордмайстера. А ось «Лаціо» з перших хвилин кинувся до воріт Нюбеля, але молодий кіпер не знітився і пару раз впевнено вступив у гру.

Рахунок в матчі був відкритий на 33-й хвилині. Під час подачі з кутового Ачербі притримав Горецьку і арбітр призначив пенальті. До м'яча підійшов Левандовскі і з традиційною паузою впевнено відправив м'яч у ворота - 1:0.

Після перерви Рейні знову довелося вийняти м'яча зі своїх воріт. Шупо-Мотінг, який тільки-но замінив Левандовскі, першим же своїм дотиком до ігрового снаряду подвоїв рахунок. Результативна передача в активі Алаби.

Getty Images/Global Images Ukraine

Але «Лаціо» без гола теж не пішов. На 81-й хвилині після подачі зі штрафного Пароло головою пробив Нюбеля - 2:1.

Мюнхенці прогнозовано виходять в наступну стадію Ліги Чемпіонів. Для «Лаціо» перебування в одній восьмій - вже непогане досягнення.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь.

«Баварія» - «Лаціо» - 2:1 (перший матч 4: 1)

 Левандовскі, (33, пенальті), Шупо-Мотінг, 73 - Пароло, 81

 Горецка, 49 - Раду, 26, Ачербі, 32, Мілінковіч-Савич, 36, Корреа, 70

«Баварія»: Нюбель, Боатенг (Зюле, 46) Алаба, Павар, Ернандес, Горецка (Девіс, 64) Кімміх, Сане, Мюллер (Мусіала, 71) Гнабрі, Левандовскі  Шупо-Мотінг, 71)

«Лаціо»: Рейна, Раду, Ачербі, Марушич, Ескаланте (Акпа-Акпро, 84) Луїс Альберто (Катальді, 75) Мілінковіч-Савич, Фарес (Луліч, 46) Лаццарі (Пароло, 55) Корреа, Мурікі (Перейра, 55 ).

Арбітр: Іштван Ковач, Румунія

Стадіон: «Альянц Арена», Мюнхен, Німеччина

БАВАРІЯ-ЛАЦІО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
K_Sarioglo@i.ua
Бавария уроды, из-за того что явно не выкладывались по полной все экспрессы мне сорвали.